Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Wild Gladiators gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Gladiators

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.4/5 - 7 voturi

Wild Gladiators este o păcănea produsă de către cei de la Pragmatic Play şi care vine cu o abordare extrem de îndrăzneaţă. Inspiraţia este clară, aceasta fiind Roma Antică şi lumea incredibilă a gladiatorilor care trebuiau să distreze populaţia romană, care se strângea în Colosseum. În ciuda inspiraţiei, asta nu înseamnă că şi tu va trebui să lupţi din greu pentru a obţine câştiguri. Trebuie doar să dai spin şi să te bucuri de generozitatea păcănelei.

Suntem siguri că tematica jocului este un punct de atracţie important pentru tine, aşa că avem două recomandări foarte interesante, şi anume Gladiator Reel gratis şi Kassius Invictus Armis slot. Te vei bucura de cele mai tari păcănele cu gladiatori şi vei simţi un nivel de adrenalină comparabil cu cel simţit de luptători în arenă.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,17%6×325Wild, ScatterBonus Super Wild

Wild Gladiators demo – informaţii generale

După cum am spus şi la începutul articolului, Wild Gladiators demo este o păcănea produsă de către Pragmatic Play. Putem afirma că nici de această dată producătorul nu a dezamăgit, aducând pe piaţă un slot foarte dinamic şi capabil de plăţi foarte consistente. Suntem siguri că te vei distra jucând această păcănea şi că vei avea parte de un profit binemeritat.

Tematica este inspirată din universul Romei Antice, mai exact din lumea plină de aventură a gladiatorilor. Această lume fascinantă şi care şi-a lăsat amprenta asupra omenirii, a fost folosită ca sursă de inspiraţie şi în alte păcănele. Poţi juca gratis pe site-ul nostru oricât doreşti atât Rome Warrior free, cât şi Call of the Colosseum online. Nu mai sta pe gânduri, încearcă-le pe ambele şi distrează-te!

Din punct de vedere al structurii, Wild Gladiators demo se abate uşor de la clasic având 6 role şi 3 rânduri. Foarte important de menţionat este că cea de-a şasea rolă are funcţia de multiplicator. Nivelul volatilităţii acestei păcănele este unul mediu, iar RTP-ul are valoarea de 96,17%, ceea ce înseamnă că ai şanse foarte mari să obţii câştiguri importante.

Wild Gladiators demo – cum joci?

Acum că ai aflat nişte informaţii foarte importante legate de Wild Gladiators demo, trebuie să știi şi cum joci această păcănea. Este important de menționat că trebuie să urmezi doar câţiva paşi foarte simpli şi intuitivi, iar dacă ai o experienţă în domeniul jocurilor de noroc, nu suntem pe un tărâm necunoscut ţie.

 1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce.
 2. Alege miza pe care doreşti să pariezi. Aceasta are valori cuprinse între 0,25 şi 125 de credite, aşa că va rămâne la latitudinea ta pe cât doreşti să dai o mână.
 3. Dă click pe butonul de start și pornește distracția! Dacă vrei mai degrabă să admiri rolele și câștigurile, alege funcțiile auto spin și turbo.

Wild Gladiators gratis – simboluri şi plăţi

Dacă până acum am vorbit vag despre simbolurile Wild Gladiators demo, este timpul să le dăm mai multă atenție. În continuare, hai să vedem cât au de plătit acestea! Vei afla care sunt acele simboluri pe care să le vânezi mereu. Apropo, plăţile pe care ţi le vom prezenta vor fi pentru o miză de 5 credite.

 • 10 – 3x(0,60), 4x(2,00), 5x(5,00); 
 • J – 3x(0,60), 4x(3,00), 5x(6,00); 
 • Q – 3x(0,80), 4x(3,00), 5x(8,00);
 • K – 3x(1,00), 4x(3,00), 5x(10,00); 
 • A – 3x(1,00), 4x(4,00), 5x(15,00); 
 • Scut – 3x(2,00), 4x(5,00), 5x(20,00); 
 • Trăsură – 3x(2,00), 4x(5,00), 5x(30,00); 
 • Tigru – 3x(3,00), 4x(6,00), 5x(40,00); 
 • Împărăteasa – 3x(4,00), 4x(8,00), 5x(50,00); 
 • Împărat – 3x(5,00), 4x(10,00), 5x(80,00). 

Wild Gladiators free – simboluri speciale

Dacă am discutat despre simbolurile de bază ale jocului, nu se poate să nu vorbim şi despre simbolurile speciale ale Wild Gladiators demo. Îţi vom detalia ce plăţi au acestea, dar şi ce funcţii pot declanşa şi cum te pot ajuta să îţi rotunjeşti venitul.

 • Simbolul Wild – 3x(5,00), 4x(10,00), 5x(80,00). Acest simbol înlocuieşte toate simboluri cu excepţia Scatter-ului. 
 • Simbolul Scatter – Plăteşte 1x miza totală. Dacă acest simbol va apărea pe rolele 1, 3 şi 5, atunci vei primi şi 10 rotiri gratuite. Câştigurile cu Scatter se adaugă la câştigurile pe linie. 

Toate câştigurile din timpul jocurilor gratuite vor fi adăugate la câştigurile de linie. Totodată, în timpul rotirilor gratuite se pot câştiga şi mai multe astfel de runde.

Bonusul Super Wild se declanşează atunci când un simbol de genul va apărea pe rola a şasea. Când acest bonus se declanşează, pe fiecare dintre cele 5 role vor apărea simboluri Wild, în poziţii aleatorii, iar dacă acestea vor apărea pe linia din mijloc, se vor extinde pe întreaga rolă.

Bonusul Super Wild poate fi declanşat doar în timpul rotirilor gratuite. Marele premiu se acordă atunci când 5 simboluri Wild se aliniază pe linia din centru şi sunt multiplicate x10 pe rola 6. Valoarea acestei combinaţii câştigătoare este de 100000x miza.

Unde poţi juca Wild Gladiators online pe bani reali?

Jucând gratis pe site-ul nostru suntem siguri că deja eşti obişnuit cu toate manierismele acestei păcănele. Probabil că ţi-ai format şi o strategie eficientă de joc, aşa că Wild Gladiators demo nu mai reprezintă o necunoscută pentru tine.

În acest moment, putem spune că eşti pregătit să faci pasul spre jocul pe bani reali. În România, Netbet îţi oferă această posibilitate, fiind unul din cele mai tari cazinouri, având o ofertă foarte bogată şi numeroase bonusuri atrăgătoare. Pe lângă păcănele, te poți bucura de ofertă foarte bogată la pariuri sportive, dacă ești pasionat de acest domeniu.

Concluzii

În final, sperăm că te vei bucura la maxim de Wild Gladiators demo. Este o păcănea grozavă, vine de la un furnizor foarte cunoscut, deci nimic rău nu poate ieși din asta. Totuşi, în mijlocul acestei distracţii este foarte important să rămâi cumpătat şi să joci responsabil. Îţi dorim mult noroc!

Alte sloturi


Book of Riches Deluxe
2.9/5 - 13 voturi
9 Lions
4/5 - 13 voturi
Aurora
4.3/5 - 6 voturi
Spinning Stars
4.1/5 - 49 voturi
Theseus Rises
3.3/5 - 9 voturi
Warlords Crystals of Power
3.8/5 - 19 voturi