Yggdrasil producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Jungle Books slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jungle Books

Producator

Yggdrasil

Rating

Cartea Junglei este o poveste mult prea îndrăgită ca să fi fost ignorată de producătorii de jocuri de păcănele online. Jungle Books este propunerea celor de la Yggdrasil pentru această temă. Pregătește-te să joci un slot plin de suspans, culoare și acțiune!

Jungle Books gratis – distracția e în toi

Jocul de la Yggdrasil urmează foarte fidel povestea Vei găsi astfel pe ecran personajele mult-îndrăgite, iar animațiile interactive fac totul mai distractiv.

Mowgli, ursul Baloo, tigrul Shere Khan, șarpele și pantera apar alături de simboluri de fructe și simboluri standard de păcănele, rezultatul fiind foarte reușit.

Partea cea mai specială la acest joc este că fiecare personaj principal (Mowgli, ursul Baloo, tigrul Shere Khan, șarpele, pantera) poate apărea aleatoriu pe ecran, iar atunci când se întâmplă asta se schimbă fundalul și felul în care decurge jocul.

Fiecare personaj aduce și două funcții speciale, iar vestea bună e că pot apărea și două personaje în același timp.

În funcție de personaj, rolele vor arăta și ele diferit. Se schimbă atât felul în care arată, cât și structura. Fiecare personaj aduce un număr diferit de linii de plată. Este ceva nemaiîntâlnit până acum într-un joc de păcănele online. Yggdrasil arată încă o dată cât de departe pot merge lucrurile. Ai parte de simboluri wild și scatter suplimentare, rotiri gratuite, multiplicatori și multe alte premii surpriză.

În ceea ce privește simbolurile standard, cele mai multe sunt fructe tropicale. Vei găsi fel de fel de fructe, cu plăți până la 300 de monede. Câștigul maxim este de 250000 de monede.

Jungle Books gratis este un joc cu totul special, ce nu trebuie ratat. Încearcă-l și tu și descoperă toate elementele-surpriză care îți aduc premii mari!

Jocul se găsește la Netbet și poate fi jucat folosind bonusul nostru de 150% până la 1000 RON și 50 de rotiri gratuite.

Testează-l gratis pe JocPacanele și vezi dacă îți place. Te așteaptă apoi bonusul pentru mai multe runde la jocul pe miză reală.

Vezi lista completă de bonusuri la păcănele online!

Mult noroc!

Alte sloturi


Ultra Hot Deluxe
Jimi Hendrix
300 Shields
Wild North
Zeus II
3888 Ways of the Dragon