Yggdrasil producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
pumpkin smash slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Pumpkin Smash

Producator

Yggdrasil

Rating

Toamna e sezonul fructelor, legumelor și al Halloween-ului. Te invităm astăzi să joci gratis Pumpkin Smash gratis, un joc de păcănele online nou pe JocPacanele.

Acest slot este creat de Yggdrasil, un producător renumit pentru grafica deosebită și elementele speciale variate din jocuri. Pumpkin Smash este un joc plin de culoare, care te introduce în atmosfera de sărbătoare. Nu din întâmplare, jocul a fost lansat chiar în octombrie.

Cum se joacă Pumpkin Smash gratis

Jocul are o structură 5×3, iar simbolurile sunt dovleci și cranii în fel de fel de culori. Partea cea mai interesantă este că jocul îmbină sărbătoarea de Halloween cu Dia de los Muertos din Mexic. Ai parte astfel de cu atât mai multă distracție. Jocul este disponibil atât pe PC, cât și pe tabletă. Ai putea spune că slotul reprezintă o invitație la Trick or Treat, așa cum colindă copiii americani în ziua de Halloween.

Ești invitat mai exact să prinzi dovlecii care plătesc cel mai bine.

Slotul are 20 de linii de plată. Cel mai bine plătesc craniile roșii. Vei vedea și un simbol Bonus, reprezentat de un dovleac. Acest simbol îți aduce beneficii triple. Pe deoparte, primești o plată foarte bună atunci când el completează o linie. Apoi, dacă prinzi cel puțin 3 astfel de simboluri, pornește o rundă cu până la 30 de rotiri gratuite. În timpul acestora vei primi monede ori de câte ori apare un dovleac. De asemenea, vei primi și multiplicatori, așa că poți strânge câștiguri foarte bune.

Jocul este foarte nou, așa că vei avea parte de cele mai noi elemente în materie de interactivitate. Este o adevărată plăcere să joci astfel de păcănele! Experiența este cu totul aparte.

Dacă vrei să joci pe bani reali, găsești jocul la Netbet. Netbet este locul în care găsești cele mai noi jocuri de păcănele online  de la producătorii de top. Ia-ți și tu bonusul de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite și bucură-te de mai multe runde în baza primului tău depozit! Pe JocPacanele ai cele ai bune oportunități!

Alte sloturi


Gold lab
Joker Pro
Platoon Wild
Book of Immortals
Illuminous
Nirvana