Yggdrasil producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Legend of the Golden Monkey gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

The Legend of the Golden Monkey

Producator

Yggdrasil

Rating

Legend of the Golden Monkey este un joc de păcănele online cu maimuțe creat de cei de la Yggdrasil. Personajul central al acestui joc este o maimuță care protejează o comoară ascunsă. Scopul tău este să găsești cât mai multe bogății din această comoară. Citește mai departe și află cum joci!

Legend of the Golden Monkey Gratis – simboluri și bonusuri

În primul rând, trebuie să știi că acest joc plătește atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Ai astfel de două ori mai multe șanse de câștig. Elementele speciale includ simboluri wild de diverse tipuri, rotiri gratuite și câștiguri-surpriză.

Grafica este foarte interactivă, după cum ne-am obișnuit la acest producător. Jocul are 25 de linii de plată. Simbolurile includ mai multe vase cu aur și argint, poțiuni, pietre prețioase, un cufăr și o maimuță.

Îți vei dori probabil să prizi cât mai multe simboluri cu maimuța. Această maimuță aurie îți aduce fel de fel de funcții menite să îți crească șansele de câștig. Maimuța este simbol wild (joker) și are mai multe forme. Poți beneficia de simboluri wild care rămân în aceeași poziție pentr mai multe runde, simboluri wild care se extind sau simboluri wild cu numărătoare.

Funcția Golden Monkey se declanșează aleatoriu și transformă un simbol în altul, în speranța că te va ajuta să completezi o linie de plată.

Cufărul este un simbol special, care apare pe rola cu numărul 5. Acesta îți poate aduce fie 1000 de monede, fie rotiri gratuite.

Alte simboluri importante sunt și cele free spins (simboluri colorate în auriu și mov). Prinde cel puțin 3 simboluri free spins și vei primi rotiri gratuite în timpul cărora ai parte de elemente speciale suplimentare. (ex.simboluri wild extensibile).

Legend of the Golden Monkey are un payout de 96.00%.

Fiecare rotire îți aduce ceva special, așa că nu te vei plictisi în niciun moment.

Joacă și tu Legend of the Golden Monkey gratis în această pagină!

Jocul pe miză reală poate fi încercat la Netbet. Folosește bonusul nostru de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite pentru a te bucura de mai multe runde! Dă click pe oferta din această pagină (dreapta-sus) sau intră în pagina Top Casino pentru a vedea lista completă de bonusuri exclusive pentru păcănele online!

Alte sloturi


Guns and Roses
Asian Diamonds
Lucky Dragons
Great Adventure
Alice Adventure
40 Super Hot