Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Lucky Lightning online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Lucky Lightning

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.3/5 - 7 voturi

După cum știi bine, mitologia greacă a reprezentat întotdeauna un element foarte folosit și atractiv în jocurile de noroc. Ei bine, Lucky Lightning demo aduce în atenția pasionaților de păcănele una dintre cele mai fascinante părți din cultura grecească. După cum am spus, nu este primul slot care abordează această tematică, așadar avem pentru tine și Hercules son of Zeus gratis.

Acest articol are scopul de a te informa cât mai bine în legătură cu tot ce înseamnă păcăneaua. Vei descoperi cum poți juca, ce simboluri are și cât va plăti fiecare, care sunt funcțiile, dar și unde vei putea juca online pe bani reali. Practic, după ce vei termina de citit articolul, Lucky Lightning n-ar trebui să mai aibă niciun secret față de tine.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,45%5×3243WildHold & Respin
Jocul de bază se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, unde vei găsi 243 de moduri de a câștiga. Acest titlu vine cu elemente vizuale unice, inclusiv pictograme cu detalii distractive și role întunecate. Atrăgătoare sunt, de asemenea, ramele aurii strălucitoare și imaginea de fundal. Vei putea observa templele de pe Muntele Olimp și fulgere animate. Ar trebui să menționăm și muzica intensă care te va ține pe marginea scaunului pe tot parcursul jocului.

Lucky Lightning – informații generale

Fulgerele înseamnă de cele mai multe ori pericol, dar nu este cazul atunci când Zeus este prin preajmă. Păcăneaua Lucky Lightning demo este produsă de către cei de la Pragmatic Play, despre care putem spune că nu prea dă greș. Este o versiune care include unele dintre cele mai bune părți ale mitologiei grecești antice. 

Lucky Lightning demo are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că va plăti ceva mai rar față de alte păcănele, dar șansele de a avea câștiguri mari vor crește considerabil. Tot la capitolul plăți, trebuie menționat și RTP-ul cu o valoare de 96,45%. În mod clar este o valoare ridicată, iar mai multe sloturi de acest gen poți vedea în articolul păcănele cu RTP mare.

Cum joci Lucky Lightning demo?

Pentru a juca Lucky Lightning demo este nevoie să urmezi doar câțiva pași simpli, accesibili pentru toată lumea. Nu trebuie să ai niciun motiv de îngrijorare, deoarece totul este foarte intuitiv. 

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce complet. 
  2. După ce Lucky Lightning demo s-a încărcat este nevoie să alegi valoarea pariului. Aceasta are valori cuprinse între 1 și 500 de credite. 
  3. După ce miza este setată, va mai trebui doar să apeși pe butonul de Spin și să te bucuri de rolele care se vor învârti. De asemenea, vei putea folosi și funcția de Joc Automat, pentru a asigura o mai mare cursivitate a jocului. 

Lucky Lightning gratis – simboluri și plăți

În această parte a articolului, îți vom prezenta care sunt principalele simboluri ale jocului de bază al Lucky Lightning demo, dar și cum vor plăti acestea dacă vei juca pe o miză de 10 credite.

  • 10, J, Q, K, A – 3x(2,00), 4x(4,00), 5x(10,00); 
  • Pegasus, Vultur – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(20,00); 
  • Centaur – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(40,00); 
  • Afrodita – 3x(8,00), 4x(20,00), 5x(60,00); 
  • Zeus – 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(100,00). 

Lucky Lightning demo – speciale

Moneda cu fulgerul de aur este simbolul Wild și poate apărea numai pe rolele 1 și 2. Când vei avea un simbol Wild pe rolele 1 și 2, setul de role se poate extinde la o configurație de 6 de tip 3-3-4-4-4-4.

Acest lucru declanșează, de asemenea, funcția Hold & Respin, în care toate simbolurile cu bani de pe role de la 3 la 5/6 pot aduce un respin. Toate simbolurile cu bani adiacente una cu cealaltă, de la rolele 3 în sus sunt colectate după spinuri, iar rola 6 poate fi exclusiv doar cu simboluri cu bani. Aceste simboluri pot apărea cu valori aleatorii cuprinse între 1x și 500x miza. 

Pe lângă simbolurile cu bani obișnuite din Lucky Lightning demo, poți obține și simboluri jackpot de argint, aur și platină pe rolele de la 3 la 5/6. Acestea corespund jackpot-urilor fixe care valorează 50x, 250x și, respectiv, 10.000x miza ta.

Câștigi 10, 15 sau 50 de rotiri gratuite ori de câte ori obții 3, 4 sau 5 simboluri bonus oriunde pe rolele de la 1 la 5. Runda bonus se joacă întotdeauna pe grila extinsă cu 6 role și poate fi reactivată în același mod în care a fost declanșată în primă fază.

Unde poți juca Lucky Lightning online pe bani reali?

Dacă te-ai obișnuit cu tot ce presupune Lucky Lightning și ți-ai format o strategie eficientă de joc jucând gratis pe site-ul nostru, atunci ești gata sa joci și pe bani reali. Acest lucru îl poți face pe Netbet, un cazino online cu o plajă extrem de largă de păcănele. Fii fără grijă, este licențiat la ONJN, așa că totul este 100% sigur. Pe lângă păcănele, te poți distra și în alte moduri, având la dispoziție pariuri sportive, jocuri virtuale, loto sau cazino live.

Concluzii

Într-un final, putem concluziona că Lucky Lightning demo este unul dintre produsele de top ale Pragmatic Play. Tot de la acest producător, mai poți încerca pe site-ul nostru Ancient Egypt gratis. Nu uita să joci responsabil, iar noi îți urăm mult noroc și la câștiguri cât mai mari! 

Alte sloturi


The Magnificent Seven
3.5/5 - 6 voturi
Rick and Morty Megaways
4.3/5 - 10 voturi
Aztec Gems
3.8/5 - 18 voturi
Wildchemy
4.7/5 - 4 voturi
Crazy Monkey
4.2/5 - 81 voturi
Fishin Frenzy Megaways
4/5 - 3 voturi