Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Thunderstruck-2

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Thunderstruck 2

Producator

Microgaming

Rating

Cauți jocuri ca la pacanele casino GRATIS? Thunderstruck II este un slot video format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată. Jocul de cazino are ca tematică mitologia nordică. Simbolul Wild, Thunderstruck Logo, acționează pe post de multiplicator, dublează câștigul oricărei combinații câștigătoare pe care o completează și înlocuiește toate ce

Mediul online îți aduce jocuri pacanele gratis precum Thuderstruck 2

Thuderstruck 2 nu face parte din categoria obișnuită de jocuri pacanele gratis pentru că este un slot video cu 5 role, dar în locul liniilor de plată, acesta include 243 de moduri de a câștiga. Sună tentant, nu-i așa? Grafica jocului este de tip războinic și toate simbolurile de tipul cărților de joc arată ca niște sculpturi de piatră care se leagă de ambianța generală. Celelalte simboluri sunt legate de temă, astfel încât există simbolul cu barca vikingilor și simbolul Casa Zeilor – Valhalla, Valkyrie, Loki, Odin și Thor.

Jocul are un multiplicator Wild care este reprezentat de logo-ul jocului și un simbol Scatter care este ciocanul lui Thor.

Pentru început, jucătorul trebuie să-și plaseze pariul pentru a da start jocului. În partea stângă, la subsol, există un cerc de unde poți să reglezi valoarea monedei printr-un click pe semnele „+” sau ”–„.  Valoarea monedei poate varia de la 0,01 la 0,5, rămânând la alegerea jucătorului cu ce valoare va juca. Bineînțeles, și acest joc oferă jucătorului posibilitatea de a plasa un pariu maxim prin apăsarea butonului „Max Bet”. După ce pariul este plasat, poți apăsa pe butonul „Spin” pentru a începe jocul imediat.  Dacă dorești să rotești rolele de mai multe ori consecutiv, poți accesa funcția „Expert” urmată de „Autoplay”.

Bonus la jocul Thuderstruck 2 gratis

Caracteristica bonus face jocul mai interesant pentru jucători, deoarece pot juca mai mult și au mai multe șanse de câștig.  Pentru a declanșa bonusul la jocul Thunderstruck 2 trebuie să obții 3 sau mai multe simboluri de tipul ciocanul lui Thor. Astfel, vei avea parte de bonusul „Great Hall of Spins”. Există 4 jocuri bonus la Thunderstruck 2 specifice fiecărui zeu, și anume jocul Valkyrie Bonus, jocul Loki Bonus, jocul Odin Bonus și jocul Thor Bonus. iar pentru a debloca 3 dintre aceste jocuri bonus, trebuie să declanșezi de mai multe ori bonusul „Great Hall of Spins”.  Fiecare joc bonus te premiază cu rotiri gratuite și cu o caracteristică bonus suplimentară.

Există de asemenea și funcția Wild Storm, care transformă până la 5 role în role Wild; aceasta se activează aleatoriu în timpul jocului de bază. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Hai și tu să joci! Pe Joc Pacanele distracția e în toi!

Alte sloturi


Rainbow Riches
Sizzling hot deluxe
Sizzling Hot Extreme
Dragon Shrine
5 Dazzling Hot
Crystal Land