Microgaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran thunderstruck 2 gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Thunderstruck 2

Producator

Microgaming

Rating

4.5/5 - 11 voturi

Dacă ești fan cultură nordică, atunci trebuie să încerci Thunderstruck 2 gratis! Acesta printre  cele mai captivante jocuri cu această tematică. Are multe funcții speciale iar zeii nordici te vor ghida către cele mai mari câștiguri! În textul de față vom face o prezentare a tot ce trebuie să știi pentru a te distra la acest joc, precum reguli, simboluri și speciale. La Joc Păcănele nu ducem lipsă de jocuri cu vikingi. Îți recomandăm și Vikings gratis pentru o experiență de top!

Thunderstruck 2 gratis, un joc unde zeii nordici sunt de partea ta

Thunderstruck 2 gratis este un joc extrem de profitabil datorită funcțiilor sale speciale și a multitudinii de simboluri. De asemenea, se poate juca foarte ușor, fiind ideal pentru cei care abia au descoperit jocurile de păcănele.

Grafica este atractivă, dar dezvoltatorii de la Microgaming au optat să nu creeze și un fundal. Chiar și așa, simbolurile sunt bine realizate, având animații la fiecare câștig. Dacă tot am amintit de simboluri, te poți aștepta la multe elemente tematice. Vei găsi zeii Odin, Thor și Loki. De asemenea, vei găsi valkirii, ciocanul lui Thor, logo-ul Thunderstruck, barca vikingă și Valhalla – casa zeilor. Mai găsești și simbolurile tradiționale: A, K, Q, J, 10 și 9.

Câștigurile sunt peste media din industrie. Rata de plată a jocului de păcănele Thunderstruck 2 este de 96,65%. Structura jocului este una cu care ești obișnuit: 5 role și 3 rânduri. Furnizorii au mizat, ca la multe alte aparate de ale lor, pe un mod de joc cât mai simplu.

Thunderstruck 2 slot: simboluri și plăți

Toate simbolurile din Thunderstruck 2 gratis se plătesc într-un singur sens, de la rola 1 spre rola 5. Este nevoie de minim 3 simboluri adiacente pentru a genera plată. Jocul are 243 de direcții de plată. Simbolurile îți vor aduce un număr diferit de credite, în funcție de felul lor. Vezi lista mai jos:

 • Thor: până la 1.000 de credite;
 • Odin: până la 900;
 • Loki: până la 800;
 • Walkiria: până la 700;
 • Valhalla: până la 600;
 • Barca vikingă: până la 500;
 • A și K: până la 300;
 • Q și J: până la 250;
 • 10 și 9: până la 200.

Thunderstruck 2 online: funcții speciale

La Thunderstruck 2 gratis mai poți încerca funcțiile și simbolurile speciale. Din fericire, acestea nu sunt puține și sunt extrem de profitabile.

 • Simbolul Wild: reprezentat prin logo-ul Thunderstruck 2. Substituie orice simbol cu excepția Scatter. Dublează câștigul când substituie. Aduce plăți până la 2.000 de credite.
 • Simbolul Scatter: ilustrat prin Mjolnir, ciocanul lui Thor. Plătește oriunde pe role, până la 12.000 de credite. Cel puțin 3 simboluri declanșează funcția de runde gratuite.
 • Runde gratuite: funcția se mai numește și The Great Hall of Spins. Este o funcție progresivă. Nivelurile se deblochează după ce intri de 5 ori în nivelul precedent de runde gratuite. Fiecare nivel are propriul său mod de joc. Valkyrie: 10 runde bonus cu multiplicator 5x. Loki: 15 runde bonus cu simbolul Wild Magic. Odin: 20 de rotiri gratuite cu funcția Wild Raven. Thor: 25 de runde bonus cu funcția Rolling Reels.
 • Wildstorm: funcția se declanșează aleatoriu și poate transforma până la 5 role în simboluri Wild.

Thunderstruck 2 gratis: cum joci?

Dacă dorești să joci cât mai eficient la Thunderstruck 2 gratis, trebuie să cunoști câteva reguli. Butoanele de care ai nevoie se află în partea dreaptă a ecranului. Butonul de spin este ilustrat printr-o săgeată în formă de cerc. Cu acesta pornești fiecare rundă în mod manual. Nu există opțiunea de joc automat.

Sub el, găsești butonul de setare pariu. Ai la dispoziție mai multe valori deja stabilite. Ultimul buton este cel de setări. Sunt câteva setări generale pentru experiența de joc. Cealaltă secțiune este cea de informații. Îți recomandăm să te uiți și peste aceasta. Include detalii cu privire la funcțiile speciale.

Concluzii

Thunderstruck 2 gratis este un joc care face cinste seriei foarte lungi de păcănele inspirate din mitologia nordică. Cu plățile sale avantajoase și modul captivant de joc, te va ține în priză de fiecare dată când îl joci. Thunderstruck 2 demo îți aduce aventura din câteva atingeri! Încearcă-l așadar și cu miză reală! Explorează colecția de păcănele NetBet pentru a trece la următorul nivel!

Alte sloturi


Big Blox
4.7/5 - 3 voturi
Joker Poker
3.6/5 - 5 voturi
Jimi Hendrix
3.7/5 - 3 voturi
Joker 40
5/5 - 1 voturi
Cloud Quest
4.7/5 - 3 voturi
Joker’s Luck
5/5 - 1 voturi