...

Titans of the Sun Theia

Autor: Gabriel

Actualizat: 21 februarie 2024

titans of the sun theia free slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
titans of the sun theia free slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (26 votes)
Simboluri speciale
Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
15
RTP
96,67%
Simboluri
Pasăre, Pegasus
Funcții
Rotiri gratuite
Data lansării
Octombrie 2015
eldorado logi
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 2500 RON + 500 Rotiri Gratuite

3.4/5 – (26 votes)

Titans of the Sun Theia gratis este o păcănea care te va captiva din primele momente. Mitologia greacă este principala sursă de inspirație, ceea ce pentru mulți poate reprezenta un plus. Pe tine te sfătuim să nu tragi concluzii pripite, să încerci jocul și să vezi ce capacități are.

Microgaming este un producător foarte cunoscut, având numeroase păcănele atractive în portofoliu, inclusiv pe cea despre care îți spuneam acum. Pe site-ul nostru ai la dispoziție câteva sloturi de la acest furnizor, unul dintre ele fiind Bust the Bank demo. Poți juca acest joc la cazinouri precum Unibet sau Eldorado. Totuși, hai să ne întoarcem la jocul de azi, Titans of the Sun Theia slot, și să vedem cât de bun e!

Titans of the Sun Theia gratis și mitologia greacă

Titans of the Sun Theia gratis este o păcănea care vine la pachet cu multe elemente atractive. Aceasta prezintă o structură clasică, formată din 5 role și 3 rânduri. Cele 15 linii de plată îți pot oferi cele mai intrigante combinații câștigătoare pe care le-ai văzut. De asemenea, plățile generoase pot apărea la fiecare rotire. RTP-ul este un alt element foarte important al păcănelei. Acesta are valoarea de 96,67%, fiind considerat a fi peste medie. Volatilitatea este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că nu vor fi foarte multe fluctuații pe parcursul jocului. Totodată, vei putea obține câștiguri importante, fără să-ți asumi riscuri foarte mari.

Când vine vorba de grafică, Microgaming este un producător ce trebuie menționat. Mai mult, Titans of the Sun Theia slot nu se abate de la această regulă. Rolele sunt plasate pe un fundal superb. Este ilustrat un peisaj tipic mediteranean, cu un cer strălucitor și o mare albastră. De asemenea, templele grecești, amplasate pe stânci, contribuie la crearea unei atmosfere autentice.

După cum am spus, Titans of the Sun Theia free surprinde perfect spațiul grecesc. Această păcănea este inspirată din legenda lui Theia și a lui Hyperion. Aceștia erau doi frați și în același timp părinții lui Helios, zeul Soare. Este o poveste foarte interesantă și care cu siguranță va atrage foarte mulți jucători. Mitologia greacă a avut mereu lipici la păcănitori. Dacă și tu ești printre cei pasionați, poți juca o super păcănea care are aceeași sursă de inspirație. Este vorba despre Lucky Lightning gratis, un produs Pragmatic Play, ce îl are în prim plan pe însuși Zeus.

Cum joci Titans of the Sun Theia free?

Nu credem că se îndoiește nimeni de caracteristicile prezentate de Titans of the Sun Theia gratis. Tocmai de aceea, este posibil să te fi întrebat cum ajungi să dai spin la această păcănea. Îți spunem de pe acum că nu este nevoie să descarci nimic. Întreg procesul va fi unul simplu, la îndemâna oricui și gratuit. Hai să vedem ce trebuie făcut! 

 1. La începutul acestei recenzii, poți observa un buton portocaliu pe care scrie Joacă Gratis. Apăsând pe acesta, vei deschide păcăneaua.
 2. După ce ai deschis jocul, este nevoie să alegi pe ce miză vrei să joci. Pe aceasta o alegi în funcție de preferințe și posibilități. 
 3. Odată aleasă și miza, n-a mai rămas decât să dai spin și să te bucuri de fantastica mitologie greacă.

Titans of the Sun Theia slot – simboluri și plăți

Până acum discutat despre tematica Titans of the Sun Theia gratis. Aceasta este una potrivită pentru orice tip de jucător și care crează o atmosferă super relaxantă. La acest aspect contribuie și simbolurile. Partea vizuală nu trebuie neglijată, iar cei de la Microgaming au avut grijă să exceleze la acest capitol. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt simbolurile acestui joc, dar și cum vor plăti acestea.

 • 10 – 3x(5x miza), 4x(15x miza), 5x(60x miza); 
 • J, Q- 3x(8x miza), 4x(20x miza), 5x(80x miza); 
 • K, A – 3x(10x miza), 4x(25x miza), 5x(100x miza); 
 • Pasăre – 3x(20x miza), 4x(50x miza), 5x(250x miza); 
 • Pegasus – 3x(25x miza), 4x(100x miza), 5x(500x miza); 
 • Theia – 3x(30x miza), 4x(125x miza), 5x(1000x miza).

Titans of the Sun Theia free – speciale

Dacă îți plac jocurile de păcănele cu speciale, atunci Titans of the Sun Theia gratis este alegerea potrivită. Acest joc are unele elemente care pot spori atât distracția, cât și plățile. Suntem siguri că ești nerăbdător, așa că hai să trecem direct la subiect!

 • Simbol Wild (logoul jocului) – acesta înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu scopul de a forma combinații câștigătoare, cu excepția Scatter-ului; 
 • Simbol Scatter (Hyperion și Theia) – 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, dispuse oriunde pe role vor declanșa runda de rotiri gratuite. Astfel, vei primi 15 free spin, iar în timpul acestora toate câștigurile vor fi dublate.

Concluzii

Am ajuns la finalul acestei recenzii. Ți-am prezentat cât am putut de bine toate detaliile importante legate de Titans of the Sun Theia gratis. Astfel, ești pregătit să te distrezi pe cinste, mai ales că păcăneaua nu mai are niciun secret. Îți dorim mult noroc și nu uita să joci responsabil! 

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Gold Train
4.7/5 – (3 votes)
Igrosoft
Fruit Cocktail
3.4/5 – (1008 votes)
Hacksaw Gaming
The Bowery Boys
4/5 – (2 votes)
Novomatic
Golden Ark
4.2/5 – (4 votes)
Autor