Bust the Bank

Bust the Bank online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Bust the Bank online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
12 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (2 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
243
RTP
96,75%
Funcții
Rotiri gratuite
Mozzart casino
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cu siguranță jefuirea unei bănci nu este o variantă pe care o iei în calcul. Cel puțin când vine vorba despre viața reală. În lumea jocurilor de noroc este ceva acceptat, iar cu Bust the Bank gratis de la Microgaming ai această ocazie. Evident, totul este 100% metaforic, nefiind nevoie să faci nimic ilegal. Cu toate acestea, tematica respectivă nu este ceva nou în lumea păcănelelor. De exemplu, o mai putem întâlni și în Empty the Bank demo, o producție a celor de la Pragmatic Play. Un avantaj foarte mare este că poate fi testată tot pe site-ul nostru. Fă bine și nu ezita!

Informații despre Bust the Bank gratis

Sunt multe aspecte ce trebuie puse la punct când ne gândim la jefuirea unei bănci, cum se va întâmpla și în Bust the Bank gratis. În primul rând, ai nevoie de un plan meticulos, care trebuie executat perfect. Ai nevoie de sincronizare, data și ora foarte bine alese, dar și de o metodă eficientă de a fugi cu banii. Totuși, când vorbim despre Bust the Bank gratis nu este nevoie de atâta organizare pentru a fugi cu prada. Este nevoie să-ți pui la încercare capacitățile de strateg. Bineînțeles, norocul va juca și el un rol foarte important.

Dacă discutăm despre producător, cei de la Microgaming nu se apropie încă de nivelul unor titani precum EGT, Novomatic sau Pragmatic Play. Cu toate acestea, au câștigat notorietate în acest domeniu, datorită păcănelelor cu tematici inedite. Pe câteva dintre acestea le poți juca pe site-ul nostru. Unul dintre exemplele de seamă este Lara Croft Temples and Tombs gratis. Te va aștepta o aventură extraordinară și plină de energie prin mai multe temple antice.

Revenind la Bust the Bank demo, ne vom axa în continuare și pe câteva detalii de ordin tehnic și vom începe cu structura. Aceasta este una care nu se abate de la normele clasice. Avem 5 role și 3 rânduri, pe care simbolurile se vor desfășura în voie. Liniile de plată vor fi și ele la înălțime, fiind nu mai puțin de 243. Așadar, posibilitățile de câștig vor fi la tot pasul. RTP-ul în valoare de 96,75% este încă un motiv în plus pentru care ar trebui să joci această păcănea. Volatilitatea este un alt element care trebuie luat în seamă. Aceasta este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că nu vei avea parte de foarte multe fluctuații pe parcursul jocului.

Cum joci Bust the Bank gratis?

Tematica, plățile și aspectul general al Bust the Bank gratis formează un pachet care cu siguranță îți va spori dorința de joc. Pentru a ajunge să dai spin, nu este nevoie să treci printr-un proces foarte complicat. Vei vedea asta, deoarece îți vom detalia toți pașii în cele ce urmează.

 1. În susul paginii vei observa butonul Joacă Gratis. Este destul de vizibil, așa că nu-l vei rata. Dacă vei da click pe acesta, păcăneaua se va deschide în foarte scurt timp. 
 2. Odată deschisă, este nevoie să alegi miza pe care vrei să joci. Este o alegere care îți aparține în totalitate. O poți face în funcție de buget și de câte riscuri ești dispus să-ți asumi. 
 3. După ce ai setat și miza, ești gata de joc. Așadar, apasă pe butonul de rotire și pornește într-o aventură extraordinară.

Simboluri și plăți în Bust the Bank slot

După cum știi, simbolurile sunt transpunerea vizuală a tematicii unei păcănele. Bust the Bank gratis nu face excepție, iar asta vei vedea și tu. În această secțiune, îți vom prezenta care sunt simbolurile, dar și cum vor plăti acestea, dacă vei juca pe o miză de 6 credite.

 • Câinele – 2x(0,40), 3x(1,00), 4x(2,00), 5x(10,00); 
 • Ceasul – 3x(1,00), 4x(3,00), 5x(15,00); 
 • Mașina blindată – 3x(2,00), 4x(4,00), 5x(20,00); 
 • Banca – 3x(3,00), 4x(6,00), 5x(30,00); 
 • Mașina de poliție – 3x(4,00), 4x(8,00), 5x(50,00); 
 • Polițstul – 3x(5,00), 4x(10,00), 5x(100,00); 
 • Jefuitorul 1 – 3x(10,00; 4x(20,00, 5x(200,00); 
 • Jefuitorul 2 – 3x(20,00), 4x(50,00), 5x(300,00);

Speciale în Bust the Bank free

Nu este niciun secret că păcănelele cu speciale sunt foarte populare în rândul jucătorilor. Bust the Bank gratis nu dă pe afară de astfel de funcții, dar cu toate acestea, tot vei avea parte de elemente atractive. Probabil te-am făcut curios, așa că n-o să te mai ținem pe jar. Să trecem direct la subiect!

 • Simbolul Scatter (Bomba) – 3x(12,00), 4x(60,00), 5x(300,00). Acestea vor plăti indiferent de poziția în care vor apărea pe role. 3 sau mai multe simboluri Scatter îți vor acorda și 8 rotiri gratuite; 
 • Simbolul Wild (Bust the Bank) – acesta înlocuiește toate simbolurile de pe role cu scopul de a forma combinații câștigătoare, cu excepția Scatter, Seif și Pușculiță; 
 • Simbol Seif – vei beneficia de bonusul oferit de acest simbol dacă acesta va ateriza pe una din rolele 1 sau 5. În acel moment seiful se va deschide și îți va oferi un câștig aleatoriu; 
 • Simbol Pușculiță – dacă acest simbol apare pe rola a treia, atunci bonusul Pușculiță va fi activat. După aceea, este nevoie să dai click pe simbol pentru a dezvălui câștigul.

Foarte important de menționat este că toate aceste funcții speciale ale Bust the Bank slot pot fi declanșate doar în jocul de bază, nu și în timpul rundei de rotiri gratuite.

Unde joci Bust the Bank online pe bani reali?

După cum știi, pe site-ul nostru poți juca Bust the Bank gratis oricând dorești, fără nicio pierdere. Astfel, totul va fi relaxant și vei avea și timpul necesar să dezvolți anumite strategii ajutătoare. Aceste aspecte te pot ajuta să fii pregătit pentru pasul următor, unul firesc de altfel. Este vorba despre jocul pe o miză adevărată. 

Unul dintre cazinourile din România care îți oferă această șansă este Vlad Cazino. Este unul dintre cei mai populari operatori de la noi. Asta se datorează gamei foarte largi de păcănele Vlad Cazino, dar și atmosferei prietenoase pe care o transmite. Așadar, dacă nu ai cont la acest cazino, fă-ți unul și joacă Bust the Bank online pe bani reali.

Concluzii

La finalul acestei recenzii, tot ce mai rămâne de spus este că ne dorim să te distrezi pe cinste cu Bust the Bank gratis. Cu siguranță vei întâmpina o experiență de joc la cel mai înalt nivel. Cel mai important este să te bucuri de joc! Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Ducks till Dawn
3/5 – (5 votes)
Microgaming
Break Away
4.5/5 – (2 votes)
Synot
Aviator
4.3/5 – (16 votes)
Fazi
Crystal Hot 40
3.8/5 – (17 votes)