NextGen producator pacanele

150 Rotiri Gratuite la Păcănele EGT

Prinde Oferta Unibet
ecran shields of the wild gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Shields of the Wild

Producator

NextGen

Rating

4/5 - 5 voturi

Jocul de păcănele Shields of the Wild gratis ne teleportează direct în mijlocul unui război medieval. Produs de NextGen, slotul atrage instant atenția pasionaților, fiind una dintre cele mai frumoase distracții de acest gen. Este unul dintre jocurile de păcănele cu speciale datorită graficii sale, dar și a premiilor potențiale. Pe lângă tema medievală pe care o prezintă, el impresionează și prin faptul că poate aduce câștiguri de până la 2.500x. Te poți bucura de Shields of the Wild online atât în versiunea de pe desktop, cât și de pe mobil sau tabletă. Este gratis și nu ai nevoie de cont pentru a-l juca!

Shields of the Wild gratis, păcănele NextGen cu tematică inedită

Jocul de păcănele Shields of the Wild gratis vine la pachet cu suspans și acțiune. Acesta are caracteristici unice, care lucrează împreună pentru a transforma rotirile într-o adevărată distracție. Dezvoltatorul NextGen ne-a obișnuit, de-a lungul timpului, cu păcănelele de top și RTP-uri ridicate. Shields of the Wild are 10 linii de plată fixe și o rată de întoarcere la jucător de 96,53%. Volatilitatea? Este medie. Opțiunile de pariere pornesc de la 0,10 până la 100 pe rotire, dar ai șansa de a te bucura de premii mult mai substanțiale cu ajutorul caracteristicilor speciale.

Shields of the Wild gratis reflectă, așa cum am menționat mai sus, o temă medievală în care domină cavalerii, săbiile și scuturile. Fiecare scut are un design unic și prezintă simboluri diferite. Scuturile au chipurile feroce ale Leului, Lupului și Ursului. Celelalte scuturi sunt proiectate cu detalii care le fac să pară extrem de realiste. Animalele sălbatice care sunt folosite drept decorațiuni pe multe dintre aceste scuturi adaugă un element unic designului.

Păcănele Shields of the Wild: simboluri, plăți și funcții speciale

Când vine vorba de caracteristicile speciale, acest joc este cu siguranță unic. Simbolurile speciale sunt prezente și, de fapt, ele sunt cele care plătesc premiile de top. Atunci când apare logo-ul Shields of the Wild pe unul dintre scuturi poți obține până la 250 de victorii. Simbolul, însă, nu înlocuiește Scatterul. Jocul de păcănele Shields of the Wild gratis combină o grafică excelentă și o caracteristică bonus cu rotiri gratuite.

Principalele caracteristici ale jocului sunt: ​​

  • Wild: este logo-ul jocului; acesta poate înlocui toate celelalte simboluri (în afară de Scatter și Upgrade) și plătește de 250x pentru cinci într-o linie.
  • Scatter: este sabia în flăcări; îți pune la dispoziție una dintre caracteristicile speciale, iar 3 sau mai multe simboluri Scatter deblochează opțiunea specială Marching Stacks.
  • Upgrade: caracteristică care apare odată cu Marching Stacks.

Cel mai bine plătit simbol ce îți poate apărea în timpul rotirilor este cel cu scutul pe care este afișat leul, urmat de lup și urs. Una dintre caracteristicile bonus care se pot activa aleatoriu după orice rotire este cea Shield Wall. Aici, toate simbolurile, cu excepția Wild și Scatter, sunt actualizate la următorul simbol cu ​​cea mai mare plată. Acest lucru se poate întâmpla de până la opt ori, aducând, astfel, câștiguri substanțiale.

Cum joci Shields of the Wild gratis pe Joc Păcănele?

Dacă vrei să-ți încerci norocul, poți juca foarte ușor Shields of the Wild gratis pe Joc Păcănele. Procesul de setare al mizei și începere a rotirilor este intuitiv și vei înțelege în doar câteva minute despre ce este vorba. Odată intrat în joc, vei observa că îți sunt descrise cele două caracteristici speciale: Marching Stacks și Shield Wall.

Accesează meniul pentru a putea seta miza dorită. Ai de ales între 0.10, 0.30, 0.50, 1.00, 2.00, iar miza maximă este de 100.00. În partea de sus poți selecta dacă vrei să joci cu sonor sau fără. De asemenea, poți intra în secțiunea de informații, unde îți sunt prezentate toate detaliile.

Pentru un joc mai rapid, lângă butonul de Play ai la dispoziție două opțiuni, Bet Up și Bet Down. Acestea îți permit să mărești sau să micșorezi miza printr-o singură apăsare. Este disponibilă, de asemenea, opțiunea de Autoplay.

Concluzie

Jocul de păcănele Shields of the Wild gratis are o grafică excelentă, un RTP mare și prezintă caracteristici unice. Conceptul în sine și designul sunt completate perfect de muzica de fundal, oferind o atmosferă într-adevăr medievală. Prin urmare, ai toate motivele să te distrezi cu Shields of the Wild online, gratis pe Joc Păcănele.

Pe site-ul nostru poți juca păcănele Shields of the Wild fără riscuri, doar că nu te poți bucura de câștiguri reale. Pentru a câștiga pe bune, îți recomandăm să joci într-un casino online, unde poți profita și de un bonus cu free spins sau bani!

Alte sloturi


Berryburst
4.7/5 - 10 voturi
Money Cart 2
3.5/5 - 10 voturi
Wild Warriors
4/5 - 5 voturi
Plenty of Fruit 20
3.9/5 - 11 voturi
Donuts
4/5 - 3 voturi
Kong’s Temple
4.2/5 - 4 voturi