ÔÇő
NextGen producator pacanele

800 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

Prinde Oferta Unibet
ecran shields of the wild gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

Shields of the Wild

Producator

NextGen

Rating

Jocul de p─âc─ânele Shields of the Wild gratis ne teleporteaz─â direct ├«n mijlocul unui r─âzboi medieval. Produs de NextGen, slotul atrage instant aten╚Ťia pasiona╚Ťilor, fiind una dintre cele mai frumoase distrac╚Ťii de acest gen. Este unul dintre jocurile de p─âc─ânele cu speciale datorit─â graficii sale, dar ╚Öi a premiilor poten╚Ťiale. Pe l├óng─â tema medieval─â pe care o prezint─â, el impresioneaz─â ╚Öi prin faptul c─â poate aduce c├ó╚Ötiguri de p├ón─â la 2.500x. Te po╚Ťi bucura de Shields of the Wild online at├ót ├«n versiunea de pe desktop, c├ót ╚Öi de pe mobil sau tablet─â. Este gratis ╚Öi nu ai nevoie de cont pentru a-l juca!

Shields of the Wild gratis, p─âc─ânele NextGen cu tematic─â inedit─â

Jocul de p─âc─ânele Shields of the Wild gratis vine la pachet cu suspans ╚Öi ac╚Ťiune. Acesta are caracteristici unice, care lucreaz─â ├«mpreun─â pentru a transforma rotirile ├«ntr-o adev─ârat─â distrac╚Ťie. Dezvoltatorul NextGen ne-a obi╚Önuit, de-a lungul timpului, cu p─âc─ânelele de top ╚Öi RTP-uri ridicate. Shields of the Wild are 10 linii de plat─â fixe ╚Öi o rat─â de ├«ntoarcere la juc─âtor de 96,53%. Volatilitatea? Este medie. Op╚Ťiunile de pariere pornesc de la 0,10 p├ón─â la 100 pe rotire, dar ai ╚Öansa de a te bucura de premii mult mai substan╚Ťiale cu ajutorul caracteristicilor speciale.

Shields of the Wild gratis reflect─â, a╚Öa cum am men╚Ťionat mai sus, o tem─â medieval─â ├«n care domin─â cavalerii, s─âbiile ╚Öi scuturile. Fiecare scut are un design unic ╚Öi prezint─â simboluri diferite. Scuturile au chipurile feroce ale Leului, Lupului ╚Öi Ursului. Celelalte scuturi sunt proiectate cu detalii care le fac s─â par─â extrem de realiste. Animalele s─âlbatice care sunt folosite drept decora╚Ťiuni pe multe dintre aceste scuturi adaug─â un element unic designului.

P─âc─ânele Shields of the Wild: simboluri, pl─â╚Ťi ╚Öi func╚Ťii speciale

C├ónd vine vorba de caracteristicile speciale, acest joc este cu siguran╚Ť─â unic. Simbolurile speciale sunt prezente ╚Öi, de fapt, ele sunt cele care pl─âtesc premiile de top. Atunci c├ónd apare logo-ul Shields of the Wild pe unul dintre scuturi po╚Ťi ob╚Ťine p├ón─â la 250 de victorii. Simbolul, ├«ns─â, nu ├«nlocuie╚Öte Scatterul. Jocul de p─âc─ânele Shields of the Wild gratis combin─â o grafic─â excelent─â ╚Öi o caracteristic─â bonus cu rotiri gratuite.

Principalele caracteristici ale jocului sunt: ÔÇőÔÇő

  • Wild: este logo-ul jocului; acesta poate ├«nlocui toate celelalte simboluri (├«n afar─â de Scatter ╚Öi Upgrade) ╚Öi pl─âte╚Öte de 250x pentru cinci ├«ntr-o linie.
  • Scatter: este sabia ├«n fl─âc─âri; ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie una dintre caracteristicile speciale, iar 3 sau mai multe simboluri Scatter deblocheaz─â op╚Ťiunea special─â Marching Stacks.
  • Upgrade: caracteristic─â care apare odat─â cu Marching Stacks.

Cel mai bine pl─âtit simbol ce ├«╚Ťi poate ap─ârea ├«n timpul rotirilor este cel cu scutul pe care este afi╚Öat leul, urmat de lup ╚Öi urs. Una dintre caracteristicile bonus care se pot activa aleatoriu dup─â orice rotire este cea Shield Wall. Aici, toate simbolurile, cu excep╚Ťia Wild ╚Öi Scatter, sunt actualizate la urm─âtorul simbol cu ÔÇőÔÇőcea mai mare plat─â. Acest lucru se poate ├«nt├ómpla de p├ón─â la opt ori, aduc├ónd, astfel, c├ó╚Ötiguri substan╚Ťiale.

Cum joci Shields of the Wild gratis pe Joc P─âc─ânele?

Dac─â vrei s─â-╚Ťi ├«ncerci norocul, po╚Ťi juca foarte u╚Öor Shields of the Wild gratis pe Joc P─âc─ânele. Procesul de setare al mizei ╚Öi ├«ncepere a rotirilor este intuitiv ╚Öi vei ├«n╚Ťelege ├«n doar c├óteva minute despre ce este vorba. Odat─â intrat ├«n joc, vei observa c─â ├«╚Ťi sunt descrise cele dou─â caracteristici speciale: Marching Stacks ╚Öi Shield Wall.

Acceseaz─â meniul pentru a putea seta miza dorit─â. Ai de ales ├«ntre 0.10, 0.30, 0.50, 1.00, 2.00, iar miza maxim─â este de 100.00. ├Än partea de sus po╚Ťi selecta dac─â vrei s─â joci cu sonor sau f─âr─â. De asemenea, po╚Ťi intra ├«n sec╚Ťiunea de informa╚Ťii, unde ├«╚Ťi sunt prezentate toate detaliile.

Pentru un joc mai rapid, l├óng─â butonul de Play ai la dispozi╚Ťie dou─â op╚Ťiuni, Bet Up ╚Öi Bet Down. Acestea ├«╚Ťi permit s─â m─âre╚Öti sau s─â mic╚Öorezi miza printr-o singur─â ap─âsare. Este disponibil─â, de asemenea, op╚Ťiunea de Autoplay.

Concluzie

Jocul de păcănele Shields of the Wild gratis are o grafică excelentă, un RTP mare și prezintă caracteristici unice. Conceptul în sine și designul sunt completate perfect de muzica de fundal, oferind o atmosferă într-adevăr medievală. Prin urmare, ai toate motivele să te distrezi cu Shields of the Wild online, gratis pe Joc Păcănele.

Pe site-ul nostru po╚Ťi juca p─âc─ânele Shields of the Wild f─âr─â riscuri, doar c─â nu te po╚Ťi bucura de c├ó╚Ötiguri reale. Pentru a c├ó╚Ötiga pe bune, ├«╚Ťi recomand─âm s─â joci ├«ntr-un casino online, unde po╚Ťi profita ╚Öi de un bonus cu free spins sau bani!

Alte sloturi


Neon Staxx
Witches Charm
Imperial Fruits
Super Lady Luck
Suntide Desktop
Burning Hot