Game of Thrones

ecran game of thrones gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran game of thrones gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
winboss logo
Bonus Cu Depunere

150% Până la 1500 RON + 200 Rotiri Gratuite

Game of Thrones este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din toate timpurile. Cum finalul serialului bate la ușă, se așterne ușor-ușor nostalgia. Pentru fanii care vor să se mai bucure de atmosferă și să simtă adrenalina la un nivel la fel de intens, am adăugat astăzi slotul inspirat de serial. Joacă și tu Game of Thrones gratis și vezi care dintre case îți poartă noroc!

Joc Game of Thrones gratis – simboluri și reguli

Slotul Game of Thrones gratis este creat de Microgaming online și are o rată de plată de ‎95.01%. Pe măsură ce joci vei auzi coloana sonoră din serial și vei putea urmări secvențe video cu personaje și elemente de acolo. Jocul are o structură de 5 role și 3 rânduri. Există 243 de modalități de câștig. Încă de la primele rotiri vei putea vedea că premiile vin destul de frecvent.

Simbolurile din acest joc Game of Thrones gratis includ stemele caselor Stark, Lannister, Targaryen și Baratheon, tronul de fier, logo-ul serialului și semne de cărți. Cel mai bine plătesc stemele, iar dintre acestea, cea pentru casa Baratheon este cea mai valoroasă. Simbolul wild în Game of Thrones slot este reprezentat de logo-ul serialului și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui scatter.

Partea cea mai bună este că acesta vine de obicei în serii, ocupând mai multe poziții pe role și ajutând cu atât mai mult la formarea câștigurilor. Pentru o nouă aventură plină de adrenalină și plăți bune vei putea încerca și Wild Warriors gratis la noi pe Joc Păcănele.

Funcții în jocul de păcănele Game of Thrones demo

Tronul de fier are rolul de simbol scatter. Atunci când prinzi 2 simboluri scatter oriunde pe ecran, primești un premiu aleatoriu. Dacă prinzi cel puțin 3 simboluri scatter, va porni o rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori. Vei putea alege de fapt dintre 4 runde, specifice celor 4 case. Fiecare casă are anumite beneficii, după cum urmează:

  • Casa Baratheon îți aduce 8 rotiri gratuite cu multiplicator 5x și 3 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei
  • Casa Lannister își plătește mereu datoriile. Iar în cazul de față îți aduce 10 rotiri gratuite cu multiplicator 4x și 4 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei
  • Casa Stark îți aduce 14 rotiri gratuite cu multiplicator 3x și 5 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei
  • Casa Targaryen îți aduce 18 rotiri gratuite cu multiplicator 2x și 6 simboluri stacked (grupate) cu stema familiei.

Game of Thrones gratis – ia decizia potrivită pentru a ajunge pe tronul de fier!

Pe lângă rundele bonus, în jocul de păcănele online Game of Thrones gratis mai poți profita și de o funcție gamble cu totul aparte. Fiecare câștig poate fi dublat în baza unui pariu interactiv de tip cap / pajură. Ghicește cum va pica moneda și îți vei dubla premiul. Dacă nu ghicești, vei pierde premiul. După cum spunea și Cersei în serial, în jocul tronurilor fie joci, fie mori. Riscând vei putea ajunge la un câștig mai bun sau dimpotrivă, să îl pierzi. Testează funcția la câteva runde din acest joc Game of Thrones gratis.

Pentru a porni jocul Game of Thrones demo, folosește săgețile din meniul din partea de jos a ecranului pentru a regla pariurile și apasă apoi butonul Spin! În meniu, la informații, vei afla mai multe despre simboluri, plăți și funcții. Dacă nu vrei să dai mereu rotire, alege Autoplay și setează numărul de runde automate pe care îl vrei. Nu uita! Lasă sunetul de fundal pornit. Așa te vei bucura mai mult de magnifica poveste din serial, pe care deja o știi prea bine.

Pe Joc Păcănele joci Game of Thrones gratis direct în browser. Nu este nevoie să îți faci cont. În plus, slotul este optimizat și pentru mobile. Deci, dacă ai o conexiune bună la internet, poți lua această aventură cu tine oriunde. Chiar și în drum spre locul de muncă!

Concluzii

În cazul în care vrei să îți încerci norocul pe miză reală, găsești acest joc Game of Thrones în portofoliul celor de la Maxbet. Profită de bonusul nostru exclusiv la primul depozit și dă startul acțiunii! În cazul în care ai nevoie de ajutor, citește și articolul despre pașii pentru a profita de oferte de bonus fără depunere Maxbet! Până una alta, joacă Game of Thrones gratis și creează-ți propria strategie norocoasă!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Ruby Pearl
4/5 – (3 votes)
Playson
Imperial Fruits
3.8/5 – (15 votes)
Novomatic
Plenty of Fruit 20
3.7/5 – (14 votes)
NYX
Zeus II
3.8/5 – (13 votes)