Microgaming producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Retro-Reels

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Retro Reels

Producator

Microgaming

Rating

Jocul Retrom Reels Extreme Heat este un slot online cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată ce aduce aminte de pacanelele clasice pentru că include majoritatea simbolurilor tradiționale  precum lămâi, cireșe, clopoței,  simbolul ”Bar” și simbolul ”7”, acestea două putând fi simple, duble sau triple. Simbolurile ”Bar” și ”7” pot fi amestecate pe o linie, astfel încât combinația de un simbol ”7” simplu cu un simbol 7 dublu poate fi câștigătoare.  Simbolul Scatter este Simbolul ”Free Spin” iar simbolul Wild este reprezentat de dolar. Precum toate simbolurile Wild, poate înlocui toate simbolurile jocului, cu excepția unora, în cazul de față, cu excepția simbolului Scatter și a Bonusului. Deși prezintă simboluri clasice, slotul vine și cu anumite caracteristici noi care îl fac și mai interesant, cum ar fi funcția ”Respin”, rar întâlnită în jocuri ca la pacanele mai vechi.

Caracteristici la jocuri ca la pacanele

Principala caracteristică a acestui joc de pacanele și care atrage cei mai mulți dintre jucători este funcția ”Respin” care se referă la faptul că oricând vei avea oportunitatea de a roti încă o dată o singură rolă.  Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul “Respin” de sub rola pe care dorești să o rotești, iar vestea bună este că nu există o limită pentru aceasta.

O altă caracteristică a slotului Retro Reels Extreme Heat este funcția ”Free Spins” (Runda de rotiri gratuite).  Runda de rotiri gratuite o primești dacă îți apar oriunde pe rolă 3, 4 sau 5 simboluri Free Spin. Astfel, vei primi 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, iar în timpul acestei caracteristici toate câștigurile se dublează. În timp ce joci rotirile gratuite, poți declanșa din nou funcția ”Free Spins”, motiv pentru care jocul este foarte captivant și distractiv.

Dă startul distracției jucând jocuri ca la pacanele gratis pe site-ul nostru! Avem pentru tine atât jocuri clasice ca la aparate, cât și cele mai noi jocuri cu speciale și grafică interactivă!

Alte sloturi


Reel Rush
Respin Racer
Wild Water
Book of Gold: Classic
Dragon Reels
Book of Magic