Spartan King

Spartan King gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Spartan King gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Pragmatic Play
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Linii de plată
40
RTP
94,56%
Funcții
Rotiri Gratuite
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

500 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Spartan King demo este o nouă păcănea care își găsește inspirația în faimoasele legende ale Greciei Antice, mai exact în Sparta. Aceste elemente nu au cum să dea greș niciodată, dacă totul este bine bine pus la punct. Iar în cazul celor de la Pragmatic Play, nici nu ne putem aștepta la altceva decât calitate. Cu toate acestea, mai există și alte păcănele inspirate din lumea spartană, iar tu poți juca 300 Shields gratis pe site-ul nostru.

În acest articol, îți vom oferi toate detaliile pe care este nevoie să le știi legate de această păcănea. Vei descoperi care sunt cele mai importante aspecte ale Spartan King gratis, cum ar fi modalitățile de plată, structură, tematică, dar și unde poți juca online pe bani reali. Rămâi pe fază și nu rata nimic din toate acestea!

Spartan King demo – informații generale

Dezvoltatorul Pragmatic Play oferă jucătorilor un gust al istoriei în Spartan King demo, fiind o păcănea bazată pe Leonidas și legendara sa armată de 300 de oameni. Jocul nu precizează acest lucru în mod specific, dar filmul 300 este unul dintre primele lucruri care apar în minte când vezi rolele.

Spartan King online este o păcănea foarte bine optimizată, fapt pentru care poate fi jucată pe orice dispozitiv dorești. Structura de 5×4, cu 40 de linii de plată este înconjurată de Marea Mediterană, care are o nuanță violetă. Volatilitatea este una ridicată, ceea ce înseamnă că plățile nu vor fi așa de dese. Totuși, când plățile vor apărea, acestea vor avea valori considerabile. RTP-ul este și el la o valoare destul de convenabilă, având o valoare de 94,56%. 

Există 8 simboluri de plată în total, iar toate se potrivesc foarte bine cu subiectul. Ele încep cu simbolurile clasice de pe cărțile de joc de la J la A, care nu sunt făcute în fontul grecesc pe care îl găsești adesea într-un joc ca acesta. Ele sunt urmate de alte simboluri precum săbii sau coifuri de luptă, însă mai detaliat despre acest subiect vom vorbi puțin mai încolo.

Spartan King gratis – cum joci?

După cum probabil ți-ai dat seama, Spartan King demo este o păcănea extrem de atractivă, care merită jucată fără să stai pe gânduri. De aceea, în această porțiune a articolului, îți vom prezenta care sunt pașii de urmat pentru a ajunge să dai spin.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca jocul să se încarce complet; 
 2. După ce Spartan King demo s-a încărcat, este foarte important să setezi miza pe care dorești să joci. Poți face acest lucru, ajutându-te de butoanele de „+” și „-” din partea dreaptă, jos a ecranului. Valoarea mizei este cuprinsă între 0,80 și 400 de credite. 
 3. Tot ce mai rămâne de făcut acum este să apeși pe butonul de Spin și să te bucuri de tot ce are de oferit această păcănea. 

Spartan King demo – simboluri și plăți

După cum am menționat ceva mai sus, Spartan King demo are simboluri inspirate din lumea războinicilor spartani, dar și clasicele simboluri de pe cărțile de joc, de la J la A. De asemenea, este foarte important să știi cât vor plăti acestea, dar și care din ele pot declanșa anumite funcții speciale. Hai să vedem care vor fi plățile, dacă vei juca pe o miză de 10 credite!

 • J, Q, K, A – 3x(0,80), 4x(4,00), 5x(16,00);
 • Vasul de metal – 3x(2,00), 4x(8,00), 5x(20,00); 
 • Sabie – 3x(4,00), 4x(16,00), 5x(32,00); 
 • Coif de luptă – 3x(4,00), 4x(20,00), 5x(40,00); 
 • Navă de luptă – 3x(8,00), 4x(24,00), 5x(50,00);
 • Luptătorul spartan – 3x(8,00), 4x(30,00), 5x(60,00).

Spartan King demo – speciale

Pe lângă simbolurile jocului de bază, Spartan King demo are și anumite simboluri speciale, care pot declanșa anumite funcții menite să îți aducă câștiguri mai mari.

 • Simbolul Wild (Leonidas) apare pe toate rolele, cu excepția primei. Înlocuiește toate simbolurile de pe ecran, cu excepția celui Bonus; 
 • Scutul este un alt simbol Wild 2×2. Poate apărea oriunde pe role și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui Wild (Leonidas);
 • Simbolul Bonus este un steag roșu ce aduce plăți independente și începe o rundă de rotiri gratuite la Spartan King demo.

În timpul rotirilor gratuite, blocuri uriașe de Wild-uri de 2×2 pot apărea ecran și pot înlocui orice simbol standard, exact ca în jocul de bază. Diferența este că, în timpul funcției de rotiri gratuite, atunci când apar blocuri de simboluri Wild se va aplica un multiplicator aleatoriu. Multiplicatorii pot fi, în funcțue de noroc, de 2x, 3x, 5x, 10x, 15x sau 25x. În plus, dacă în timpul acestei runde apar trei, patru sau cinci simboluri bonus, vei primi încă 8, 10 sau 12 rotiri gratuite.

Unde poți juca Spartan King online pe bani reali?

Dacă ai apucat să joci Spartan King gratis pe site-ul nostru, cu siguranță te-ai obișnuit cu mecanismul de joc și cu majoritatea aspectelor importante. Dacă ai reușit și să îți dezvolți unele strategii eficiente de joc, cu atât mai bine, fiind 100% pregătit să treci la următorul nivel, anume să joci pe bani reali. 

În România, poți juca Spartan King online pe bani reali la Netbet. Este unul dintre cazinourile care au cea mai largă plajă de jocuri ca la aparate de la noi. De asemenea, poți beneficia constant de anumite bonusuri sau promoții foarte avantajoase. Pe site-ul nostru poți vedea cele mai bune cazinouri din România, dacă dorești să să descoperi cât mai multe oferte care sunt pe placul tău.

Concluzii

În final, este clar că Spartan King demo este o păcănea foarte atractivă atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al plăților. Deși nu este foarte bogată în funcții speciale, tot va oferi plăți foarte consistente dacă vei prinde combinațiile potrivite. Îți dorim mult noroc la joc! 

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Christmas Santa
3.7/5 – (7 votes)
Skywind
Super Lion
2.7/5 – (8 votes)
NetEnt
Reel Steal
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Mighty Kong
3/5 – (3 votes)