NextGen producator pacanele

800 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
Batman

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Batman

Producator

NextGen

Rating

Jocul online Batman este un slot video cu o grafică comică și jucăușă, 50 de linii de plată și 5 role colorate, printre care mașina Batman (Batmobile), bicicleta Batman(Batcycle) și unul dintre cele mai importante, Joker-ul. Rolele sunt gri, iar fundalul este dat de orașul Gotham.  Pentru a începe jocul, trebuie, înainte de toate, să-ți stabilești pariurile. Lângă butonul „Bet” (Pariați), sunt săgeți în stânga și în dreapta pe care poți da click pentru a schimba valoarea monedei. În cazul în care vrei să lași jocul să curgă automat, poți folosi butonul „Autoplay” pentru a lăsa jocul să curgă singur cu setările programate, pentru un anumit număr de rotiri. După ce sunteți gata, apăsați butonul “Spin”.

Batman gratis: simboluri speciale

Jocul  prezintă un simbol Wild, acesta fiind chiar Batman,  care apare pe rolele 2, 3 și 4 și acționează ca un înlocuitor al tuturor celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor Scatter și Bonus. Simbolul Scatter este logo-ul Black Bet și declanșează caracteristica „Re-spins”, adică aveți parte de încă o rundă de rotiri gratuite.

Joker-ul generează până la 9 simboluri Wild ce sunt poziționate în mod aleatoriu pe role.

În timpul funcției Free Games (jocuri/rotiri gratuite), simbolul Batman se întâlnește cu Joker-ul. Aici trebuie să alegeți de partea cui veți fi. La începutul jocului gratuit veți primi un multiplicator 5X și puteți beneficia de rotiri gratuite pe toată durata jocului gratuit atâta timp cât țineți multiplicatorul departe de caracteristica The end (Sfârșit).  În acest moment aveți șansa unor câștiguri cu adevărat substanțiale.  Joker-ul și simbolul Wild, adică Batman, vă pot aduce câștiguri uriașe, valoarea maximă fiind de 2,500 la jocul de bază, dar în timpul jocului Batman vs Joker, câștigurile se pot multiplica.

Joacă păcănele Batman gratis în două moduri

Batman este unul dintre acele jocuri pacanele care vă permite să alegeți între 2 moduri de a juca. Prima variantă este cea normală, iar a doua este Bonus Bet, adică cea a pariului bonus. Pentru a activa această funcție, trebuie să apăsați pe butonul Bonus Bet. Prin această caracteristică sunt activate toate cele 50 de lini de plată. În plus, pariul total se mărește cu până la 60 de monede. Caracteristica Bonus vă va costa 10 monede suplimentare, dar în schimb vă oferă posibilitatea de a activa funcția Descent into Madness (Coborâre în nebunie). Această caracteristică este disponibilă numai dacă pariul Bonus este activat cu cel puțin 3 simboluri Bonus care apar oriunde pe role.

Concluzii

Prin urmare, Batman face parte din categoria de jocuri pacanele online ce îmbină perfect distracția cu premiile, câștigurile fiind pe măsura așteptărilor. Dacă n-ai încercat încă acest slot online, joacă chiar acum gratis pe Joc Pacanele!

Alte sloturi


Lucky Lady
Rise of Egypt
Cats Royal
Amazing Amazonia
Heart of Gold
Skulls of Legend