iSoftBet producator pacanele

321 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran joc super lady luck gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super Lady Luck

Producator

iSoftBet

Rating

3.8/5 - 5 voturi

Astăzi îți prezentăm un nou joc de păcănele online marca iSoftBet: Super Lady Luck gratis. Cu o grafică captivantă, o poveste frumoasă și caracteristici bonus speciale, slotul te va cuceri de la primul Spin. Nu-l ține doar pentru tine! Spune și altora că este free pe Joc Păcănele, alături de alte jocuri faine de păcănele. Și alături de cele mai bune oferte casino de bun venit fără depunere!

Super Lady Luck gratis, o aventură plină de surprize

Jocul de păcănele Super Lady Luck gratis este produs de renumitul iSoftBet și se remarcă printr-o tematică aparte, susținută de grafica impecabilă și coloana sonoră deosebită. Încă din titlul acestui slot îți poți da seama că va fi vorba de o super aventură, în care eroul principal ești tu, desigur.

Bine, de fapt eroul slotului este domnișoara Gărgăriță (Lady Bug). Nu, nu este vorba despre o insectă, ci chiar despre un supererou, Miraculous Lady Bug, dintr-un serial de animație popular în Franța. Domnișoara Gărgăriță este de fapt o adolescentă de liceu care capătă superputeri și, ca orice supererou, începe să lupte contra răului.

Simbolurile din Super Lady Luck gratis sunt atractive și plătesc foarte bine. În ceea ce privește structura, jocul este unul complex, cu 5 role, 3 rânduri și un număr de 243 de linii de plată. Rata de plată? Aceste păcănele online au un RTP avantajos, de 95.4%. Deci, ai enorm de multe șanse să obții victorii fabuloase jucându-l!

Păcănele Super Lady Luck: simboluri și plăți

Super Lady Luck gratis are simboluri simple, ce plătesc bine, și simboluri speciale, care plătesc excelent. Vom începe cu cele simple, reprezentate de cărțile de joc.

  • Asul poate aduce până la 1.500 monede,
  • K până la 1.250 monede,
  • Q până la 1.000 monede,
  • J și 10 până la 500 monede.

Simbolurile cu adevărat valoroase sunt personajele din serialul de animație. Domnișoara Gărgăriță poate aduce până la 15.000 de monede, ea fiind poate cel mai important simbol al slotului. Celelalte personaje aduc și ele câștiguri între 2.000 și 10.000 de monede. Deci perfect, nu?

Care sunt caracteristicile speciale ale acestui joc?

Pe lângă numărul mare de linii de plată, Super Lady Luck gratis îți oferă și alte avantaje. Eroina jocului apare de două ori pe ecranul de joc, odată doar cu masca specifică pe față, iar a doua oară îmbrăcată în super costumul ei. Dacă simbolul cu masca apare de 5 ori, la un pariu maxim, va declanșa un jackpot uriaș – Lady Luck Progressive.

Apoi, o altă surpriză este imaginea cu Parisul. Acest simbol Scatter, dacă apare de 3 sau mai multe ori, poate activa o rundă bonus de până la 30 de free spins. Iar dacă eroina apare în timpul acestor runde, câștigurile vor fi cu mult mai mari!

Jocul mai are un simbol deosebit, anume Black Cat, inamicul numărul unu al domnișoarei Gărgăriță. Acesta este, de fapt, simbolul Extended Wild. Poate înlocui aproape orice alt simbol, declanșând din nou super câștiguri (excepție făcând simbolurile Bonus și Scatter). Altfel spus, acesta va declanșa jackpotul numărul doi, Black Cat Jackpot – când simbolul Bonus (eroina în costumația specifică) și cel Wild (Black Cat) se găsesc unul lângă altul pe role adiacente.

Cum joci Super Lady Luck gratis?

Pentru a juca păcănelele online Super Lady Luck trebuie doar să dai pe Joacă Gratis. Apoi, descoperă ecranul de joc: în stânga ai butoanele informații (i), setări și acasă, în dreapta ai butonul de spin și cel de unde poți porni sunetul slotului (sau opri).

Pe tine te interesează îndeosebi butonul cu setări. Aici poți seta pariul, mai exact, valoarea monedelor, ce poate fi de la 0.01 la 1, și numărul lor, de până la 10. Tot la setări găsești și opțiunea Auto Spin, de unde poți stabili numărul de runde automate. De asemenea, aruncă un ochi și pe i, unde poți vedea detalii despre simboluri și plăți. Cam atât despre joc, însă nu uita că este vorba de un slot cu număr mare de linii de plată, deci pariază cu atenție.

Concluzii

Oricât am încerca noi să te convingem că Super Lady Luck gratis este un joc de păcănele frumos, suntem conștienți că doar tu poți decide pentru tine. Nouă ne place, dar nu-i musai să fii de acord cu noi – de aia suntem toți diferiți! Dă-i totuși o șansă și nu ezita să-i dai apoi și o notă. Pentru ceilalți jucători va conta! Apoi, dacă ai dat Spin și nu-l consideri de tine, mai aruncă un ochi pe Păcănele Recente și caută o altă sursă de distracție. Suntem siguri că vei găsi ce-ți trebuie!

Alte sloturi


The Fortune Pig
3.5/5 - 4 voturi
Money Train 2
4.3/5 - 6 voturi
Respin Rhino
3.7/5 - 3 voturi
Montezuma
4.4/5 - 12 voturi
Hot Safari
4.2/5 - 4 voturi
Wild Bots
3.8/5 - 6 voturi