Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Wild-Orient

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Orient

Producator

Microgaming

Rating

Wild Orient este un slot video cu 243 linii de plată și 5 role, grafica fiind inspirată din Vestul Sălbatic, simbolurile fiind date de animale ce fac parte din această zonă cum ar fi urși panda, tigri, elefanți, maimuțe și babuini. Grafica corespunde în totalitate cu imaginea Vestului Sălbatic, rolele fiind încadrate pe un  lemn de bambus în mijlocul naturii.

Wild Orient gratis: cum joci?

Pentru a dat start jocului trebuie mai întâi de toate să-ți ajustezi pariul. Poți face acest lucru prin a seta mărimea monedelor de la 0,01 la 0,50. Poți alege varianta Maxbet pentru a seta pariul maxim valabil. De asemenea, ai opțiunea Spin pe care poți da click odată ce ți-ai ajustat pariul și astfel rolele se vor roti, iar jocul va începe. Cu ajutorul opțiunii Autoplay poți roti rolele de câte ori dorești în mod automat. Wild Orient este unul dintre acele jocuri ca la pacanele care îți oferă opțiuni variate, astfel încât experiența ta la acest joc să fie de neuitat.

Simbolurile sunt, după cum am precizat, reprezentate de diverse animale din Vestul Sălbatic, acestea având cele mai mari valori. Pe lângă acestea, există și simboluri cu valoare redusă, iar acestea sunt cifrele 9 și 10 și literele J, Q, K, A. Nu pot lipsi nici simbolurile Wild și Scatter. Simbolul Wild este dat de logo-ul jocului și apare doar pe rolele 2 și 4, putând înlocui toate celelalte simboluri, mai puțin Scatter-ul, adică sculptura din piatră a animalelor specifice jocului.

Caracteristici la jocul ca la pacanele Wild Orient

Caracteristica „Free Spins” este una dintre cele mai căutate funcții de la jocuri ca la pacanele. Pentru a activa această caracteristică la jocul Wild Orient trebuie să reunești 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role și vei primi 15 rotiri gartuite. În plus, primești un multiplicator 3X ce îți va crește substanțial câștigurile. Dacă vei reuni din nou 3 simboluri Scatter, caracteristica va fi reactivată.

Caracteristica „Reel Respin” stârnește mereu curiozitatea și interesul jucătorilor și constă în faptul că după fiecare rotire, poți roti din nou orice rolă dorești și astfel ai șansa să-ți apără un simbol ce te va ajuta să formezi o combinație câștigătoare.

Încearcă gratis Wild Orient și profită de rotiri gratuite de la jocuri ca la pacanele!

Alte sloturi


Thunderstruck 2
Flame Dancer
Reel Rush
Wild Plunder
Jack Hammer
Katana