Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran haul of hades gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Haul of Hades

Producator

Novomatic

Rating

3.6/5 - 5 voturi

Jocul de păcănele online Haul of Hades gratis de la Novomatic te duce într-o lume a grecilor, unde poți face cunoștință cu Hades, zeul Infernului. Este o opțiune interesantă pentru momentele în care te plictisești și vrei să te distrezi pe PC sau telefonul mobil. Iar dacă îți place oferta Novomatic Haul of Hades demo, poți să încerci și o versiune cu bani reali, în cazinourile online din țara noastră!

Totuși, dacă nu ești fanul miturilor grecești, poate te vor atrage cele egiptene din jocul Book of Ra gratis.

Haul of Hades gratis, un joc de păcănele cu fler antic

Fanii miturilor grecești vor încerca cu drag jocul de păcănele online Haul of Hades gratis, deoarece tematica este de inspirație iberică. Pregătește-te să te îmbarci într-o călătorie pe râul Styx pentru a descoperi bogățiile zeului Infernului. Te vei întâlni cu patru zeități din Olimp care îți pot purta noroc. Acestea sunt Hades, Zeus, Atena și Afrodita.

Designul jocului de păcănele Haul of Hades demo este specific celor produse de Novomatic. Efectele vizuale sunt desenate ușor realist. Atmosfera este întunecată, fiind ajutată de efectele sonore (tunete, fulgere etc.).

Ca și structură, în jocul de păcănele online Haul of Hades gratis găsești 5 role cu câte trei rânduri fiecare. Acestea fac loc pentru 40 de linii fixe de plată. Numărul de linii active nu poate fi ajustat, din păcate. Poți alege ce miză joci, totuși. Minimul pe care îl poți paria într-o rundă de păcănele Haul of Hades demo este 0,40, maximul ridicându-se la 40 de credite.

Pentru a câștiga la păcănele online Haul of Hades gratis trebuie să nimerești cel puțin trei simboluri identice. Acestea trebuie să fie aranjate de la stânga la dreapta.

Păcănele Haul of Hades demo: care sunt simbolurile și cum plătesc acestea?

În lumea jocului de păcănele online Haul of Hades gratis te vei întâlni cu zeitățile grecești din legende. Hades, Zeus, Atena și Afrodita sunt cei patru zei din Olimp care pot apărea. Cel mai profitabil este Hades și cea mai puțin valoroasă este Afrodita.

 • Pentru a câștiga cu iconițele de valoare scăzută (literele și cifrele) îți sunt suficiente 3 simboluri. Poți câștiga între 15 și 11 credite cu acestea.
 • Logo-ul la păcănele Haul of Hades demo este cel care îți poate aduce cele mai mari câștiguri. Când nimerești cinci simboluri de acest fel, poți câștiga până la 200.000 credite, dacă joci cu miză maximă.
 • Logo-ul jocului, Hades și Zeus aduc câștiguri atunci când nimerești două simboluri de același fel.
 • Maximul de câștig pe linie la păcănele online Haul of Hades gratis este de 25 de ori miza pariată în cadrul rundei.

Haul of Hades online gratis: funcțiile jocului

În jocul de păcănele online Haul of Hades gratis vei întâlni și câteva funcții speciale. Acestea sunt gândite pentru a spori atât valoarea câștigurilor, cât și frecvența lor. Iată care sunt specialele:

 • Logo-ul Haul of Hades – Este simbol Wild. Poate înlocui orice alt simbol câștigător, mai puțin pe cel cu rotiri gratuite („Free Spins”).
 • Free spins – Scatter-ul care apare pe rolele 2, 3 și 4. Când e stivuit pe cele trei role, primești 7 rotiri gratuite la Haul of Hades online gratis. La jocurile bonus, unul din zei va fi ales drept simbol de teanc mare pentru toate rundele gratuite câștigate.
 • Simbolurile gigant – Un zeu este ales la fiecare rundă și poate apărea pe o rolă întreagă. Va crește considerabil câștigurile.
 • Gamble – Cu miza maximă poți juca 20.000 credite. Nu funcționează când folosești „Autostart”.

Păcănele online Haul of Hades gratis: cum joci chiar acum?

Vrei să încerci jocul de păcănele online Haul of Hades gratis? Nimic mai simplu! Îți explicăm, pe scurt, pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Alegi miza pentru fiecare rundă apăsând pe butonul „Miză totală”. Poți să pariezi cu un minimum de 0,40 monezi, dar ai mai multe opțiuni. Chiar și un buton de „miză max.” care îți setează automat miza maximă la 40 de monezi.
 2. Apeși pe butonul „Start” pentru a începe runda.
 3. Când activezi butonul „Auto” din meniul păcănele online Haul of Hades gratis nu va mai fi necesar să apeși „Start” după fiecare rundă. Se oprește doar când pierzi soldul. Adică atunci când nu mai ai suficiente fonduri pentru miza aleasă.

Concluzii

Jocul de păcănele online Haul of Hades gratis te va cuceri! Acesta are o tematică interesantă, plină de efecte sonore dinamice (lilieci, tunete, fulgere, pietre). În plus, ai șanse mari de câștig! Un exemplu clasic, dacă nu îndrăgești mitologia grecească, este jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown, o opțiune atractivă pentru novici.

Alte sloturi


Sizzling Gems
4.2/5 - 10 voturi
Wild Plunder
2.8/5 - 5 voturi
Plenty of Fruit 20
3.6/5 - 8 voturi
Wizard of Oz
5/5 - 2 voturi
Red Flag Fleet
4.2/5 - 9 voturi
Captain Venture: Treasures of the Sea
3.7/5 - 3 voturi