...

Hercules son of Zeus

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Hercules son of Zeus demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Hercules son of Zeus demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
25 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (3 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
50
RTP
95,19%
Funcții
Rotiri gratuite
logo mr bit casino
Bonus Fără Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratis

Dacă ai chef să te distrezi în stil grecesc, ai nimerit foarte bine! Hercules son of Zeus demo este tot ce ai nevoie, venind pe piață cu o tematică foarte ofertantă. Vom vorbi pe parcursul acestui articol despre toate detaliile relevante legate de această păcănea. Printre ele se numără inclusiv tematica, simbolurile, capacitatea de plată și cel mai important, unde poți juca pe bani reali. 

Dacă dorești să te bucuri la maxim de tot ceea ce presupune cultura grecească și vechile legende ale Olimpului, avem pentru tine păcăneaua Olympus Glory gratis, unde toți zeii se vor uni pentru a-ți oferi combinațiile câștigătoare. Cu siguranță vei fi atras din prima în această lume, datorită graficii, simbolurilor și a plăților foarte atractive.

Hercules son of Zeus demo – informații generale

Structura din Hercules son of Zeus demo este puțin ieșită din comun, fiind prezente 5 role și 4 rânduri, la care se adaugă și 50 de linii de plată. Nivelul volatilității este unul mediu, iar RTP-ul are valoarea de 95,19%, fiind una destul de bună.

Hercules son of Zeus demo este o păcănea produsă de către Pragmatic Play, care te va duce într-un mediu virtual frumos, inspirat din arhitectura clasică grecească și din legendele Olimpului. Rolele din prim-plan sunt încadrate de două coloane înalte de marmură, împreună cu un apus frumos în depărtare. Grafica este bine lucrată, ceea ce oferă un aspect foarte fresh.

Foarte inventiv, de asemenea, este faptul că dezvoltatorii și-au făcut timp să camufleze și bara de comandă sub role, ceea ce îi oferă imediat lui Hercules son of Zeus o atmosferă mai captivantă. Astfel de mici detalii fac diferența dintre o păcănea bună și una grozavă, însă până la a da un verdict clar trebuie să vedem și mecanismul de joc.

Hercules son of Zeus free – cum joci?

Încă de la deschiderea păcănelei Hercules son of Zeus demo, vei observa o interfață care arată foarte prietenoasă și te asigurăm că întreg procesul de joc va fi unul foarte facil. În cele ce vor urma, îți vom prezenta care sunt pașii de urmat pentru a juca. Să vedem!

 1. Dă click pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca jocul să se încarce. 
 2. După ce Hercules son of Zeus gratis se încarcă, va trebui să alegi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,50 și 250 de credite. 
 3. Odată urmați acești pași, tot ce mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de spin. De asemenea te poți folosi și de funcția de Joc Automat pentru a asigura mai multă fluență jocului. 

Hercules son of Zeus gratis – simboluri și plăți

Pentru a avea o înțelegere cât mai bună a jocului Hercules son of Zeus demo este nevoie să cunoști care sunt simbolurile acestuia și cât vor plăti, pe o miză de 10 credite. Să nu mai pierdem timpul și să intrăm în detalii!

 • J, Q – 3x(0,40), 4x(2,00), 5x(10,00); 
 • K, A – 3x(1,00), 4x(5,00), 5x(20,00); 
 • Vultur – 3x(2,00), 4x(10,00), 5x(30,00); 
 • Țap, Mistreț, Taur- 3x(4,00), 4x(16,00), 5x(60,00); 
 • Cerber – 3x(5,00), 4x(24,00), 5x(80,00); 
 • Zeus – 2x(2,00), 3x(10,00), 4x(40,00), 5x(160,00). 

Hercules son of Zeus demo – simboluri speciale

Ei bine, pe lângă simbolurile din jocul de bază, Hercules son of Zeus demo beneficiază și de simboluri speciale, ce au rolul de a declanșa diferite funcții ce îți pot aduce câștiguri considerabile.

 • Simbolul Wild – înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter-ului;
 • Simbolul Scatter – apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Trei astfel de simboluri îți vor oferi 6 rotiri gratuite și vor plăti de 2x miza totală.

În timpul rundei de rotiri gratuite la Hercules son of Zeus demo, jocul va avea role speciale. La începutul fiecăreia dintre rolele 2, 3 și 4 este adăugat într-un mod dinamic câte un simbol Wild, acestea rămânând pe role pe întreaga durată a rundei. Totodată, în timpul acestui mod de joc, fiecare simbol Scatter adaugă un joc gratuit suplimentar, neexistând o limită în acest sens.

Dacă dorești să încerci și alte păcănele cu speciale, poți încerca 300 Shields free și cu siguranță nu vei regreta!

Unde poți juca Hercules son of Zeus online pe bani reali?

După o perioadă de jucat Hercules son of Zeus gratis pe site-ul nostru, suntem siguri că ți-ai dezvoltat anumite strategii și că ai acumulat cunoștințe prețioase. Astfel, te poți considera pregătit pentru a juca pe bani reali. Cazinoul din România care îți oferă această ocazie este Netbet, fiind unul dintre cele mai populare pe piața din România. Cu toate acestea, dacă dorești să te distrezi la un alt cazino, poți vedea pe site-ul nostru un ghid pariuri sportive Winbet, unde poți descoperi pe ce poți paria, dar și diferite bonusuri și promoții. 

Concluzii

Hercules son of Zeus demo este o păcănea foarte modernă, cu multe elemente grafice inedite care în mod cert vor trece testul timpului, așa că nu o rata și dă-i spin cât mai repede. Nu uita să joci cât mai responsabil. Noi îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Money Cart 4
4/5 – (1 vote)
GAMING1
Hey Sweetie
3.7/5 – (13 votes)
Gamevy
Vegans vs Vampires
4/5 – (9 votes)
Novomatic
Faust
4.2/5 – (4 votes)
Autor