BF Games producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Ecran Rome Warrior Gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Rome Warrior

Producator

BF Games

Rating

4.1/5 - 7 voturi

Luptă și câștigă în inima Colosseumului în Rome Warrior gratis! În următorul articol vei găsi mai multe informații despre acest joc. Un fel de introducere în regulile lui, ca să te descurci cu atât mai bine! Poți juca păcăneaua și pe bani la cazinourile din România. Dacă acest slot e pe placul tău și nu te-ai săturat de atmosfera luptelor dintre războinici, încearcă și Amazon’s Battle online pe Joc Păcănele.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.06% 5×3 5 Wild, Scatter, Stacked Gamble, Free Spins

Păcănele Rome Warrior gratis: cum joci?

Modul de funcționare pentru slotul Rome Warrior gratis nu poate fi mai simplu! Setezi miza dorită și joci! Pariul se setează prin opțiunile prestabilite pe care le găsești mai jos. Miza minimă este de 0.25 de credite, iar cea maximă e de 200. Normal, între ele sunt și alte valori în funcție de alegerea ta. 

Pornești jocul prin butonul mare din mijlocul ecranului. Butonul de Auto Play este fix lângă cel principal. Un plus mare la păcănele Rome Warrior online este că modul auto are mai multe setări. Ele pot să fie schimbate în funcție de preferințe. De exemplu, dacă vrei să setezi o oprire automată când câștigi un jackpot, poți alege această opțiune din setări.

În stânga butonului ce arată creditele, vei găsi alte informații ale jocului. Apasă pe el pentru regulile Rome Warrior gratis! Jocul are o structură de 3 rânduri și 5 role. Rata de plată este 96.06%, o medie foarte avantajoasă în industria jocurilor de acest tip. Poți să consulți și ghidul despre păcănele de pe site-ul nostru pentru un avantaj.

Rome Warrior slot: unde se joacă pe bani?

Rome Warrior gratis poate fi jucat și cu mize în bani reali, dacă dorești riscul și experiența ce vine cu el. Pentru asta, deschide-ți un cont la NetBet, dacă încă nu ai unul, unde vei găsi jocul. Dar, să nu crezi că ești limitat doar la jocul acesta. Pe lângă Rome Warrior BF Games, la NetBet vei găsi alte jocuri cu teme atractive, ca Book of Ra, Book of Dead sau Money Train 2. 

BF Games nu este singurul furnizor disponibil la Netbet. Aici vei găsi alți producători populari, precum: Pragmatic, EGT sau Novomatic, fiecare cu propriile lor jocuri. Pe lângă asta, la operator te așteaptă un bonus de bun venit și multe alte promoții. Profită acum de ele și alte turnee, bonusuri și evenimente avantajoase!

Despre jocul de păcănele Rome Warrior gratis

Așa cum am menționat mai devreme, și probabil cum ai și observat deja, Rome Warrior gratis este despre gladiatori. Atmosfera construită de joc nu poate fi ignorată. 

Vei găsi aici gladiatori, arme, bestii și chiar și pe Cezar însuși, sau măcar mâna lui. Toate sunt însoțite de sunete și animații ce îți vor face jocul Rome Warrior demo cu atât mai plăcut. Până și simbolurile simple din acesta au un stil ce te va face să te simți ca un campion.

BF Games se specializează în crearea de jocuri atractive, dar foarte simple. Slotul demo nu este nici el diferit, simbolurile speciale fiind ușor de înțeles.

Simboluri în jocul de păcănele Rome Warrior online

Să aruncăm o privire la câștigurile aduse de simbolurile din Rome Warrior demo!

  • Degetul lui Cezar: până la 12.500 de credite;
  • Gladiatorul și leul: până la 1000 sau 2000 de credite;
  • Coiful: până la 600 credite;
  • A: până la 500 de credite;
  • K,Q,J: până la 300 de credite;
  • Colosseumul: până la 200 de credite.

Colosseumul trebuie să apară doar o dată pentru a plăti. Celelalte simboluri din jocul Rome Warrior gratis trebuie să apară de cel puțin 3 ori.

Joacă Rome Warrior gratis și bucură-te de funcții super!

În Rome Warrior gratis vei găsi și alte simboluri care îți vor aduce bonusuri speciale, doar ca să îți pună la dispoziție chiar și mai multe opțiuni de câștig. Hai să vedem!

  • Simbolul Wild: Sulița, poate să înlocuiască orice simbol în afară de deget. Dacă apare de 3 ori va iniția 10 runde gratis;
  • Simbolul Scatter: Degetul lui Cezar, poate să pună în jocul BF Games runde gratis;
  • Simbolul Stacked: Colosseumul funcționează împreună cu sulița, iar dacă apar în timpul rundelor bonus, îți vor aduce câștiguri cu atât mai mari.

Concluzii

Jocul de păcănele Rome Warrior gratis îți va rămâne în minte datorită atmosferei și ritmului rapid de joc. Încearcă-l acum pe Joc Păcănele și vezi plata avantajoasă a acestuia. O poți face de oriunde și pe orice device – laptop, mobil, nu contează! Să nu îți faci probleme de încadrări sau alte elemente legate de prezentare. Jocurile de păcănele de la BF Games sunt optimizate pentru orice tip de ecran ai avea. 

Dacă ți-a plăcut tot ce ai văzut și încercat, posibil să vrei să vezi ce îți mai oferim. Joacă Haul of Hades gratuit pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Rainbow Wilds Megaways
3.2/5 - 10 voturi
Solar Temple
4.5/5 - 4 voturi
Apex Wizard
3.9/5 - 35 voturi
Lost Relics
4.4/5 - 5 voturi
Holy Diver
4/5 - 4 voturi
The Sword and The Grail
4.5/5 - 6 voturi