ecran dragon dance gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
17 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Dragon Dance

Cei care caută un joc amuzant nu trebuie să se uite mai departe de jocul de păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis. Jocul acesta cu tematică asiatică îți face cunoștință cu diferite personaje care îți pot aduce victorii. Cei mai importanți vor fi dragonii magici, bineînțeles. După ce le înveți toate secretele, versiunea premium te așteaptă, și ea, în cazinouri online, unde joci pe bani reali și adevărate șanse de câștig. Atunci când ai chef să petreci puțin timp liber în jocuri, unul de păcănele online gratis precum acesta poate fi exact ceea ce cauți!

Dragon Dance gratis, un joc de păcănele online fantastic

Primul lucru care te poate atrage la păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis este tematica. Nu găsești chiar peste tot fioroșii dragoni asiatici care scuipă globuri de foc. Jocul celor de la Microgaming se desfășoară pe un fundal de culoare roșie, cu simboluri norocoase chinezești și lampioane luminate. Evocă Anul Nou Chinezesc, cu sărbătorile specifice.

Simbolurile includ litere și cifre clasice. Dar cele care plătesc foarte bine în jocul păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis sunt simbolurile cu oameni care dansează și dragonii. Când se acordă premii, simbolurile se vor anima, pentru un efect spectaculos.

La nivel de structură, Dragon Dance demo este format din cinci role și trei rânduri. Există nu mai puțin de 243 linii de plată, așa că descoperi repede ample modalități de înmulțire a mizei. Câștigurile se acordă de la stânga spre dreapta. Ce e diferit la acest joc este că, după fiecare rundă, mai poți roti câte o singură rolă, pentru a obține mai repede combinații câștigătoare.

Mai poți da și peste funcții și simboluri speciale la păcănele Dragon Dance. Dar despre ele vom vorbi într-o secțiune următoare.

Dragon Dance slot: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Simbolurile din jocul de păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis amintesc, evident, de sărbătoarea Anului Nou Chinezesc. Iată la ce câștiguri să te aștepți de la combinații de trei, patru sau cinci simboluri identice:

[list]

 • 9, 10 – 10, 60 sau 500
 • J, Q – 20, 100, 750
 • K, A – 25, 150, 1.000
 • Domnișoara – 50, 500 sau 2.500
 • Băiatul – 75, 750 sau 5.000
 • Dansatorii – 100, 1000 sau 10.000
 • Dragonul alb – 25, 125, 1250 sau 12.500
 • Dragonul auriu – 50, 200, 2000 sau 20.000. [/list]

La jocul de păcănele cu dragoni Dragon Dance cei doi dragoni acordă câștiguri și când apar în pereche pe role.

Dragon Dance gratis online: funcțiile jocului

În afara norocului la simboluri obișnuite, la păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis mai poți da și peste opțiuni speciale. Iată care sunt ele:

[list]

 • Scatter – Pocnitorile acordă câștiguri mari, între 125 și 12,500. Apariția a 3, 4 sau 5 simboluri de acest fel pe role duce la acordarea de 15 rotiri gratuite la păcănele cu dragoni Dragon Dance demo.
 • Wild – Simbolul Dragon Dance gratis înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter, pentru a forma linii de plată. Apare pe rolele 2 și 4.
 • Respin – Funcție specială de care profiți după o rotire. Poți să învârți câte o rolă de câte ori vrei pentru a produce o linie validă de plată.
 • Rotiri gratuite – Toate câștigurile din rundele gratuite se triplează, existând un multiplicator 3x. [/list]

Păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis: cum joci chiar acum?

Nu ai prea multe de făcut pentru a declanșa o rundă de păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis. Mai întâi, îți alegi miza de joc, putând selecta chiar Max bet, pentru rularea cu miza cea mai mare disponibilă. Apoi, nu mai trebuie decât să apeși pe Start.

Dacă ești aproape să obții o combinație câștigătoare, după prima rotire poți să alegi să pariezi pe o singură rolă. Adică să rotești doar o singură rolă din cele cinci, de preferință unde speri să apară un simbol mult căutat. În capătul de jos al rolei jocului de păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis vezi ce valoare are respectiva rotire.

Concluzii

Jocul de păcănele cu dragoni Dragon Dance gratis este foarte interesant. Atrage prin prisma structurii și a stilului de joc care permite rotirea individuală a fiecărei role, pentru o miză. Arată foarte bine, iar pasionații de jocuri cu tematică asiatică pot fi plăcut impresionați. Dacă preferi jocurile clasice, totuși, îți recomandăm SunTide Microgaming demo.

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Bikini Party
4.1/5 – (13 votes)
Nolimit City
Tombstone RIP
4.2/5 – (5 votes)
Rubyplay
Pirate’s Booty
2.7/5 – (8 votes)
EGT
Super 20
3.9/5 – (42 votes)