ecran break away gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Break Away

Break Away gratis este un joc adresat iubitorilor de hochei, în primul rând. Dacă îți plac mult simbolurile specifice acestui joc, cu siguranță te va încânta să le vezi pe rânduri și role la fiecare rotire. Iar când te saturi de exersare, poți încerca versiunea premium a jocului de păcănele Break Away, pe care o găsești în cazinourile online. Cele 243 de modalități de câștig reprezintă un punct forte al acestui titlu pe temă sportivă. Simbolurile Wild, Scatter și rotirile gratuite specifice oricăror jocuri Microgaming gratis atrag atât novicii, cât și jucătorii cu experiență.

Break Away gratis, un joc de păcănele cu tematică „rece”

De ce să încerci Break Away gratis? În primul rând, pentru că Microgaming, producătorul său, este unul din numele apreciate din industrie. E unul din puținii provideri care pun la dispoziția doritorilor jocuri cu multe linii de plată. În acest caz, ai nu mai puțin de 243 de moduri de a transforma un pariu într-un câștig. Alte păcănele pline de surprize și plăți vei găsi și în top păcănele cu stele

Jocul de păcănele Break Away are cinci role și trei rânduri. Deci o construcție clasică, putem spune, cu rată de returnare medie la jucător, de 96%. Designul simbolurilor îmbină culoarea cu ilustrațiile realiste care explodează când faci o combinație victorioasă. Muzica antrenantă te face să mai rotești o dată, păstrându-te concentrat pe joc. Tematica jocului Break Away gratis este sportivă, toate simbolurile fiind luate din sfera jocului de hochei. Există varietate în ce privește imaginile întâlnite, deci și câștigurile pot fi diferite de la rundă la rundă.

Ca să câștigi o rundă de Break Away slot, trebuie să îți cadă cel puțin trei simboluri identice pe role adiacente. Câștigurile se acordă doar de la stânga spre dreapta. Pariul pentru o rundă de Break Away gratis este reglabil. Poți alege între 0.50 și 225 de credite pentru o singură rotire.

Păcănele Break Away: care sunt simbolurile și cum plătesc?

La Break Away gratis nu trebuie decât să prinzi suficiente simboluri de același fel pentru a obține victorii. Care sunt simbolurile și cât plătesc ele? Iată câteva date care te pot ajuta să înțelegi mai repede care sunt combinațiile generoase la Break Away online:

[list]

 • Simbolurile cu plată mică (patine, mască, aparatul de gheață, ringul de hochei) – câștiguri de la 2 la 125 credite
 • Jucătorii de hochei – între 15 și 150 credite
 • Arbitrul – între 15 și 175 credite
 • Portarul – 20, 80 sau 200 credite
 • Jucătorul în echipament alb – 20, 100, 250 credite
 • Jucătorul în echipament roșu – 30, 125 sau 500 credite. [/list]

Break Away demo: funcțiile jocului

Break Away gratis are și simboluri speciale care îți pot aduce câștiguri sau oportunități mult mai mari decât simplele combinații identice. Iată câteva funcții speciale:

[list]

 • Scatter – Simbolul puc arzător. În combinații de minimum 3, acordă 250 credite. Maximul acordat este de 125,000. Când apar minimum trei simboluri de acest fel, se declanșează o serie de 15, 20 sau 25 runde gratis.
 • Wild – Simbolul de logo păcănele Break Away. Înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter. Ajută la formarea de combinații câștigătoare.
 • Smashing Wild – Simbolurile jucător se „izbesc” în rolele 2, 3 sau 4 pentru a forma role întregi Wild și victorii garantate.
 • Rotiri gratuite – Se activează când apar pe rolele Break Away gratis minimum 3 Scattere.
 • Rolling Reels – Multiplicator de 10x al mizei la runde consecutive câștigate. [/list]

Break Away gratis: cum joci chiar acum?

Nu e deloc greu să înveți să joci Break Away gratis. Practic, nu trebuie decât să alegi miza de joc din meniu, din dreptul iconiței cu fise, și să apeși butonul de joc. Dacă obții o combinație câștigătoare, simbolurile se vor sparge și apar altele în locul lor. Practic, la o rotire ai două șanse la păcănele Break Away.

Pentru ture rapide, ai la dispoziție un buton de „Auto-rotiri” pe care îl poți seta la 10, 25 sau 50 de runde. Ele se vor desfășura automat, scutindu-te de click-uri.

Concluzii

Pentru iubitorii de sporturi sau hochei, Break Away gratis e o opțiune numai bună de încercat. Varianta demo te antrenează pentru învățarea tuturor simbolurilor speciale și a oportunităților de câștig. Apoi, dacă prinzi curaj, faci mici pariuri pe varianta de joc premium, care se găsește în cazinouri online partenere. Pentru jocuri clasice, cu fructe, te invităm să încerci SunTide demo!

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Sun of Fortune
3.8/5 – (13 votes)
Oryx Gaming
Ramses Book GDN
3.7/5 – (15 votes)
iSoftBet
Hot Spin
3.2/5 – (17 votes)
Yggdrasil
Jungle Books
4/5 – (4 votes)