Volcano Eruption Extreme

volcano eruption extreme gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
volcano eruption extreme gratis ecran JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
15 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

3.7/5 – (3 votes)

Ești în căutarea unui joc de păcănele ieșit din tipar? Volcano Eruption Extreme gratis este jocul pe care îl putem descrie, folosind un englezism, drept hot (fierbinte). În acesta avem parte de o atmosferă clocotită, toată lava aruncată din vulcan făcându-ne să ne întrebăm dacă să rămânem să vedem frumusețea evenimentului sau să fugim pentru a ne salva viețile.

Rămânem! Pentru că vulcanul nu ne oferă doar un spectacol deosebit, ci și valuri, tot fierbinți, de câștiguri. Simbolurile în jocul de păcănele Volcano Eruption Extreme plătesc bine, funcțiile bonus sunt surprinzătoare, grafica este de înaltă calitate, iar structura este simplă – deci este un slot pentru toată lumea. Citește în continuare mai multe despre acest joc de păcănele NextGen și bucură-te de o nouă aventură!

Volcano Eruption Extreme gratis: mai mult decât un simplu joc

Spunem că Volcano Eruption Extreme gratis nu este un simplu joc de păcănele dintr-un singur motiv: oferă, prin grafica lui de înaltă calitate și funcțiile concepute astfel încât să ofere adrenalină, o experiență unică. Jucătorii se pot bucura de atmosfera din junglă și pot fi, în același timp, înspăimântați de toanele vulcanului ce aruncă cu lavă și câștiguri. Lava este, în acest caz, imaginară, însă câștigurile pot fi pe bune dacă alegi să joci acest joc într-un cazino online.

Jocul de păcănele Volcano Eruption Extreme este creat de NextGen Gaming și are un RTP bun, de 95,411%. Așa cum știi, jocurile cu RTP-uri de peste 94% sunt cele mai profitabile. Deci, acest joc îți poate oferi victorii frumoase. Și nu este singura păcănea NextGen care are aceste caracteristici. Pe Joc Păcănele, ai ocazia de a da spin și la Batman gratis sau 300 Shields demo. Nu ezita, deoarece te vei distra pe cinste!

Încă ceva! Înainte de a vorbi despre plăți, funcții și mod de joc, menționăm faptul că Volcano Eruption Extreme gratis nu este optimizat pentru Internet Explorer. Dar îl poți juca fără rețineri cu Chrome, Firefox sau Safari, direct în browser. Fiind un joc free, nu este necesar să îți creezi cont sau să te înregistrezi. Și-l poți juca de oriunde, pentru că este optimizat și pentru telefonul mobil!

Păcănele Volcano Eruption Extreme: simboluri și plăți

Structura Volcano Eruption Extreme gratis este simplă. Jocul are 5 role și 3 rânduri, iar numărul de linii de plată în el este de 25. Povestea lui, așa cum am spus și anterior, este captivantă. Suntem imediat introduși în junglă, printre fructe exotice, animale inedite și litere din piatră. Fundalul rolelor ne prezintă însă o parte fierbinte a junglei în care am poposit, vulcanul pregătindu-se parcă în orice moment să erupă. Și va erupe! Pentru că Joker-ul jocului îl arată în plină splendoare.

Simbolurile simple din jocul de păcănele Volcano Eruption Extreme sunt șopârla, pasărea, maimuța, fructele exotice și cărțile de joc. Șopârla poate aduce până la 500x pariul, pasărea până la 250x, maimuța până la 200x și fructele tot până la 200x. Cărțile de joc plătesc și ele bine: doar A și K putând să-ți ofere câștiguri de până la 150x, pe când Q și J te pot răsplăti cu până la 100x, iar 10 și 9 cu până la 100x.

Volcano Eruption Extreme NextGen: caracteristici speciale

Cea mai importantă funcție a jocului Volcano Eruption Extreme gratis este Eruption. Cu 3 vulcani care erup (simboluri Joker) primești 5 rotiri gratuite, de fiecare dată. Rola numărul 3 va deveni un Joker Extins în timpul acestor runde, iar simbolurile de pe rolele 2 și 4 se pot transforma în Joker-uri.

Rotirile se joacă în funcție de liniile de plată și de valoarea pariului. Plățile se fac de la stânga la dreapta, cu excepția simbolului vulcan. Este important, de asemenea, să știi că funcția Eruption nu poate fi redeclanșată. Comparativ cu alte păcănele, Volcano Eruption Extreme gratis poate părea simplist. Chiar dacă are o singură funcție bonus, faptul că simbolurile plătesc cu multiplicatori mari oferă jocului acel ceva pe care îl căutăm mereu: distracție susținută de șanse mari de câștig.

Cum joci Volcano Eruption Extreme gratis?

Pentru a juca Volcano Eruption Extreme Gratis dă pe butonul Joacă gratis de la începutul paginii. Vei descoperi jungla fascinantă și rolele cu simboluri colorate. Sub role vei găsi mereu detalii despre joc.

Meniul cu setări se află lângă butonul de Spin. Dând pe el, poți opri sau porni sunetul, poți seta numărul de runde automate, de până la 100, poți alege calitatea graficii și poți citi mai multe despre slot. Tot în setări vei descoperi și butonul pentru setarea pariului. Ai posibilitatea să alegi monede cu valori între 1.25L și 1.250L. Pariul îl poți seta, de asemenea, de lângă butonul de Spin (sus și jos).

Concluzii

Volcano Eruption Extreme gratis este unul dintre jocurile NextGen ce surprind prin grafică și plăți. În aceasta te vei lăsa purtat în noua aventură nu doar cu ajutorul graficii, ci și al coloanei sonore. Vei avea parte de aventură în junglă și vei fi martor la numeroase erupții norocoase.

Pe Joc Păcănele găsești multe jocuri free de tip slot machines. Atât gama de păcănele NextGen, cât și celelalte, tot de la provideri de top, îți permit să alegi exact tipul de distracție care ți se potrivește. Ne dorim ca site-ul nostru să fie sursa ta zilnică de relaxare, să joci păcănele fără bani și să te bucuri de noi și noi surprize. Accesează cât mai des secțiunea Păcănele Recente și vezi ce am mai adăugat!

Alte păcănele recomandate

Nolimit City
East Coast vs West Coast
3.6/5 – (16 votes)
Rubyplay
Immortal Empress
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Book of Vikings
4.1/5 – (13 votes)
Pragmatic Play
Fire 88’s
3.7/5 – (3 votes)