Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran incinerator gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Incinerator

Producator

Yggdrasil

Rating

4.2/5 - 4 voturi

Explorează spațiul cosmic și distrează-te cu jocul de păcănele online Incinerator gratis! Acest joc simplu este ideal pentru toți jucătorii deoarece oferă o experiență bună și câștiguri astronomice! Textul de față îți va face o mică introducere în regulile, plățile și simbolurile jocului. Apoi, poți încerca și tu Incinerator slot pe Joc Păcănele! Distracția continuă la nesfârșit pentru că mai poți testa și alte păcănele de top, precum Vikings Go Wild demo!

Păcănele online Incinerator gratis, jocul unde focul aduce câștiguri

Așa cum fiecare slot tematic are o poveste, și jocul de păcănele online Incinerator gratis are ceva de spus. Misiunea ta este să scapi de reziduuri toxice. Cu cât incinerezi mai multe, cu atât plățile vor fi mai mari. Pentru a se potrivi tematicii, la Incinerator slot, simbolurile sunt piese din nave spațiale, de diferite forme și culori. Acestea cad, exact ca la jocurile de tipul Candy Crush. Simbolurile câștigătoare de pe liniile de plată dispar, fiind incinerate.

Creatorul jocului, Yggdrasil păstrează, însă, forma clasică de 5 coloane și 3 rânduri. Grafica este superbă și duce cu gândul la o navă spațială desprinsă parcă dintr-un film SF. Este foarte simplu de jucat, nefiind multe funcții speciale, dar Incinerator slot se remarcă prin câștigurile în lanț. Eata de plată (coeficientul RTP) este destul de mare, de 96,1. Așadar, vei dori, cel mai probabil, să încerci acest joc și pe bani reali, pentru a te bucura din plin de tot ce are să ofere. Volatilitatea păcănelei este la un nivel scăzut. Practic, totul se va desfășura destul de liniar, fără prea multe fluctuații. Dar ia în considerare faptul că va trebui să ții cont de cerințele de depunere și retragere de la cazinoul la care vei juca, cum ar fi cerințele de depunere și retragere Nitro Casino.

Păcănele Incinerator demo: simboluri și plăți

Simbolurile la jocul de păcănele online Incinerator gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 20 de linii de plată. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru a genera câștig, iar acestea au următoarele valori:

 • Motor cu reacție albastru: până la 200 de fise;
 • Aparat de aer condiționat roz: până la 100;
 • Con auriu: până la 80;
 • Dop pneumatic triunghiular galben: până la 70;
 • Capsulă spațială mov: până la 60;
 • Cameră de vid roșie: până la 50.

Incinerator slot: funcții speciale

După cum poți vedea la păcănele online Incinerator gratis, există câteva moduri prin care câștigurile vor fi mai mari.

 • Simbolul Wild: apare oriunde pe slot și înlocuiește restul simbolurilor dacă poate completa o formație câștigătoare.
 • Wild Pattern: în partea din stânga a ecranului, poți vedea un pattern (tipar) la rularea fiecărei runde. După trei câștiguri consecutive, această funcție se declanșează, iar acel tipar de simboluri Wild este suprapus pe ecranul jocului. Vei putea avea astfel între 4 și 8 simboluri Wild în plus. În total sunt 16 tipare, 10 în prima serie și 6 în a doua serie. Prima activare a funcției declanșează un tipar cu 4-5 simboluri Wild. O activare consecutivă duce la apariția unui tipar din a doua serie, unde sunt 5-8 simboluri Wild.

Păcănele online Incinerator gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Incinerator gratis este pe cât de simplu, pe atât de distractiv. Tot ce trebuie să faci este să setezi miza dorită în funcție de valoarea fiselor și să apeși pe butonul de rotiri pe care îl găsești în mijloc.

Dacă dorești un joc automat, în dreapta butonului de spin găsești butonul de redare runde automate, unde poți selecta o valoare prestabilită.

Dacă dorești mai multe informații despre joc, apasă pe butonul „+” din stânga jos. Acesta deschide o serie de butoane: butonul de informații „i”, unde poți consulta tabelul de plăți, butonul de setări generale, butonul de reguli și butonul de mute/unmute.

Unde poți juca Incinerator online pe bani reali?

După cum știi, pe Joc Păcănele ai la dispoziție numeroase jocuri ca la aparate în varianta demo. Acestea au rolul de a-ți oferi o doză din ce înseamnă fiecare joc slot în parte. Totodată, vei avea șansa să te obișnuiești cu toate caracteristicile păcănelelor, dar și să dezvolți strategii eficiente. Practic, îl poți considera un antrenament pentru evenimentul cel mare.

Pe site-ul nostru este disponibil și Incinerator gratis. Dacă va fi un joc pe gustul tău, cu siguranță vei dori să joci pe bani reali. Ei bine, în România exista numeroase cazinouri care îți oferă această șansă. În cele ce urmează, îți vom oferi și o listă cu acestea. La final, rămâne doar la latitudinea ta unde vei dori să joci. Hai să vedem!

 • Netbet;
 • Pokerstars;
 • Mr Bit;
 • Unibet;
 • Vlad Cazino;
 • Fortuna.

Concluzii

La jocul de păcănele online Incinerator gratis, câștigurile se vor ține lanț și vei putea salva spațiul cosmic de deșeurile periculoase. Chiar și cu experiență 0 la păcănele, te vei descurca de minune datorită modului simplu de joc. Acesta este fără prea multe funcții speciale și alte trăsături care pot îngreuna jocul. Așadar, nu ezita și joacă gratis Incinerator slot pe Joc Păcănele pentru distracție maximă. Apoi, explorează colecția noastră de jocuri pentru altele la fel de distractive, precum Bicicleta slot gratis, un alt joc spectaculos marca Yggdrasil! 

Alte sloturi


Queen Cleopatra
5/5 - 3 voturi
Merlins Money Burst
4.6/5 - 5 voturi
Fire In The Hole xBomb
3.7/5 - 6 voturi
Day of Dead
3.9/5 - 11 voturi
Juicy Fruits
3.6/5 - 31 voturi
Classic Blackjack
3.8/5 - 26 voturi