NextGen producator pacanele

150 Rotiri Gratuite la Păcănele EGT

Prinde Oferta Unibet
ecran Batman gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Batman

Producator

NextGen

Rating

3.9/5 - 11 voturi

Jocul de păcănele Batman online este ideal pentru fanii acestei serii de filme/reviste. Încearcă și tu acest slot, care te va duce în lumea palpitantă a supereroului tău preferat. În acest text, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre Batman slot machine, precum grafică, reguli, simboluri și plăți. Dacă acest slot este pe placul tău, suntem (aproape) siguri că vei îndrăgi și Lucky Lady Bug slot!

Păcănele Batman online, jocul care îmbină distracția cu premiile mari

Grafica la păcănele Batman online amintește de desenele revistelor de pe vremuri. Toate simbolurile au legătură cu povestea și, în afară de Batman, este prezent și Joker, recreând într-un joc lupta dintre cei doi.

Batman slot machine are o structură de 5 role și 4 rânduri, iar rata de plată (coeficientul RTP) este de 95,2%, suficient de mare pentru a-ți aduce câștiguri substanțiale, mai ales cu ajutorul funcțiilor sale speciale. Jocul este creat de NextGen, unul dintre marii furnizori de jocuri de noroc recunoscuți pentru inovație și pentru funcții speciale care sunt strâns legate de tematica jocului. Este cazul și acestor jocuri cu Batman free, așa cum vei vedea în secțiunile următoare.

Tocmai pentru că are unele funcții pe care nu le poți întâlni la alte sloturi, acesta nu este un joc tip Batman aparate pentru jucătorii care abia au început să descopere jocurile de păcănele. Totuși, modul de joc nu este extrem de complicat, iar după câteva runde vei începe să înțelegi mult mai bine.

Și, dacă tot vorbim de jocuri complicate și mai puțin complicate, categoria de păcănele NextGen este imensă! Chiar dacă acesta nu este pe gustul tău, vei putea găsi cu siguranță ceva ce îți place.

Batman slot machine: simboluri și plăți

După cum poți vedea la păcănele Batman online, jocul are multe simboluri, iar toate au legătură cu povestea. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există cel puțin 3 simboluri similare (cu câteva excepții) pe una dintre cele 50 de linii de plată ale jocului. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Joker: până la 2.000 de credite. Se plătește și dacă apare de 2 ori;
 • Gordon: până la 200. Se plătește dacă apare de 2 ori;
 • Batmobile și Batcycle: până la 150;
 • Batsignal și pistolul de jucărie: până la 125;
 • Floarea și Liliacul: până la 120;
 • Cârligul și Cartea Joker: până la 100.

Păcănele online Batman: funcții speciale

Cele mai interesante la păcănele Batman online sunt funcțiile și simbolurile speciale, pe care le vom descrie în această secțiune.

 • Simbolul Wild: reprezentat prin Batman, apare pe rolele 2, 3 și 4 și substituie toate simbolurile cu excepția Scatter și Bonus.
 • Simbolul Bonus: apare când funcția Pariu Bonus este activată. Dacă 3 simboluri Bonus apar oriunde pe rolă, se declanșează funcția Descent into Madness (Coborâre în Nebunie).
 • Coborâre în nebunie: trebuie să-l oprești pe Joker înainte să scape și vei câștiga 100x din pariul declanșator.
 • Simbolul Scatter: se plătește oriunde pe role și aduce plată de până la 5.000 de credite.
 • Runde gratuite: se acordă când Gordon apare pe prima rolă și Batsignal apare pe a cincea sau invers. În timpul rundelor, toate câștigurile sunt dublate.

Slotul Batman gratis: cum joci?

La prima vedere, Batman slot machine nu pare un joc cu Batman tocmai simplu, dar implicarea ta efectivă rămâne totuși minimă. Butonul de spin se află în partea dreaptă, iar sub acesta se află butonul de Pariu Bonus (Bonus Bet), care mărește miza cu 10 credite și poate declanșa funcția Descent into Madness de care am amintit mai sus.

Lângă butonul de spin se găsește o monedă, iar de acolo poți stabili valoarea fiselor la slot Batman casino. Deasupra, rotița zimțată deschide o fereastră cu meniul care și ea include setarea valorii creditelor, dar și secțiunea de informații și butonul de joc automat, unde jocul de păcănele Batman NextGen poate rula fără intervenția ta.

Concluzii

Dacă ești fan jocuri tematice, atunci trebuie să încerci păcănele Batman online. Acest slot include tot ce ai nevoie pentru o experiență de top: grafică, funcționalități și câștiguri. Simplu spus, Batman slot machine este acel joc de păcănele palpitant de care este aproape imposibil să te plictisești. O altă veste bună este aceea că pe Joc Păcănele mai poți încerca și multe alte sloturi, inclusiv păcănele cu speciale gratis!

Alte sloturi


Triple Jokers
3.4/5 - 21 voturi
Victorious
4.5/5 - 2 voturi
40 Burning Hot
4.3/5 - 271 voturi
Amazon Fierce
4/5 - 6 voturi
Emerald King
4.3/5 - 6 voturi
Medusa II
3.2/5 - 6 voturi