Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran Jungle Books gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jungle Books

Producator

Yggdrasil

Rating

4/5 - 4 voturi

Jocul de păcănele online Jungle Books gratis este un slot cu funcții cum nu mai întâlnești în altă parte și te ajută să retrăiești poveștile din Cărțile Junglei. Textul de față te va ajuta să înțelegi mai bine jocul cu toate aspectele sale: grafică, modul de joc, simboluri, plăți și funcții. De asemenea, mai poți încerca și alte jocuri de păcănele gratis online pe Joc Păcănele!

Păcănele online Jungle Books gratis, un joc cu o tematică inedită

După doar câteva runde cu jocul de păcănele online Jungle Books gratis, vei realiza că acesta nu este un slot obișnuit. În primul rând, grafica este excepțională și detaliată, cum rar vezi la sloturile online. 

Cel puțin la prima vedere, nu pare un joc ușor de jucat și probabil nu este, nici măcar pentru jucătorii începători. Dar, cu siguranță, plimbarea între lumile personajelor Cărților Junglei va fi ceva care îți va stimula pofta de joc. Vei găsi personajele tale preferate: Mowgli, tigrul Shere Khan, ursul Baloo, pantera neagră Bagheera și șarpele Kaa. Fiecare lume are fundalul său și funcțiile sale speciale.

Desigur, animațiile spectaculoase nu au cum să lipsească într-un joc cu o asemenea grafică. Yggdrasil, compania care a creat slotul, nu doar că a făcut un joc care arată bine și are o temă interesantă, dar și câștigurile sunt pe măsură. Jungle Books slot are o rată de plată (coeficient RTP) de 96,1%.

Structura jocului nu este nici ea convențională. În funcție de personaj, rolele vor arăta diferit și vor exista unele funcții speciale. Spre exemplu, cu Mowgli, rola din mijloc are 4 simboluri, iar celelalte 4 au câte 3 simboluri. 

Jungle Books Yggdrasil: simboluri și plăți

La păcănele online Jungle Books gratis, simbolurile obișnuite sunt de două feluri: tematice, reprezentate prin fructe exotice și clasice, reprezentate prin suite de cărți de joc. Numărul de linii de plată la Jungle Book slot variază între 58 și 68. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Fructele albastre: până la 100 de credite;
 • Fructele mov: până la 80;
 • Fructele verzi: până la 60;
 • Fructul roz: până la 50;
 • Fructul portocaliu: până la 40;
 • Suitele: până la 25.

Un simbol care se plătește mult mai bine decât acestea, dar apare rar, este ilustrat prin cele 3 papaya (fructele portocalii): până la 300 de credite.

Joc Jungle Books gratis: funcții speciale

Jocul de păcănele online Jungle Books gratis are multe funcții speciale, iar fiecare personaj aduce ceva diferit față de celălalt. Practic, putem vorbi de 5 jocuri într-unul, iar câteodată, la întâmplare, un personaj poate fi oaspetele altuia. În acele câteva runde cât stă în lumea personajului-gazdă, acesta își aduce își aduce funcția sa specială. Lumile se schimbă și ele tot aleatoriu.

 • Mowgli: rolele adiacente sunt sincronizate să dea același rezultat. Simbolul Wild se extinde aleatoriu în câteva poziții adiacente.
 • Baloo: un simbol aleatoriu se extinde pe toată rola. Are un bonus care oferă un premiu de până la 50.000 de credite.
 • Shere Khan: se acordă un respin după fiecare rundă câștigătoare. Simbolurile Wild și cele câștigătoare rămân pe role la respin.
 • Bagheera: Simbolul de papaya acționează ca Wild. Are și multiplicator aleatoriu de x2, x3 și x5.
 • Kaa: plata se face și de la dreapta la stânga. Liniile câștigătoare cu Wild au multiplicator x3.

Păcănele online Jungle Books gratis: cum joci?

Păcănele online Jungle Books gratis este chiar distractiv atunci când îi prinzi firul. Și la fel credem că ai pățit cu multe jocuri acum populare, cum ar fi The Dog House demo. La vedere sunt butonul de spin, de rulare automată, pariu maxim și setare a pariului. Tot jos, lângă aceste butoane, mai sunt afișate și câteva informații legate de credit, câștig și valoarea pariului.

De la butonul + din stânga jos, accesezi alte câteva butoane: informații, setări, reguli și sunet. Având în vedere multiplele funcții și modul de joc complicat, este chiar indicat să treci prin secțiunile de informații și reguli.

Concluzii

Jocul de păcănele online Jungle Books gratis este unul dintre puținele sloturi de care nu te poți plictisi nici atunci când îl joci în versiunea sa demo. Știm că practica este mai importantă, așa că nu ezita și încearcă-l și tu! Vei dori să îl joci și pe bani reali, de aceea, ai la dispoziție oferte cu bonus cu rotiri gratuite avantajos!

Alte sloturi


Van Helsing’s Book of the Undead 
3.5/5 - 4 voturi
Hey Sweetie
3.5/5 - 11 voturi
El Paso Gold
3.5/5 - 21 voturi
African Stampede
3/5 - 12 voturi
TNT Tumble
3.5/5 - 15 voturi
Legend of Cleopatra
3.7/5 - 7 voturi