Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Pumpkin Smash slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pumpkin Smash

Producator

Yggdrasil

Rating

3.3/5 - 3 voturi

Sezonul recoltei vine pentru tine cu Pumpkin Smash gratis! Încearcă și tu acest slot pe Joc Păcănele pentru a vedea de ce toamna este cel mai frumos anotimp. În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre Pumpkin Smash online, precum simboluri, plăți, reguli și funcții speciale pentru a profita din plin de experiența pe care are să o ofere! Aici, mai poți încerca și alte jocuri de noroc extrem de interesante, cum ar fi ruletă gratis online.

Pumpkin Smash gratis, un joc unde dovlecii ascund comori nesperate

Grafica Pumpkin Smash gratis este una cel puțin interesantă, să zicem, cu personalitate. Dar, dacă nu ești nou în lumea păcănelelor online, îți poți da seama din prima că jocul a fost creat de Yggdrasil, cunoscut pentru tematici inovative și animații spectaculoase. 

Acesta este cazul și aici, iar la prima vedere, jocul este încântător. De asemenea, tematica este inspirată din Halloween cu puternice influențe mexicane dacă este să ne luăm după pălăriile craniilor care reprezintă simbolurile cu plată mare. Coloanele și figurile care încadrează ecranul au motive mayașe, deci nu te vei plictisi atunci dacă vrei să te uiți mai atent la interfața bogată în detalii a jocului.

Desigur, nu numai aspectul este într-un mare fel, ci și câștigurile pe care le poate genera, mai ales datorită funcțiilor sale speciale în care dovlecii ascund multe surprize. Așadar, rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,2%, mai mult decât decent pentru un joc de păcănele online. Structura Pumpkin Smash este însă clasică, cu 5 role și 3 rânduri, ceea ce îl face ușor de înțeles și potrivit pentru jucătorii începători.

Pumpkin Smash slot: simboluri și plăți

Simbolurile Pumpkin Smash gratis se plătesc de la stânga la dreapta, dacă cel puțin 3 simboluri similare se află pe o linie de plată. Jocul are 20 de linii de plată și simbolurile aduc următoarele câștiguri:

 • Craniul roșu: până la 1.000 de credite;
 • Craniul mov: până la 800;
 • Craniul verde: până la 600;
 • Craniul albastru: până la 500;
 • Inima roșie: până la 100;
 • Pică (mov): până la 90;
 • Trefla: până la 80;
 • Rombul: până la 70.

Și pentru că tot vorbeam de plăți bune, Wicked Circus gratis este o altă păcănea de la Yggdrasil care o rată de înapoiere a banilor de 96,5%. Dă-i o șansă și vezi cum merge!

Pumpkin Smash demo: funcții speciale

Ce face Pumpkin Smash gratis un joc extrem de interesant sunt funcțiile și simbolurile sale speciale care îți pot aduce câștiguri semnificative.

 • Simbolul Wild: înlocuiește orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Pumpkin;
 • Simbolurile Pumpkin: dacă 2 sau mai multe simboluri Pumpkin aterizează oriunde pe role, se activează jocul bonus, unde trebuie să descoperi ce surprize au dovlecii. În funcție de mărimea dovleacului (sunt 3 tipuri), vei primi runde gratuite, multiplicatori de la x2 la x7 și fise.
 • Runde gratuite: se poate declanșa și dacă 3 simboluri Pumpkin aterizează pe role. În timpul acestora, este este nevoie de un singur dovleac pentru a activa jocul bonus.

Pumpkin Smash gratis: cum joci?

Pumpkin Smash gratis este un joc care poate fi încercat de oricine. Toate butoanele de care ai nevoie pentru a juca se află în partea de jos a ecranului. Butonul de spin se află în mijloc și este flancat de două butoane mai mici: butonul de setare a pariului maxim și în partea cealaltă, butonul de joc automat. 

Cu ajutorul săgeților „-” și „+”, poți seta valoarea fiselor. În partea din stânga, mai găsești un buton „+” care la apăsare, deschide mai multe butoane: butonul de informații, de setări generale, de reguli și de mute/unmute. Atunci când se declanșează jocul bonus, îți vor apărea dovlecii. Apasă pe dovleac pentru a-l deschide și a vedea ce conține. Repeți procesul până când nu mai sunt dovleci.

Concluzii

Cu Pumpkin Smash gratis, te vei bucura de o experiență excelentă. Este un joc distractiv, cu animații spectaculoase, funcții speciale interesante și câștiguri mari. În plus, tematica cu care este jocul înzestrat ne face să-l introducem în topul nostru de jocuri Halloween casino. Cu siguranță, acesta va fi un slot pe care vei dori să-l încerci și pe bani reali, iar un loc excelent pentru a pune în practică ce ai învățat este cazino online Magic Jackpot!

Alte sloturi


Dead Man’s Trail
3.7/5 - 8 voturi
40 Super Hot
4.2/5 - 1619 voturi
Riverboat Reel
3/5 - 2 voturi
Reel Joke
3.9/5 - 15 voturi
Blazing Bull 2
5/5 - 3 voturi
Magic Portals
4.2/5 - 4 voturi