Microgaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran wild orient gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Orient

Producator

Microgaming

Rating

4.3/5 - 3 voturi

Explorează o frumoasă junglă cu jocul de păcănele online Wild Orient gratis! Simbolurile câștigătoare includ urși panda, tigri și elefanți, însumând elemente specifice unui parc zoo asiatic. Aspectele speciale ale jocului includ numărul mare de linii câștigătoare, rotirile gratuite și multiplicatoarele de miză.

Pe lângă varianta Wild Orient demo, jocul mai e disponibil și în format premium. Adică poți juca și pe mize reale, cu banii tăi, nu doar pe fise din joc, de antrenament. Îți poți încerca norocul, de pildă, la păcănele Gets Bet gratis sau premium, căci platforma are peste 300 de jocuri disponibile în portofoliul său.

Wild Orient gratis, un joc cu simboluri asiatice

Jocul de păcănele online Wild Orient gratis este făcut de Microgaming. Acesta este motivul pentru care folosește un sistem diferit de premiere față de multe alte jocuri. Cele 243 de linii de plată pot duce la câștiguri valoroase. Structura este standard, cu cinci role și trei rânduri.

Sistemul acesta permite jucătorului de Wild Orient slot să obțină combinații victorioase de cel puțin trei simboluri identice care apar pe role adiacente. Linia de plată din jocul de păcănele online Wild Orient gratis se formează doar de la stânga spre dreapta. Tematica acestui joc Wild Orient gratis este de inspirație asiatică, prezentând animale maiestuoase ale junglelor estice. Ca atare, fundalul este format din copaci de bambus într-o pădure întunecată. Animalele sunt desenate frumos, fiind pline de culoare și părând reale.

Miza la fiecare rundă de păcănele online Wild Orient gratis este selectată de jucător. Adică, el poate selecta câte fise pariază și care este valoarea fisei. Pariul maxim, la ora actuală, pentru o rotire, este de 225 de credite și îl poți seta repede din butonul „Max bet”.

Păcănele Wild Orient: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Parte integrantă a jocului de păcănele online Wild Orient gratis sunt simbolurile. Cu un design colorat și realist, acestea atrag atenția. Există atât clasicele litere și cifre, cât și imagini cu animale deosebite sau funcții speciale. Iată care sunt simbolurile și ce îți aduc ele în grupuri de câte trei, patru sau cinci:

  • 9, 10, J, Q, K, A – până la 2,000 de credite
  • Cocorul – până la 5,000 de credite
  • Macacul – până la 10,000 de credite
  • Ursul panda – până la 20,000 de credite
  • Tigrul – până la 25,000 de credite
  • Elefantul – până la 40,000 de credite.

Joacă gratis Wild Orient pentru a te întâlni cu aceste animale norocoase! În cazul tigrului și al elefantului sunt suficiente perechile pentru a obține credite.

Wild Orient demo: funcțiile jocului

Pe lângă simbolurile clasice din jocul de păcănele online Wild Orient gratis care aduc victorii, există și funcții speciale. Acestea aduc diverse facilități sau înmulțesc șansele la câștiguri. Iată care sunt cele mai importante:

  • Rotiri gratuite – Când apar pe role cel puțin trei simboluri Scatter (statuie a animalelor) se declanșează 15 rotiri gratuite. Ele pot fi declanșate din nou când apar alte trei simboluri Scatter.
  • Multiplicator – La păcănele online Wild Orient gratis este acordat un multiplicator 3x atunci când obții trei simboluri Scatter pe o linie de plată.
  • Wild – Este reprezentat de simbolul jocului. Înlocuiește orice simbol, mai puțin Scatter, pentru a facilita formarea de combinații victorioase.
  • Reel Respin – După fiecare rotire poți să învârți orice rolă, pentru mai multe șanse la linii de plată.

Păcănele online Wild Orient gratis: cum joci chiar acum?

Vrei să joci la păcănele online Wild Orient gratis? Nimic mai simplu! Nu trebuie decât să te întorci la partea de sus a acestei pagini, unde se află versiunea demo. Îți ajustezi pariul cu miza potrivită apăsând pe iconița cu monede. Poți selecta de acolo Max Bet pentru a se pune cea mai mare miză posibilă per rundă.

Nu-ți mai rămâne decât să apeși butonul de Start rundă pentru a roti rolele de păcănele online Wild Orient gratis. Pentru mai multe informații privitoare la simboluri și regulile de joc, ai un meniu în partea stângă.

Concluzii

La jocul de păcănele online Wild Orient gratis nu îți trebuie decât puțin noroc la role. Cu doar câteva simboluri Scatter și niște rotiri gratuite obții în câteva minute câștiguri generoase în fise. Sau, dacă ai curaj, în bani reali, în cazinouri, la jocul premium. Un exemplu cu tematică asiatică fantastică este Dragon Dance gratis online.

Alte sloturi


Fortune Diamond
3.1/5 - 8 voturi
Maaax Diamonds
3.6/5 - 13 voturi
Dice Roll
4.2/5 - 458 voturi
Triple Tigers
3.6/5 - 10 voturi
The Great Chicken Escape
3.5/5 - 10 voturi
Family Guy
4/5 - 8 voturi