NextGen producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
wild plunder gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Plunder

Producator

NextGen

Rating

2.8/5 - 5 voturi

În cele ce urmează îți vom prezenta pe larg caracteristicile jocului de păcănele Wild Plunder gratis. La ce să te aștepți? La multă distracție, deoarece slotul vine cu o grafică de calitate, cu o tematică inedită și mai multe funcții speciale. Acestea din urmă, alături de simbolurile ce plătesc excelent și de RTP-ul mare de 96,76%, sunt motive pentru care merită să joci Wild Plunder online într-un cazino, pe bani adevărați. Și dacă tot vrei să joci pe bune, revendică și o ofertă de bun venit!

Wild Plunder gratis: o vânătoare de comori pe mare

Wild Plunder gratis este un joc de păcănele unic, cu o tematică ce ne binedispune de la primul Spin. De data aceasta, aventura ta va fi pe mare, alături de pirați. Vei descoperi o altă lume, plină de primejdii, dar și de comori. Și te vei lăsa dus de valuri către victorii, cu ajutorul unei coloane sonore frumoase!

Jocul de păcănele Wild Plunder este creat de NextGen Gaming. Are o structură simplă, de 5 role și 3 rânduri. Numărul de linii de plată în acest slot este de 25. Ca multe alte jocuri NextGen, acesta plătește bine – simbolurile plătind în multiplicatori. De exemplu, la 5 caracatițe vei primi de 350 valoarea mizei plasate.

Poți juca acest joc ca la aparate atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil. Nu este necesar să investești bani sau să-ți creezi cont, deoarece este în varianta demo. Totuși, ține cont de faptul că Wild Plunder gratis nu este optimizat pentru Internet Explorer. Deci, joacă-l prin intermediul Chrome, Firefox sau Safari.

Păcănele Wild Plunder: simboluri și plăți

Este timpul să vorbim mai pe larg despre simbolurile din Wild Plunder gratis! Așa cum am spus și mai sus, vei întâlni în acest joc simbolul caracatiță, ce-ți aduce până la 350x miza. Apoi, vei mai găsi un simbol pirat, ce-ți oferă până la 300x miza, o comoară ce-ți poate aduce până la 150x miza și halbe ce-ți oferă și ele până la 150x miza.

Tot în jocul de păcănele online Wild Plunder ai și simboluri mai puțin valoroase – cranii și oase. Fiecare dintre ele îți aduce 50 x miza, la 5 apariții. La 4 apariții te bucuri de 10x miza, iar la 3 apariții, de 5 x miza.

Pe lângă simbolurile de mai sus, o vei întâlni și pe Jolly Ronda. Aceasta este unul dintre simbolurile Wild (Joker) și, la 5 apariții, îți aduce 400x valoarea pariului tău. Ea nu este însă singurul Wild – mai ai Wild Plunder, un Joker ce înlocuiește restul simbolurilor, cu excepția celui Jolly Rhonda. Dar hai să vedem ce funcții poți declanșa!

Caracteristici speciale Wild Plunder online gratis

În jocul Wild Plunder gratis ai parte de distracție cu mai multe funcții faine. Acestea sunt:

  • Funcția Rotiri Gratuite: este declanșată de simbolul Joker Jolly Rhonda, când acesta apare de cel puțin 2 ori pe role. Simbolul va transforma astfel caracatița, fantoma pirat, comoara și halbele în simboluri Joker pentru rotirea curentă. După ce se acordă câștigurile, rolele sunt rerotite, iar la începutul fiecărei rerotiri Jolly Rhonda se mută pe poziții aleatorii. Această plimbare a domniței îți va aduce câștiguri frumoase.
  • Funcția Curenți Puternici: poate fi declanșată la întâmplare în timpul jocului de bază. Globul din spatele rolelor se va roti rapid, iar dacă va apărea o insulă pe rola 3, vor fi plasate pe role între 3 și 9 simboluri Joker Plunder.
  • Funcția Rerotire Rhonda: se activează când un simbol Jolly Rhonda apare pe role. Rola pe care apare simbolul este blocată și toate celelalte role sunt învârtite odată.
  • Funcția Eliberează Kraken: se poate activa aleatoriu, în timpul jocului de bază. Așadar, vei întâlni acest înfiorător monstru marin și te vei bucura de câștiguri după ce el va înlocui 1 sau mai multe simboluri Jolly Rhonda.

În Wild Plunder gratis, câștigurile sunt plătite de la stânga la dreapta pe role consecutive. Se acordă doar cel mai mare câștig pe fiecare linie de plată selectată.

Cum joci Wild Plunder gratis pe Joc Păcănele?

Dă click pe Joacă Gratis. După, vei descoperi ecranul jocului Wild Plunder gratis. Setarea pariului o vei face de lângă butonul de Spin (sus-jos) sau din Meniu. Poți alege monede cu valori între 1.25 și 625 L. Din nou, numărul de linii de plată este fix, de 25.

Tot în meniu găsești opțiuni pentru sunet, grafică și runde automate. De exemplu, poți alege efecte de calitate bună, foarte bună sau excelentă și poți poziționa butonul de Spin în ce parte a ecranului dorești. Dacă nu vrei să dai mereu Spin, poți alege până la 100 de runde automate. Vrei mai multe informații despre joc? Atunci consultă i, butonul cu detalii despre plăți și funcții.

Concluzii

Pornește alături de Jolly Rhonda într-o aventură frumoasă pe mări împânzite de pirați. Jocul de păcănele Wild Plunder gratis este perfect pentru acele zile în care dorești o evadare din rutină. Și-l poți juca oricând și de oriunde, chiar și în pauza de la job! Asigură-te că îți construiești o strategie solidă, pentru a avea armele pregătite când îl vei juca pe bani reali într-un casino. Și asigură-te că-l recomanzi și altora – pentru că ne dorim să oferim păcănele gratis la cât mai mulți jucători. Relaxează-te, luptă cu Kraken, descoperă insule cu comori și, desigur, câștigă!

Alte sloturi


The Big Journey
3.7/5 - 8 voturi
Sweet Bonanza
4/5 - 134 voturi
Mirror Mirror
4/5 - 2 voturi
Drago: Jewels of Fortune
3.8/5 - 6 voturi
Double Dice
4.5/5 - 6 voturi
5 Burning Heart
3.9/5 - 42 voturi