Yggdrasil producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
nirvana gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Nirvana

Producator

Yggdrasil

Rating

Jocurile ca la aparate nu înseamnă numai agitație, adrenalină și suspans. Câteodată vrei să găsești în aceste sloturi video liniștea, pacea și calmul. Yggdrasil, companie lansată pe piață în 2013, îți propune jocul Nirvana, un slot cu 5 linii, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pentru cei care care se întreabă dacă există vreo legătură între trupa rock și jocul Nirvana gratis, răspunsul este că nu există o legătură. Totuși, credem că de acest joc s-ar putea bucura și fostul component al formației din Seattle, Dave Grohl. Nici indicatorul Return to Player rate nu este unul pe care să-l poți neglija. 96.4% e una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

Nirvana gratis – jocul în care îți găsești liniștea

Nirvana poate fi jucată pe platforma noastră Joc Păcănele. Astfel te vei antrena pentru adevăratele dispute din arena sloturilor pe bani. Toate elementele ce construiesc acest joc converg spre starea de liniște: muzica din fundal, dar și simbolurile aferente. Cele mai spectaculoase simboluri sunt iepurele cu coarne, dragonul scufundat în aur, pasărea phoenix, floarea de lotus și, preferatul nostru, pisica-vultur, un animal spectaculos de care ne-am îndrăgostit în acest joc.

Pentru că știm că îți plac rotirile gratuite, ne-am gândit să vorbim puțin în această recenzie despre cum le poți folosi în Nirvana gratis. Dacă vei avea noroc să prinzi 2 sau mai multe simboluri Free Spin, vei intra într-o rundă special unde te poți bucura de premii neașteptate. Pentru trei sau mai multe astfel de simboluri vei fi premiat cu 10 rotiri gratuite și vei putea opta între cei trei zei care veghează universal Nirvana de la Yggdrasil.

Poți merge pe mâna Wild Seeds (2-4 simboluri Wild), Mega Reel (șanse mai mici pentru re-spin, dar șanse semnificative pentru un payout remarcabil), dar și pe mâna super-rundei Nudge Reel. Despre aceasta nu îți spunem nimic, te lăsăm să descoperi tu această lume pașnică și calmă. Te așteptăm și data viitoare la o recenzie de joc gratuit.

În cazul în care vrei să joci pe bani reali, găsești jocul la Netbet. Apasă pe oferta din dreapta-sus pentru a profita și tu de bonusul de 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite. Pentru mai multe oferte la păcănele online casino, intră în pagina din link!

Alte sloturi


Cloud Quest
Magic Crystals
Reel Rush
Super Fast Hot Hot
Vikings Go Wild
Gold lab