40 Burning Hot 6 Reels

Autor: Andra

Actualizat: 11 decembrie 2023

40 Burning Hot 6 Reels gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
40 Burning Hot 6 Reels gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (1264 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter Dolar
Linii de plată
40
RTP
95,90%
Funcții
Jackpot Cards, Gamble
logo gets bet casino
Bonus Fără Depunere

220 Rotiri Gratuite Fără Depunere

3.5/5 – (1264 votes)

Dacă vrei să simți o atmosferă retro, exact ca-n sălile de aparate, atunci 40 Burning Hot 6 Reels demo este pentru tine. Acest slot clasic cu fructe și șeptari îți va aduce aminte numaidecât de vremurile de aur ale păcănelelor. Sau, dacă abia ai început să joci, vei afla ce înseamnă un joc clasic. Producătorul, EGT, a dorit să ofere jucătorilor o experiență asemănătoare cu cea din trecut, dar, de data aceasta, mult mai calitativă.

Dar, 40 Burning Hot 6 Reels demo nu e singurul joc bun de la EGT. Providerul are în portofoliu o mulțime de sloturi clasice, care se găsesc la aproape toate cazinourile din lume. Îți recomandăm ca, după jocul de azi, să continui explorarea cu 20 Super Hot demo sau chiar 100 Burning Hot demo. Dar, până treci la acel joc, hai să aflăm mai multe despre slotul de azi!

40 Burning Hot 6 Reels demo – informații generale

După cum spune și numele, 40 Burning Hot 6 Reels demo are 6 role, pe care vor ateriza simbolurile și, dacă ai noroc, mult așteptatele câștiguri. De asemenea, cele 4 rânduri și 40 de linii de plată fixe vor și și ele de ajutor în obținerea premiilor la această păcănea.

La 40 Burning Hot 6 Reels free vei avea parte 11 simboluri reprezentate de tot felul de fructe, trifoi și șeptari, un Wild care se extinde, dar și 2 simboluri Scatter. Mai multe despre aceste simboluri îți vom povesti puțin mai târziu. Ce trebuie să știi tu este că toate combinațiile câștigătoare de aceste simboluri pe care ți le-am prezentat vor fi plătite de la stânga la dreapta, cu excepția simbolurilor Scatter.

De asemenea, atunci când câștiga la 40 Burning Hot 6 Reels demo vei putea încerca funcția Gamble (dublaje). Deși e riscantă, putem spune că e și foarte distractivă. Dacă vrei, totuși, să încerci această funcție, dar nu vrei să pierzi prea mult, poți juca cu miza minimă de 50 credite. Dar, desigur, nimeni nu te oprește din a folosi miza maximă de 1000 credite, mai ales dacă ai anumite strategii păcănele pe care vrei să le testezi. Doar fii atent!

Cum joci 40 Burning Hot 6 Reels demo?

Sunt câțiva pași simpli de urmat pentru a începe să joci 40 Burning Hot 6 Reels demo, iar noi ți-i vom prezenta numaidecât:

 1. Dă click pe „Joacă gratis” și așteaptă câteva momente pentru ca jocul să se încarce.
 2. Când ai intrat în joc, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să mergi în colțul din dreapta-jos și să verifici meniul. Treci prin cele 4 secțiuni de sus și vei afla toate regulile jocului 40 Burning Hot 6 Reels EGT.
 3. Următorul pas este să setezi miza pe care o dorești, apăsând pe unul din butoanele din josul paginii. Atenție! Odată ce ai apăsat pe buton, vei declanșa și runda.
 4. Iar, acum, tot ce ți-a rămas de făcut este să apeși Spin, adică butonul mare și verde din dreapta. Mai ai opțiunea de a ține apăsat pe buton pentru Turbo Spin sau, puțin mai sus, tot cu verde, ai butonul de Autoplay.

Cam aceștia ar fi principalii pași pe care îi ai de urmat la 40 Burning Hot 6 Reels demo. Dar, acum, hai să aflăm mai multe detalii și despre simboluri, pentru că jocul nu e complet fără ele.

Simboluri în 40 Burning Hot 6 Reels gratis

40 Burning Hot 6 Reels demo, cum am mai spus, este un joc cu o tematică clasică, bazată pe fructe și șeptari. Deci, hai să vedem cât plătesc simbolurile!

 • Portocala, prunele: până la 200 credite;
 • Lămâia, cireșele: până la 200 credite;
 • Clopoțelul: până la 500 credite;
 • Felia de pepene: până la 1000 credite;
 • Strugurele: până la 1000 credite;
 • Șeptarul: până la 3000 credite.

În 40 Burning Hot 6 Reels demo, până și simbolurile de bază plătesc excelent. Deci, cu siguranță vei fi surprins când vei vedea plățile și funcțiile specialelor. La fel va fi și în cazul Burning Hot gratis!

40 Burning Hot 6 Reels demo – speciale

Slotul 40 Burning Hot 6 Reels demo nu dezamăgește și vine cu niște speciale uimitoare. Acestea sunt funcții și simboluri ce te vor ajuta să câștigi mai mult. Deci, hai să nu mai pierdem timpul și să le descoperim!

 • Simbolul Wild: este reprezentat de un trifoi cu 4 foi. Deci, 40 Burning Hot 6 Reels slot free e și un joc de păcănele cu trifoi. Acesta apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5 și substituie toate simbolurile de pe aceeași rolă, cu excepția celor Scatter.
 • Simbolul Scatter Stea: este reprezentat de o stea mov și plătește până la 10000 credite. Totuși, îl vei putea găsi doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. De asemenea, plătește oriunde.
 • Simbolul Scatter Dolar: reprezentat de semnul dolarului, acesta plătește cel mai bine din joc, și anume, până la 25000 credite. Și acesta plătește oriunde, indiferent de liniile de plată.
 • Jackpot Cards: e un Jackpot de tip Mystery cu patru niveluri (TREFLĂ – Nivel 1, CARO – Nivel 2, CUPĂ – Nivel 3, PICĂ – Nivel 4). Bonusul este declanșat la întâmplare, după ce o rundă este finalizată. Jucătorul trebuie să selecteze din cele 12 cărți cu fața în jos până când dezvăluie 3 cărți de aceeași culoare. Nivelul va fi acordat în funcție de culoare dezvăluită.
 • Gamble: această funcție este pentru a dubla câștigurile mai mici sau egale cu 1750 credite. Tot ce trebuie să faci e să alegi roșie sau neagră. Dacă nu ghicești corect, vei pierde tot câștigul din acea rundă de 40 Burning Hot 6 Reels demo.

Unde joci 40 Burning Hot 6 Reels slot pe bani reali?

Vei găsi 40 Burning Hot 6 Reels demo la noi pe site și vei putea juca cât vrei aici. Dar, în cazul în care vrei să treci la nivelul următor și vrei să vezi cum se câștigă pe bune, atunci va trebui să găsești un cazino la care să joci. Și nu orice cazino, unul licențiat, în care poți avea încredere.

Cel pe care îl recomandăm noi este Netbet. Este un cazino foarte cunoscut pe piață, deci nu ar trebui să te aștepți la vreo surpriză neplăcută din partea acestuia. Și, în plus, dacă nu ți-ai făcut deja cont aici, vei putea beneficia de un bonus de bun venit pe care-l vei putea folosi la diferite sloturi. Chiar și la 40 Burning Hot 6 Reels EGT, deoarece Netbet îl deține și pe acesta.

Concluzii

În concluzie, nu putem spune decât că 40 Burning Hot 6 Reels demoeste un slot ce te va surprinde cu funcțiile și simbolurile sale valoroase. Dar, te va aduce și pe meleagurile nostalgiei prin tematica sa clasică. Și, dacă acest joc ți-a plăcut atât de mult, atunci vei mai putea încerca și alte păcănele EGT tot la noi pe site, tot gratuit. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Fazi
Wizard
3.3/5 – (3 votes)
Novomatic
Dragon Blitz
3.8/5 – (11 votes)
EGT
4 of a Kind Bonus Poker
3.6/5 – (867 votes)
EGT
Wonderheart
4.2/5 – (8 votes)
Autor
Andra

Editor