Yggdrasil producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
incinerator slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Incinerator

Producator

Yggdrasil

Rating

Dacă nu ai jucat până acum jocuri produse de Yggdrasil, îți spunem că ar fi bine să începi să-ți îndrepți atenția și spre acest furnizor de aplicații speciale. Și începem chiar în forță cu Incinerator, un joc care face deja carieră de vreo doi ani în mediul virtual. Joc Păcănele te pregătește pentru Incinerator slot gratis, în rubrica deja consacrată cu jocuri de top.

Cu un procentaj de returnare a mizei către pariori de 96.1% (una dintre cele mai competitive de pe piață), cu 20 de linii de plată și cu cinci role, acesta este un videoslot ideal pentru cei fascinați de universuri fantastice și ciudate. Și mai ales pentru cei care vor să se lupte cu extratereștri.

Incinerator slot gratis – pentru toate categoriile de jucători

Yggdrasil este foarte generos cu jucătorii care testează această aplicație. Ai la dispoziție versiuni pentru laptop, desktop, Android sau iOS. De asemenea, jocul poate fi accesat din următoarele browsere web: Google Chrome, Mozilla Firefox dar și Edge sau Explorer de la Microsoft. Nu vei găsi rotiri gratuite, dar există un alt lucru de care poți profita la maxim. E vorba de un sistem în cascadă atunci când apare câștigul.

Simbolurile câștigătoare sunt înlocuite imediat cu altele. Când există trei câștiguri successive (în cascadă) pot apărea până la șase simboluri wild. Simbolurile metalice futuriste îți dau impresia că tocmai ai aterizat în universul Star Wars. Singura diferență e că în loc de R2-D2 și C-3PO te vei întâlni cu aceste simboluri venite parcă din altă lume. Lasă-ți imaginația să zburde și testează slotul Incinerator!

Povestea Incineratorului

Cum întotdeauna un slot care spune o poveste este mult mai tentant, și acesta de la Yggdrasil vine cu un scenariu bine pus al punct. Misiunea ta în acest joc este aceea de a distruge reziduurile existente pe nava spațială pe care o pilotezi. Practic, acesta e un job foarte nobil și toată comunitatea de jucători îți va fi recunoscătoare. Curățarea navei spațiale prin arderea deșeurilor poate fi o muncă dificilă, dar plină de satisfacții.

Cum distrugi aceste substanțe toxice? Desigur că prin combinații câștigătoare și prin declanșarea simbolurilor wild. Deșeurile reprezintă cele șase tipuri simboluri din Incinerator. Culorile și formele merg de la un triunghi galben, până la un obiect roșu-gri ce seamănă cu un pachet de țigări. Cel mai valoros simbol din joc este mingea albastră. Îți poate aduce nici mai mult nici mai puțin decât 200 de monede în versiunea ideală. Muzica drum and bass, completată cu un fundal întunecat ne transpun într-un film SF de primă mână.

Sper că te-am convins să testezi Incinerator slot gratis de la Yggdrasil pentru serile de relaxare și bună dipoziție.

Dă click pe link-ul următor pentru a vedea lista celor mai bune bonusuri fără depunere la casino!

Alte sloturi


Secrets of Christmas
Wild Bazaar
Apollo Rising
Vikings Go Wild
Golden Fish Tank
Sizzling Hot Extreme