Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ariana

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Ariana

Producator

Microgaming

Rating

Ariana este un joc de păcănele inspirat din lumea acvatică. Ești invitat să descoperi comorile ascunse în adâncurile oceanului alături de o sirenă. Ariana Gratis este acum disponibil pe site și poți juca oricât dorești. Iată care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie să le știi!

Ariana Gratis – simboluri wild extensibile și rotiri gratuite

La nivel grafic, acest joc creează o poveste foarte plăcută. Ecranul este preponderent albastru și induce o atmosferă liniștită. Jocul este creat de Microgaming și are grafică HD. Simbolurile sunt desenate în foarte mare detaliu, ceea ce te face să te simți părtaș la acțiune.

Jocul are 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe. Simbolurile o includ pe Ariana (sirena), o comoară, alge, o stea de mare, un peisaj marin și logo-ul jocului, pe lângă o serie de simboluri de cărți de joc (10, J, Q, K, A). Logo-ul jocului are rol wild și înlocuiește alte simboluri (cu excepția celui scatter). Steaua de mare are rol scatter și aduce 15 rotiri gratuite atunci când apare de cel puțin 3 ori pe ecran.

Atunci când un simbol acoperă în întregime prima rolă, acesta se extinde și în celelalte locuri în care mai apare pe ecran. Să spunem că apare sirena pe prima rolă și pe a treia. Ambele role vor fi umplute cu acest simbol. Cu puțin noroc poți prinde un ecran plin cu un singur simbol, ceea ce îți va genera un câștig uriaș.

După cum spuneam și mai sus, runda bonus cu rotiri gratuite pornește atunci când ai cel puțin 3 simboluri scatter pe ecran. În timpul celor 15 rotiri gratuite, nu doar simbolul de pe prima rolă este extins în celelalte locuri, ci și simbolul wild. Având la dispoziție 15 astfel de runde, câștigurile ating un nivel uriaș. Lucrurile sunt mai simple decât par.

Joacă și tu Ariana gratis și descoperă elementele speciale!

Când vrei să joci pe miză reală îți recomandăm jocul la Netbet. Profită de bonusul nostru de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite pentru a te bucura de mai multe runde.

Vezi în link mai multe bonusuri la cazinouri cu licență ONJN!

Alte sloturi


Mojo spin
Joker Pro
100000 Pyramid
Respin Rhino
Lucky 3
Lucky Lady