Novomatic producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran jackpot crown gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jackpot Crown

Producator

Novomatic

Rating

Fanii jocurilor clasice vor avea încă un motiv de bucurie cu jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis! Această păcănea cu fructe și coroane este perfectă pentru o distracție tradițională. Îl găsești și în colecția de păcănele Betfair dacă vrei să-l joci pe bani reali. Între timp, încearcă-l gratuit pe Joc Păcănele și citește textul de mai jos! Îți va arăta câteva detalii despre Jackpot Crown slot.

Păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis, un joc retro cu câștiguri mari

Jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis este perfect pentru începători. Totuși, nici veteranii nu sunt excluși, mai ales dacă sunt pasionați de păcănele tradiționale.

Grafica este simplă, realizată tocmai în ideea de a oferi un joc clasic, fără prea multe animații. Suntem siguri că Novomatic, creatorul jocului, putea mai mult, dar a ales această soluție. Funcționalitățile sunt însă toate prezente și poți juca automat, dacă alegi.. Așadar, jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis are și o latură modernă.

Așa cum probabil te aștepți, structura Jackpot Crown demo este una clasică. Are 3 rânduri și 5 role, iar simbolurile standard sunt fructele cunoscute din alte jocuri de noroc. Combină lămâi, portocale, struguri, cireșe, pepeni și prune pentru câștiguri mari! Că tot am adus în discuție câștigurile, rata de plată (coeficientul RTP) este de 94,09%. Acest procent este mai mult decât suficient pentru un profit bun. Ai șanse mari de a câștiga sume frumoase și chiar un jackpot!

Joc de păcănele cu coroane Jackpot Crown: simboluri și plăți

La jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta. Este nevoie de minim 3 simboluri similare pentru a genera plată cu o singură excepție, unde pot fi și două. Jackpot Crown Novomatic are 5 linii de plată, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

  • Coroana: până la 10.000 de credite sau jackpotul;
  • Pepenii și Strugurii: până la 5.000 de credite;
  • Lămâile, Prunele și Portocalele: până la 2.000 de credite;
  • Cireșele: până la 2.000 de credite. Se plătesc și 2 simboluri pe o linie.

Aceste valori sunt pentru pariul minim, de 0,05 fise per rundă.

Jackpot Crown gratis online: funcții speciale

Jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis, deși beneficiază de o structură clasică, are și funcții speciale. Cu acestea vei putea înregistra profituri mai mari decât de obicei, dar și mai frecvente. Iată care sunt specialele din joc:

  • Simbolul Scatter: este reprezentat de o stea. Se plătește oriunde și poate aduce maxim 50 de fise la pariul minim.
  • Funcția Gamble: după fiecare rundă câștigătoare, poți declanșa funcția Gamble. Trebuie să ghicești culoarea cărții (roșu sau negru) care va fi extrasă la întâmplare dintr-un pachet. Dacă ghicești, valoarea câștigului se va dubla. Totuși, dacă nu ghicești, vei pierde câștigul rundei. Se poate juca de mai multe ori pentru a dubla din nou creditele. O alegere incorectă întrerupe toată seria.

Păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis: cum joci?

Jocul la păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis este extrem de simplu. Butoanele sunt fixe și le vei găsi în partea de jos a ecranului. În dreapta jos, găsești butonul de spin cu care începi manual fiecare rundă. În stânga lui vei găsi butonul de joc automat și butonul prin care setezi miza maximă. Apoi, mai în stânga, dai peste afișajul soldului, butoanele prin care reglezi miza, liniile și meniul.

După orice rundă câștigătoare la jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis, apare butonul de funcției Gamble (dublaje). Dacă apeși pe el, se deschide fereastra unde trebuie să faci alegerea culorii. Meniul se află în dreapta sus. De aici poți seta miza din mai multe valori și poți consulta tabelul de plăți.

Concluzii

Jocul de păcănele cu coroane Jackpot Crown gratis este excelent pentru cei care sunt fani jocuri retro. Este simplu de jucat, iar fructele și, mai ales coroana, îți vor aduce câștiguri mari. Testează-l și tu pe Joc Păcănele pentru o experiență vintage de top! Dacă vrei adrenalină, încearcă păcănele pe bani reali în colecția de jocuri ca la aparate Superbet!

Alte sloturi


Joker Stacks
Crown of Egypt
Heart of Gold
Imperial Fruits
Razortooth
Book of Gods