Amazons’ Battle

Amazons’ Battle gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Amazons’ Battle gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
18 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (247 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
30
RTP
96,17%
Funcții
Rotiri Gratuite, Jackpot
betano casino
Bonus Fără Depunere

222 Rotiri Gratis Fără Depunere

4/5 – (247 votes)

Amazons’ Battle gratis este acum disponibil în gama noastră de jocuri păcănele online! Dacă ești pasionat de jocuri ca la aparate demo cu acțiune bogată, grafică detaliată și teme inspirate din mitologie și povești, atunci acest slot îți va plăcea cu siguranță. Amazons’ Battle online are o rată de profit pentru jucători de 96,17%. Așadar, este unul dintre jocurile profitabile, perfecte atât pentru începători, cât și pentru cei cu vastă experiență.

Amazons’ Battle gratis, păcănele EGT cu tematică aparte

Amazons’ Battle gratis face parte din categoria de jocuri de păcănele video cu 5 role și 30 de linii de plată. Este inspirat din legenda amazoanelor, femei cu puteri supranaturale care trăiau în comunități fără bărbați. Un personaj celebru inspirat din această legendă este și Wonder Woman. Jocul de față se concentrează însă asupra triburilor de amazoane ce trăiesc în junglă și se luptă cu oricine le amenință teritoriul.

Povestea din Amazons’ Battle online este, deci, una aparte. Această caracteristică este specifică providerului EGT, cel ce ne-a surprins până acum cu numeroase păcănele online deosebite din toate punctele de vedere. Cu titluri precum Shining Crown gratis sau Burning Hot slot, nu-i de mirare că EGT este unul din liderii de piață. Poți să pornești într-o nouă aventură chiar acum, de pe telefonul mobil, tabletă sau desktop, pentru că jocul este perfect optimizat pentru orice tip de device.

Amazons’ Battle slot free online: simboluri

Simbolurile principale din Amazons’ Battle gratis sunt reprezentate de amazoane, care mai de care mai frumoase și mai pregătite de atac! Amazons’ Battle face parte din portofoliul de jocuri de păcănele al celor de la EGT. Cum am spus și anterior, aceștia sunt renumiți pentru jocuri ca la aparate cu grafică specială și RTP-uri foarte bune.

Simbolurile din Amazons’ Battle slot free EGT sunt:

  • 4 amazoane extrem de frumoase, ce plătesc până la 1000 de credite;
  • Un tigru dresat, ce plătește până la 500 de credite;
  • Un cal sălbatic, ce este simbol Wild și poate plăti până la 20000 de credite
  • Un Scatter stivuit, ce declanșează rotirile gratis;
  • Cărți de joc de la J la A, ce pot plăti până la 400 de credite.

Gama de simboluri din jocul de păcănele Amazons’ Battle online include un număr total de 15 pictograme. Există simboluri standard, simboluri speciale, rotiri gratuite, o funcție gamble și un jackpot progresiv pe 4 niveluri. După fiecare rotire, în cazul în care prinzi un câștig, poți alege funcția gamble pentru a-l dubla. Va trebui să ghicești culoarea unei cărți pentru asta. Funcția Gamble se activează prin apăsarea butonului „Gamble” și selectarea „Roșu” sau „Negru”. Dacă selecția este corectă, atunci suma pariată este dublată. Dacă nu, suma se pierde și jocul se încheie.

Păcănele Amazons’ Battle free: funcții speciale

În Amazons’ Battle gratis vei fi cel mai mult surprins de funcțiile speciale. În joc vei da peste:

  • Simbolul Wild este reprezentat de un cal de luptă și are valoarea cea mai mare. Simbolul poate înlocui oricare altul pentru te a te ajuta să completezi linii de plată.
  • Simbolul Scatter este reprezentat de o secure și poate apărea pe oricare dintre rolele 2, 3 sau 4. Simbolul Scatter declanșează rotiri gratuite în cadrul cărora ai toate șansele să îți aduci câștigurile la un alt nivel.
  • Jackpoturile pot fi câștigate în mod aleatoriu, după orice rotire. Pentru a prinde marele câștig trebuie să ghicești 3 cărți de același tip.

Rotirile gratuite sunt declan;ate de 7 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe rolele 2, 3 și 4. Numărul de Free Spins depinde de numărul de simboluri Scatter. Astfel: 7 simboluri Scatter declanșează 7 Free Spins, 8 simboluri Scatter declanșează 15 Free Spins și 9 simboluri Scatter declanșează 30 Free Spins. Funcția de rotiri gratuite nu se redeclanșează.

Păcănele Amazons’ Battle gratis: cum se joacă?

Fiecare câștig din Amazons’ Battle gratis e acompaniat de un sunet potrivit, care să te facă să te simți motivat și plin de energie. Întreaga interfață pare să te facă să aștepți cu nerăbdare următorul pas. Având atât de multe surprize în dotare, e de înțeles de ce el se află în preferințele atât de multor pasionați de jocuri de păcănele.

La fel ca la orice alt joc ca la aparate online, îți recomandăm ca înainte să joci Amazons’ Battle EGT să verifici tabela de plată. Vei găsi acolo toate informațiile legate de simboluri, câștiguri și condițiile de joc. În acest fel te vei putea asigura că joci cum trebuie și urmărești un scop realist. Dă pe „Joacă Gratis” și vezi în i detalii despre slot. Setează valoarea pariului și apoi pornește într-o nouă aventură, alături de frumoasele amazoane!

Concluzii

Amazons’ Battle gratis este un joc care oferă de toate: o grafică atractivă, o rată de profit ridicată pentru jucători, jackpot progresiv, funcție gamble și simboluri speciale. Este unul din acele jocuri de păcănele gratis potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență. Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate, pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. 

Descoperă și alte jocuri EGT gratis și bucură-te de relaxare! Din nou: le poți juca fără cont și fără înregistrare, direct în browser, pe Joc Păcănele. Poți să le dai Play de oriunde te-ai afla, oricând dorești – deci, ai doar de câștigat.

Alte păcănele recomandate

Playson
Sevens and Fruits
4.1/5 – (21 votes)
Relax Gaming
Frequent Flyer
5/5 – (2 votes)
Novomatic
Dragons Mystery
4/5 – (3 votes)
NetEnt
Butterfly Staxx
4.7/5 – (3 votes)