Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Legend of the Golden Monkey gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Legend of the Golden Monkey

Producator

Yggdrasil

Rating

Descoperă comorile ascunse și intră acum într-o lume legendară încercând Legend of the Golden Monkey gratis! Acesta este un joc de păcănele cu maimuțe, cu o tematică spectaculoasă și cu câștiguri pe măsură. În textul de față, îți vom prezenta structura, simbolurile, plățile și funcțiile speciale. Pentru a-l cunoaște mai bine, îl poți încerca gratis pe pagina noastră, iar apoi îți poți încerca norocul pe bani. Există multe cazinouri care oferă bonus cu rotiri gratuite, deci și așa, nu ai nimic de pierdut. Acum hai să vedem mai multe despre jocul de păcănele cu maimuțe Legend of The Golden Monkey demo!

Legend of the Golden Monkey gratis, jocul de păcănele îndrăgit de mulți

Chiar după câteva încercări cu Legend of the Golden Monkey gratis pe Joc Păcănele, te vei convinge că acesta este un joc pe care dorești să-l încerci pe bani reali. Are o structură clasică, cu cinci role și trei rânduri. Personajul principal este o maimuță care protejează o comoară, de aici și numele jocului. Desigur, misiunea ta este să descoperi această bogăție păzită de maimuță. Și vei avea multe șanse, având în vedere rata de plată (coeficientul RTP) mare, de 96%.

Jocul de păcănele cu maimuțe Legend of the Golden Monkey este creat de Yggdrasil, și așa cum obișnuiesc dezvoltatorii de la această companie, grafica este detaliată, executată frumos, în diverse culori și cu animații spectaculoase. Rolele se află într-un fel de templu cu arhitectură chineză. Atmosfera este misterioasă, așa cum te-ai fi așteptat la un joc cu legende.

Modul de joc din Legend of the Golden Monkey online este simplu și intuitiv, experiența utilizatorilor fiind o prioritate pentru creatori. Butoanele de spin, de setare a pariului, de setări generale și de informații sunt la îndemână. Această secțiune conține toate detaliile de care ai nevoie pentru a cunoaște jocul în amănunt.

Joc de păcănele online Legend of the Golden Monkey: simboluri și plăți

După cum poți vedea în Legend of the Golden Monkey gratis, jocul are multe simboluri, care mai de care mai interesante. Fiecare simbol îți aduce plata sa, după cum urmează:

  • Cupa cu dragon: până la 250 credite;
  • Vasul cu arginți: până la 200;
  • Sulul: până la 150;
  • Scutul: până la 125;
  • Sticla cu poțiune: până la 100;
  • Diadema: până la 80.

Există și simbolurile suitelor de cărți, iar acestea sunt plătite cel mai puțin. Acest joc de păcănele cu maimuțe gratis are 25 de linii de plată, iar o linie se poate plăti și de la dreapta la stânga, nu numai de la stânga la dreapta.

Joc de păcănele Legend of the Golden Monkey: funcții speciale

În afară de câștigurile tradiționale, vei vedea în Legend of the Golden Monkey gratis că există și câteva funcții și simboluri speciale. Ele sunt un fenomen comun în lumea păcănelelor. Numite și simplu „speciale”, aceste caracteristici sunt menite să ajute jucătorul să câștige mai mult și mai des. Dar, până la urmă, este vorba de un joc de noroc, deci aceste speciale își fac apariția aleatoriu. 

  • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol, cu excepția simbolului de runde gratuite. Este de două tipuri: Sticky Wild – rămâne pe poziție până în runda următoare și Count Down Wild – rămâne pentru trei runde.
  • Runde gratuite: este dat de simbolul Free Spins dacă acesta apare de cel puțin 3 ori într-o rundă. Cufărul este un alt simbol care poate da runde sau poate oferi până la 1.000 de credite. Acesta apare numai pe a cincea rolă.
  • Funcția Golden Monkey: apare aleatoriu și schimbă un simbol în avantajul tău.

Legend of the Golden Monkey gratis: cum joci?

Pentru a începe să te joci Legend of the Golden Monkey gratis, trebuie doar să apeși pe butonul „Joacă Gratis”. Butoanele se găsesc în partea de jos: butonul de spin este mare și reprezentat de două săgeți circulare. Mai găsești butonul de joc automat, unde poți selecta una dintre multiplele opțiuni puse la dispoziție, butoanele de setare a pariului și „+”, unde vei găsi secțiunea de informații, setări, reguli și setarea sunet/mute. De asemenea, la jocul de păcănele Legend of the Golden Monkey online, creditul și câștigul din ultima rundă sunt afișate în dreapta jos.

Concluzii

După cum poți vedea și din articolul nostru, Legend of the Golden Monkey gratis este un joc de păcănele Yggdrasil de care te vei îndrăgosti pe loc. Are multe funcții speciale, o grafică plăcută și câștiguri ce te vor încuraja să-l încerci pe bani reali. Este simplu de jucat, păstrând o structură clasică, dar este spectaculos prin simbolurile și câștigurile sale. Iar dacă alegi să-l încerci pe bani reali, noi îți recomandăm NetBet Casino. Vei găsi la acest operator sute de jocuri interesante, iar serviciile și suportul clienți sunt printre cele mai bune din industrie.

Alte sloturi


Katana
Football: Champions Cup
Sizzling hot deluxe
Call of the Colosseum
Reel Steal
Respin Rhino