Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran wild warriors gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Warriors

Producator

Playson

Rating

3.7/5 - 4 voturi

Wild Warriors gratis este un joc de păcănele în care trebuie să lupți pentru câștig. Ai 30 de linii de plată pe terenul de joc, iar fiecare victorie pe ele îți va aduce bogății. În lupta ta vei fi ajutat de războinice legendare, o panteră și funcțiile speciale. Totul se întâmplă într-un scenariu muntos, locul perfect pentru o ambuscadă asupra forțelor inamice. Nu va fi ușor! Citește în continuare pentru a afla toate detaliile despre joc și cum să te pregătești în războiul pentru comoară. Iar dacă ești în căutare de o provocare adevărată, îți recomandăm să încerci jocul de păcănele Wild Warriors la un casino online. Vezi pagina recenzii cazinouri românești și alege cazinoul care ți se potrivește!

Wild Warriors gratis: păcănele cu războinice de legendă

Îți recomandăm să încerci Wild Warriors gratis cât mai devreme! Este un joc de păcănele cu o temă rar întâlnită, dar care a fost executat impecabil. Grafica este foarte frumoasă, chiar realistă. În timpul jocului vei simți că participi la o luptă între războinici și destin, totul setat într-o vale dintre munți. Pe lângă asta, ai 30 de linii de plată cu simboluri Wild și rotiri gratuite. În combinație cu RTP-ul de 95,47%, aceste elemente fac Wild Warriors online un joc de păcănele excelent. 

Păcănele Wild Warriors – simboluri și plăți

Ți-am tot vorbit de personajele din Wild Warriors gratis ce te vor ajuta, iar acum a venit timpul să îi întâlnești. Personajele despre care vorbim iau forma simbolurilor și funcțiilor speciale din joc. În această secțiune îți vom prezenta simbolurile și plățile asociate lor: 

  • Simbolul războinică portocaliu: până la 150 de credite;
  • Simbolul războinică verde: până la 135 de credite;
  • Simbolul războinică turcoaz: până la 120 de credite;
  • Simbolul războinică albastru: până la 90 de credite;
  • Simbolul panteră: până la 75 de credite;
  • Simbolurile A, K: până la 60 de credite;
  • Simbolurile Q, J:  până la 45 de credite.

Acum că știi ce fac simbolurile normale, e timpul pentru următorul nivel. În continuare vom discuta despre caracteristicile speciale din Wild Warriors online. 

Wild Warriors online – caracteristici speciale

După cum am zis și în introducere, Wild Warriors gratis posedă anumite caracteristici ce te vor ajuta să câștigi. Aceasta este secțiunea în care le vom prezenta pe fiecare și vom vorbi în detaliu despre ele. 

Simbolul Wild – ar fi fost ciudat ca un joc numit Wild Warriors să nu includă această funcție. Mai ales când ea a devine din ce în ce mai comună în lumea păcănelelor. Simbolul Wild va înlocui orice alt simbol, cu excepția lui Scatter. Totuși, nu va face asta mereu. Înlocuirea va avea loc doar când se poate forma o combinație câștigătoare. 

Simbolul Scatter – ți-ai dorit vreodată să învârți rolele fără să-ți scadă balanța de credite, dar să poți primi credite? Ei bine, ăsta e simbolul potrivit pentru tine. În jocul de păcănele Wild Warriors el apare pe rolele 2-4, iar orice combinație de 7 sau mai multe declanșează rotirile gratuite. Poți primi până la 25 de runde gratis odată, iar în timpul lor războinicile apar drept simbol colosal, de 2×2 sau 3×3. 

Cum joci Wild Warriors gratis?

Acum că știi ce se întâmplă în Wild Warriors gratis, probabil te întrebi cum joci. Este simplu! Apasă pe „Joacă gratis”, dă-i câteva secunde să se încarce și ești aproape gata. Următorul pas este să te uiți în partea de jos a ecranului. De aici vei controla totul, de la miză la pornirea rotirilor. Aici vei găsi următoarele: butonul „Info”, afișajul „Credit”, afișajul „Miză”, butoanele de reglare a mizei, butonul „Spin” și butonul „Joc Automat”. Tot ce stă între tine și distracția acum este setarea pariului și apăsarea butonului „Spin”.

Concluzii 

În concluzie, sperăm că te-am convins să încerci Wild Warriors gratis cât mai curând. Este o combinație foarte reușită între o tematică interesantă și un design avantajos. Poți aprecia pe deplin toate elementele vizuale în timp ce aduni credite. Pentru noi, acesta este un scenariu aproape perfect. Dar, dacă jocul de păcănele Wild Warriors nu este în totalitate pe gustul tău, avem și alte opțiuni. Îți recomandăm să încerci Amazon’s Battle gratis. Acesta are o tematică destul de similară, dar structura sa este puțin mai complexă.

Alte sloturi


Lucky Reels
4.1/5 - 16 voturi
5 Lions
3.7/5 - 11 voturi
Stellar Jackpots With Silver Lion
3.2/5 - 6 voturi
20 Super Hot
4.2/5 - 966 voturi
Book of Ra
3.9/5 - 122 voturi
Queen of Hearts Deluxe
4.4/5 - 5 voturi