Microgaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran ariana gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Ariana

Producator

Microgaming

Rating

3.9/5 - 7 voturi

Jocul de păcănele Ariana gratis garantează distracția! Vezi în articolul nostru tot ce trebuie să știi despre Ariana slot! Vom discuta despre reguli, plăți, simboluri, funcții speciale și mod de joc. Acesta este genul de păcănea pe care vei dori s-o încerci neapărat și pe bani reali! Pentru asta, ai la dispoziție promoții precum un bonus fără depunere casino! Revendicându-l, vei începe cu dreptul călătoria ta în lumea minunată a jocurilor de noroc online!

Păcănele Ariana gratis, un joc cu sirene și multe câștiguri

Jocul de păcănele Ariana gratis are o tematică inspirată din lumea fantastică a sirenelor. Fundalul este un mediu subacvatic, cu corali și pești. Putem spune și că are o grafică excelentă, cu animații și simboluri care să te captiveze. Structura jocului este una tradițională, cu 5 role și 3 rânduri. Modul de joc este și el simplu, ceea ce face ca Ariana demo să fie ideal și pentru începători. Același lucru îl putem spune și despre Break Away. Este o altă păcănea pe care ți-o recomandăm, de la același furnizor, care are o structură simplă și clasică, dar care te așteaptă cu o mulțime de suprize în materie de speciale.

La fel ca multe alte jocuri de păcănele, și aici există două tipuri de simboluri. Sunt simbolurile tematice, reprezentate prin: stele de mare, Ariana, alge, cufăr cu bogății și corali. Sunt prezente și simbolurile clasice: A, K, Q, J și 10. Jocul este creat de Microgaming, un furnizor renumit pentru jocurile sale simple, dar cu tematici inedite. Acesta nu este diferit și te va încânta cu trăsăturile sale.

Are o rată de plată decentă, de 95%. Plătește suficient de des și te va ține în priză.

Păcănele online Ariana: simboluri și plăți

La păcănele Ariana gratis, simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 25 de linii de plată. Simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Ariana: până la 2.000 de credite;
 • Alge: până la 1.750;
 • Cufăr cu bogății: până la 1.500;
 • Recif de corali: până la 1.250;
 • A: până la 600;
 • K: până la 500;
 • Q: până la 400;
 • J: până la 300;
 • 10: până la 250.

Ariana Microgaming: funcții speciale

În afară de plățile obișnuite, la păcănele Ariana gratis mai poți testa și funcțiile speciale. 

 • Simboluri care se extind pe role: atunci când un simbol mare se găsește pe toată rola 1. Alte role care îl conțin vor fi ocupate în totalitate de acesta. Spre exemplu, prima rolă este ocupată în totalitate de sirenă. Pe rola 3 se mai găsește un simbol sirenă. Simbolul se va extinde și pe toată rola 3.
 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Scatter. Aduce plăți de până la 2.500 de credite.
 • Simbolul Scatter: este ilustrat prin steaua de mare și plătește în orice poziție. Aduce plăți de până la 25.000 de credite. Cel puțin 3 simboluri Scatter, oriunde pe role, declanșează 15 rotiri gratuite.
 • Rotiri gratis: în timpul jocurilor gratuite, orice simbol cu plată mare care ocupă în întregime prima rolă va extinde pe toată rola simbolurile similare și simbolurile Wild de pe alte role. Funcția de rotiri gratis se poate redeclanșa.

Păcănele Ariana gratis: cum joci?

Jocurile de păcănele Microgaming mizează întotdeauna pe simplitate. De aceea, la Ariana gratis nu vei vedea multe butoane în care să te pierzi. În partea din dreapta a ecranului ai la dispoziție strictul necesar. Butonul de spin este reprezentat printr-o săgeată circulară. Sub acesta, poți stabili miza, unde ai mai multe valori prestabilite.

Deasupra butonului de spin, găsești butonul de setări. Poți opta pentru joc cu sunet sau fără sunet. De asemenea, poți consulta secțiunea de informații. Aici vei afla mai multe despre funcțiile speciale, reguli și despre plăți. În partea de jos a ecranului, poți consulta creditul tău și valoarea pariului.

Concluzii

Jocul de păcănele Ariana gratis este o opțiune bună pentru distracție la aparate. Are runde gratis și un mod de joc simplu, perfect pentru oricine. Dacă acesta ți-a plăcut, încearcă și Avalon gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Maaax Diamonds
3.6/5 - 13 voturi
Virtual Roulette
5/5 - 4 voturi
Money Train
3.4/5 - 13 voturi
Flamenco Roses
5/5 - 2 voturi
Guns and Roses
5/5 - 3 voturi
Gold King
4/5 - 4 voturi