Avalon

Autor: Diana

Actualizat: 21 februarie 2024

ecran avalon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran avalon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
24 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (34 votes)
Categorie
Speciale, Clasice, RTP Mare
Simboluri
Cărți de joc, Cufăr, Coroane
Simboluri speciale
Wild, Scatter
Structură
3×5
Linii de plată
20
Funcții
Gamble, Bonus
RTP
96,01%
Data lansării
Aprilie 2006
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până La 200 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.6/5 – (34 votes)

Ceaţa de pe Avalon te cheamă la câştiguri! Dar Doamna de pe Lac sau Lady of the Lake nu îţi va da o sabie, aşa cum te-ai aştepta, ci nişte Rotiri Gratuite şi simboluri Wild! Lăsând legendele Arthuriene la o parte, cine nu iubeşte jocurile de pacanele online care îţi oferă multiplicatoare mari în timpul Rotirilor Gratuite? Jocul Avalon gratis deţine multe secrete şi comori, cea mai mare dintre ele fiind chiar doamna însăşi care îţi va da 12 Rotiri Gratuite cu posibilitatea multiplicării x7.

Avalon online e produs de Microgaming. Ce alte păcănele de la acest provider îți recomandăm? Încercă Ariana demo tot la noi pe site sau poate Bar Bar Black Sheep, dacă vrei ceva mai amuzant. Pentru ceva mai sexy, dă pe Joacă Gratis la slotul Bikini Party. Iar dacă vrei ceva mai întunecat și mai misterior, atunci lasă-te captivat de lumea din Immortal Romance. Păcănelele Microgaming sunt super!

Avalon gratis, un joc cu funcții bonus atractive

În general, atunci când luăm un bonus, rareori primim mai puţin de 4x multiplicatoare şi asta după ce am luat 7x multiplicatoare de atâtea ori înainte… Cei ce joacă Avalon gratis sau pe bani nu au multe motive să se plângă, mai ales că, în timpul jocurilor din Rotiri Gratuite nu primeşti o singură posibilitate să iei un simbol Wild, ci două. Iată cum cresc şansele de câştig. Şansele de a face cinci de acelaşi fel sunt chiar un pic mai mari decât la alte pacanele online.

Grafica Avalon online este de modă veche, să îi spunem aşa, aminteşte de începuturile jocurilor de pacanele online. Nu vorbim de acele jocuri mecanice la care puteai câştiga bomboane sau fructe de pe timpul inchiziţiei americane, ci de clasicele pacanele online care au luat cu asalt piaţa mondială a jocurilor online de acum câţiva ani.

Bine, funcţionalităţile lui nu sunt chiar ale unui joc clasic, având 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Simbolurile întâlnite în joc sunt cărţile de joc mari:

  • As (reprezentat de litera A)
  • Popă (reprezentat de litera K),
  • Damă (reprezentată de litera Q),
  • Zecarii (reprezentaţi de numărul 10).
  • Alte simboluri fac referire la lumea medievală: coroane, pocale, amulete şi embleme împărăteşti.

Păcănele Avalon online: simboluri și funcții speciale

Simbolurile de tip Bonus sunt cele clasice la pacanele online, precum Scatter, Wild. Simbolul Lady of the Lake vine în albastru şi denotă putere şi câştiguri! Scatter completează o combinație câștigătoare atunci când 2 sau mai multe simboluri Scatter apar pe o rolă; câștigurile Scatter se adaugă câștigurilor din jocul de cazino de bază. Iar 3 sau mai multe simboluri Scatter care apar pe cele 5 role declanșează Free Spins. Jucătorul primește 12 rotiri gratuite în runda Bonus din Avalon gratis, plus un multiplicator pentru oricare rotire gratuită câștigătoare.

Simbolul Chest din Avalon online demo acționează pe post de simbol Wild în timpul rotirilor gratuite. Funcția Gamble este activată la fiecare câștig. Dacă jucătorul ghicește corect culoarea cărții, câștigurile se dublează; dacă jucătorul ghicește corect simbolul cărții, câștigurile se înmulțesc de 4 ori.

Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată. La Avalon gratis, rata de plată este de 97% – ceea ce îl face perfect pentru un joc de pacanele online situat între limita de jos-spre limita medie. Cu o medie de pariere între 0.01 şi 100, Avalon demo este un joc de pacanele online nou perfect atât pentru începători, cât şi pentru jucătorii experimentaţi.

Concluzii

Te invităm să încerci Avalon gratis, dacă nu ai mai încercat până acum! Dacă nu este chiar stilul tău de joc de pacanele online şi cauţi mai multe simboluri şi o interfaţă mai modernă, la partenerii nostri găseşti o varietate imensă de jocuri. În cazul în care vrei să joci pacanele online gratis, rămâi la noi pe website şi joacă aici!

Pe Joc Păcănele găsești sute de sloturi demo cu RTP mare de la producători de top. Avem pe site atât păcănele de la Microgaming, cum este Avalon online, cât și de la EGT, Novomatic, Pragmatic, Play N Go, iSoftBet etc. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

IGT
100 Pandas
3.7/5 – (27 votes)
EGT
20 Power Hot
3.5/5 – (118 votes)
Pragmatic Play
Wild Booster
3.7/5 – (26 votes)
Fazi
Twinkling Hot 5
4/5 – (3 votes)
Autor