Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran wicked circus gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wicked Circus

Producator

Yggdrasil

Rating

5/5 - 2 voturi

Joacă Wicked Circus gratis și încearcă-ți norocul la un joc de păcănele cu tema circului! Este un joc deosebit, mai ales prin grafica și tematica sa. Structura este una puțin mai obișnuită, cu 5 role și 3 rânduri. Jocul folosește simboluri cu fructe, dar aici este punctul în care normalitatea se oprește.

Wicked Circus online beneficiază de modul Jokerizer, care îți poate aduce câștiguri imense. Acest mod este doar unul din lucrurile ce diferențiază acest joc de restul. Vom vorbi mai pe larg despre acesta în secțiunea de funcții speciale. Dar, ce trebuie să știi este că acesta conferă o volatilitate destul de mare jocului. Poți întâlni modul Jokerizer și sub altă formă, în jocul The Dark Joker Rizes gratis.

Wicked Circus gratis, păcănele cu jokeri circari

După cum am menționat și în introducere, Wicked Circus gratis are o temă puțin mai diferită. Producătorul Yggdrasil a preluat ambianța unui spectacol de circ și a transpus-o în jocul de păcănele. Dacă te-ai mai distrat până acum cu astfel de jocuri, atunci știi că Yggdrasil este unul dintre cei mai curajoși producători. Acesta abordează tot felul de tematici, care mai de care mai diferite și atractive. 

Jocul de păcănele Wicked Circus se desfășoară în cadrul unui circ abandonat, unde acum câțiva ani se adunau mii de oameni pentru a se delecta cu un spectacol magnific. Deși abandonat, locul va prinde viață atunci când vei nimeri o rotire câștigătoare și vei activa modul Jokerizer. Vei vedea că animațiile și schimbarea de scenariu te va face să vrei să învârți rolele din nou și din nou.

Păcănele Wicked Circus: simboluri și plăți

Structura jocului Wicked Circus gratis îți pune la dispoziție 5 linii de plată. Deși pare puțin, dacă iei în calcul volatilitatea și RTP-ul de 96,5%, vei vedea că poate fi chiar profitabil. Dar, profitul depinde și de simbolurile pe care le nimerești. Iată care sunt simbolurile din acest joc și plata asociată lor:

  • Simbolul stea: până la 300 de fise;
  • Simbolul 7: până la 200 de fise;
  • Simbolul clopoțel: până la 100 de fise;
  • Simbolul struguri: până la 80 de fise;
  • Simbolul lămâie: până la 80 de fise;
  • Simbolul cireșe:  până la 60 de fise.

În acest joc există 5 linii fixe de plată. Dar, ele plătesc în două feluri: din stânga și din dreapta. Deci, cu 5 linii ce plătesc din stânga și 5 linii de plătesc din dreapta, ai în total 10 linii de plată. Vei avea nevoie de minim 3 simboluri identice pe role adiacente pentru a obține o recompensă în fise.

Wicked Circus Online: funcții speciale

În Wicked Circus gratis ai mai multe elemente ce te vor ajuta să câștigi, pe lângă simbolurile enumerate în secțiunea anterioară. Astfel de elemente sunt din ce în ce mai comune în jocurile de păcănele, ba chiar au devenit normale. Noi le numim funcții speciale.

  • Simbolul Wild, de care probabil ai mai auzit, are puterea de a înlocui orice alt simbol de pe role. El va face asta atunci când poate forma o combinație câștigătoare. În plus, o combinație de 3 simboluri Wild în jocul normal îți va aduce un Mystery Win.
  • Modul Jokerizer, care este principala funcție specială a acestui joc, va fi declanșat la orice rotire câștigătoare. Creditele obținute din aceasta vor fi acordate în balanța Jokerizer. Tu le poți colecta sau roti din nou, punând aceste credite în joc pentru un câștig mai mare.

În modul Jokerizer două sau mai multe Wild pot activa funcția Hold. Aceasta va bloca rolele cu Wild și fiecare rotire cu Hold va costa 60 de fise.

Cum joci Wicked Circus gratis?

Dacă ți se pare atractiv Wicked Circus gratis până acum, atunci probabil te întrebi cum poți începe să joci. Păi, e foarte simplu. Pentru început, va trebui să acționezi la fel ca la restul de sute de jocuri de pe site-ul nostru și să apeși „Joacă Gratis”. Odată ce s-a încărcat, jocul îți va prezenta ecranul și butoanele de control în partea de jos. Acestea sunt: afișajul „Căi de câștig”, butoanele prin care reglezi valoarea fisei, pariul în bani, butonul „Max Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc automat”, afișajul ultimului câștig și balanța de credite.

În Wicked Circus online pariul final este determinat de înmulțirea valorii fisei cu liniile de plată. Deci, orice valoare dai fisei va fi înmulțită cu 10 și va rezulta miza finală. Așadar, poți ajusta valoarea în mod strategic pentru fiecare rotire. Sau, dacă te simți norocos, poți începe chiar de la prima rotire cu pariul maxim și să pornești în vânătoarea pentru cel mai mare câștig.

Concluzii

În concluzie, îți recomandăm să încerci cât mai curând Wicked Circus gratis. Suntem de părere că te vei distra din plin cu acesta, mai ales cu modul Jokerizer. Este un joc de păcănele diferit, atât prin grafică și tematică, cât și prin structură și speciale. Iar dacă ți-a plăcut cu adevărat, încearcă și alte păcănele cu fructe la noi pe site!

Alte sloturi


Crazy Birds
3.7/5 - 6 voturi
Lucky Leprechaun
4.5/5 - 10 voturi
Mighty Africa
5/5 - 4 voturi
Madame Destiny
3.7/5 - 6 voturi
Congo Cash
4/5 - 9 voturi
Secrets of Christmas
3.7/5 - 6 voturi