Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Haul of Hades

Producator

Novomatic

Rating

Novomatic este unul dintre cei mai îndrăgiți producători din industria de gambling, datorită varietății de jocuri de păcănele cu speciale pe care o oferă. Și nu numai. Caracteristicile de grafică și de design pe care le prezintă sunt de o calitate superioară și contribuie în mod considerabil la o experiență de joc incredibilă. Astfel, fiecare joc lansat de Novomatic reușește să fie o adevărată provocare pentru împătimiții jocurilor de noroc. Printre cele mai apreciate jocuri produse de Novomatic se numără și Haul of Hades, un joc cu o tematică inspirată de mitologia greacă. Produs în colaborare cu Mazooma, jocul are câteva funcții speciale și elemente care îl plasează în multe dintre colecțiile favorite ale iubitorilor de jocuri de noroc.

Cum se joacă Haul of Hades gratis?

Jocul are 5 role și 40 de linii de plată și este disponibil atât pentru PC sau laptop, cât și în versiunea pentru mobil (Android sau iOS) și pentru tabletă. Tot ce trebuie să faci este să te uiți după simboluri speciale gigante – care sunt reprezentate de 4 zei din Olimp (Hades, Zeus, Atena și Afrodita) care au grijă să îți poarte noroc. În timpul fiecărei rotiri, unul dintre cei patru zei este ales la întâmplare. Acesta poate apărea pe oricare dintre cele 5 role și va deveni un simbol special gigant. Cele mai mari câștiguri sunt date de Hades, Zeus, Athna și Afrodita. Așadar, cele mai profitabile sunt combinațiile cu logo-ul jocului Haul of Hades, iar cele mai puțin profitabile sunt simbolurile cu zeița Frumuseții.

Cei care se relaxează jucând Haul of Hades gratis au parte și de anumite beneficii suplimentare. De pildă, există o caracteristică specifică jocului și anume – un bonus de rotiri gratuite (Free Spins Bonus). Dar cum se declanșează aceasta? Ei bine, această caracteristică poate fi activată atunci când utilizatorul are trei simboluri identice pe aceeași rolă (elemente de tipul Free Spins). În timpul activării acestui tip de bonus, unul dintre zei va fi selectat drept simbolul special gigant, dar nu vor putea declanșa alte rotiri suplimentare gratuite.

Șanse de mari de câștig

Câștigurile se formează de la stânga la dreapta, cu minim 3 simboluri de același fel. Simbolul Wild este un substitut pentru celelalte elemente, exceptând logo-ul cu rotiri gratuite.

La prima vedere, rotirile gratuite nu par foarte valoroase, însă cu siguranță îți măresc șansele de câștig. Astfel, pe toată durata bonusului, poți obține combinații câștigătoare.

O altă funcție specială a jocului se referă la abilitatea de a termina în mod instant o rotire utilizând tasta space. Așadar, dacă ești obișnuit cu un stil de joc mai alert, poți apela cu încredere la această funcție și astfel vei accelera ritmul.

Intră în lumea lui Hades și vei avea ocazia de a explora un tărâm magic. Ai oportunitatea de a traversa Styxul și de a descoperi comorile pe care le are în stăpânire zeul Infernului. Având la bază mituri și legende grecești, tematica jocului îți promite o experiență de neuitat. Dacă alegi să joci Haul of Hades gratis, ai parte și de efecte sonore dinamice – de la tunet, bătăi de aripi ale liliecilor, zgomote de pietre căzute – toate creează un fundal ce amintește de lumea subterană a lui Hades. Mai mult decât atât, jocul îți poate aduce mari șanse de câștig. Bonusul Wild reprezentat de logo-ul Haul of Hades îți aduce cele mai profitabile câștiguri – miza fiind de 1000 de ori pentru 5 pe o linie de plată. Bucură-te acum de unul dintre cele mai îndrăgite păcănele cu speciale, explorând lumea zeilor din Grecia Antică în căutarea unor comori ascunse!

Alte sloturi


Davinci Diamonds
Mega Joker
7 Sins
The Fortune Pig
White Rabbit
Moon Princess