Yggdrasil producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
nirvana gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Nirvana

Producator

Yggdrasil

Rating

4.2/5 - 4 voturi

La jocul de păcănele online Nirvana gratis, creaturile mitologice îți vor arăta cele mai râvnite comori. În acest text, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre Nirvana slot pentru a te bucura de cea mai bună experiență. Vom vorbi despre plăți, funcții speciale și mod de joc. De asemenea, vei avea posibilitatea să încerci și tu jocul de păcănele Nirvana demo pe Joc Păcănele. Apoi, poți încearca și alte păcănele noi pe site-ul nostru!

Păcănele online Nirvana gratis, un joc cu comori din altă lume

Dacă dorești o experiență extraordinară, atunci nu ezita și încearcă jocul de păcănele online Nirvana gratis! Cu o grafică superbă și cu himerele sale, creaturi care te vor ghida către cele mai mari câștiguri, Nirvana slot merită jucat și pe bani reali.

Este creat de Yggdrasil, un furnizor cunoscut pentru jocurile sale tematice, cu funcții fantastice și simboluri care mai de care. Cel de care vorbim astăzi nu este nicio excepție. Poți întâlni simboluri care ilustrează cristale în suitele cărților de joc și câteva animale fantastice precum pisica-vultur, iepurele-cerb, șarpele-șopârlă și pasărea phoenix. Un alt joc tematic super interesant de la acest producător este Cazino Zeppelin gratis și îl vei putea juca și pe acesta oricând dorești.

În cadrul păcănelei de azi vei vedea că se păstrează totuși structura clasică a sloturilor online de 3 rânduri și 5 role. Rata de plată este considerabilă, jocul având un RTP de 96,2%, unul dintre cele mai mari pe care le poți întâlni. Deseori funcțiile speciale pot gradul de dificultate, dar acesta nu este cazul și aici. Jocul este simplu, fiind ideal și pentru jucătorii cu mai puțină experiență.

Nirvana slot: simboluri și plăți

Simbolurile la păcănele online Nirvana gratis se plătesc numai de la stânga la dreapta, dacă sunt cel puțin 3 simboluri similare. Jocul are 20 de linii de plată, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

 • Pasărea Phoenix: până la 250 de credite;
 • Șarpele-șopârlă: până la 200;
 • Iepurele-cerb: până la 175;
 • Pisica-vultur: până la 150;
 • Inimă roșie: până la 75;
 • Inimă neagră: până la 70;
 • Treflă: până la 60;
 • Romb: până la 50.

În afară de aceste plăți generate de simbolurile normale, la jocul demo mai poți profita și de alte funcții interesante și avantajoase.

Păcănele Nirvana demo: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale ale jocului de păcănele online Nirvana gratis îți permit să câștigi mai mult, deci te vei bucura de o experiență de top.

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile cu excepția lui Free Spin. Va face asta doar dacă poate completa o formație câștigătoare.
 • Simbolul Free Spin: 2 simboluri Free Spin oriunde pe role declanșează o rundă gratuită. 3 sau mai multe simboluri declanșează 10 runde gratuite. 4 simboluri Free Spins îți aduc și 1.000 de credite, iar 5 simboluri îți aduc 5.000. 
 • Modurile Free Spins: Poți alege modul de joc din 3 posibilități: Wild Seeds – generează 2-4 simboluri Wild oriunde pe role, Mega Reel – generează 3 role sincronizate și Nudge Reels: amestecă rolele pentru cele mai bune rezultate.
 • Redeclanșarea funcției de runde gratuite: dacă în timpul rundelor bonus, funcția se redeclanșează, adică mai apar încă 3 sau mai multe simboluri Free Spins, mai poți alege o trăsătură. Deci, vei juca cu două trăsături în același timp. Apoi, funcția se poate redeclanșa încă o dată, deci mai poți adăuga și ultima trăsătură. În acest caz, rundele vor funcționa cu toate 3 în același timp.

Păcănele online Nirvana gratis: cum joci?

Modul de joc este extrem de simplu și intuitiv, așa cum poți vedea în jocul de păcănele online Nirvana gratis. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos. Poți juca manual sau automat, iar setarea pariului se face prin stabilirea valorii fiselor în raport cu creditul tău. Desigur, în versiunea demo a Nirvana slot, creditul este virtual.

În partea din stânga jos, la butonul „+” găsești mai multe butoane de unde poți face câteva setări generale. În plus, poți consulta informațiile despre plăți sau funcții și poți citi regulamentul jocului.

Concluzii

Jocul de păcănele online Nirvana gratis este genul de joc care îți oferă o experiență completă: câștiguri mari, tematică spectaculoasă și funcții speciale care te vor ține în priză. Așadar, nu ezita și joacă gratis Nirvana slot pe Joc Păcănele! Apoi, după ce vezi câștigurile, încearcă-l și pe bani reali! Înscrie-te la un casino online și vei avea șansa să primești multe runde gratis la păcănele!

Alte sloturi


Stellar Ways
5/5 - 2 voturi
Space Wars
3.7/5 - 3 voturi
Gonzos Quest
3.8/5 - 6 voturi
Troll Hunters
3.3/5 - 3 voturi
Reel Rush
4.5/5 - 2 voturi
King of the Jungle
3.8/5 - 6 voturi