Yggdrasil producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran the dark joker rizes gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Dark Joker Rizes

Producator

Yggdrasil

Rating

5/5 - 2 voturi

The Dark Joker Rizes gratis este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de păcănele de la Yggdrasil. Te vei distra de minune jucându-l datorită graficii inedite și structurii avantajoase. El face parte din categoria păcănelelor cu 5 role și 3 rânduri de plată. Există 10 linii de plată, plus funcțiile speciale. 

Vei observa că tema acestui joc este ceva mai întunecată, mai misterioasă. Probabil te-ai obișnuit cu păcănele mai vesele, cu simboluri drăguțe și culori vibrante. Ei bine, ar trebui să știi că le vei găsi și pe acelea la noi pe site. Avem o mulțime de păcănele noi, cu tot felul de teme și grafici diferite. 

The Dark Joker Rizes gratis, păcănele cu jokeri misterioși

Jucând The Dark Joker Rizes gratis vei fi transportat într-o lume mistică. Aici magia și vrăjile sunt ceva real, lucruri pe care le poți întâlni chiar în fața ochilor tăi. Vei putea observa aceste elemente chiar de la primul contact cu jocul. Grafica din The Dark Joker Rizes online este una puțin sumbră, cu culori reci și închise. Fundalul este contrastat de simboluri și animații, două elemente ale jocului ce folosesc culori mult mai vibrante. Jocul se schimbă din punct de vedere vizual atunci când o rotire rezultă într-un câștig. Se activează modul Jokerizer, în care statuile de piatră din stânga și dreapta ecranului prind viață, fiind umplute de o flacără vioaie. 

Păcănele The Dark Joker Rizes: simboluri și plăți

Pentru a deveni mai bun la The Dark Joker Rizes gratis va trebui să cunoști simbolurile. Noi am observat că este mult mai ușor să faci asta când ai o listă cu fiecare simbol și plata asociată lor. Deci, iată care sunt acestea: 

  • Simbolul stea: până la 300 de credite;
  • Simbolul 7: până la 200 de credite;
  • Simbolul clopoțel: până la 100 de credite;
  • Simbolul struguri: până la 80 de credite;
  • Simbolul lămâie: până la 80 de credite;
  • Simbolul cireșe: până la 60 de credite.

În ceea ce privește modul în care sunt ilustrate simbolurile, poți observa că jocul de păcănele The Dark Joker Rizes gratis nu este un simplu joc cu fructe. Aceste fructe au fost „jokerificate”, având adiții înfricoșătoare. De exemplu, lămâia nu este normală, ci este verde și peticită ca monstrul lui Frankenstein.

The Dark Joker Rizes online: caracteristici speciale

La fel ca orice alt joc de păcănele nou, The Dark Joker Rizes gratis prezintă anumite funcții speciale. Ele sunt gândite în ajutorul jucătorilor, pentru a genera mai multe câștiguri. De obicei, ele sunt reprezentate prin simboluri Wild sau Scatter, dar în cazul jocului nostru sunt puțin diferite. 

Modul Jokerizer – se activează atunci când nimerești o formație câștigătoare pe una din cele 10 linii de plată. Vei avea opțiunea de a colecta câștigul sau de a juca în continuare în modul Jokerizer, ce îți permite să pariezi mai mult decât miza maximă. 

Mystery Win – este declanșat atunci când apar 3 sau mai mulți jokeri pe tabela de joc. În timpul modului Jokerizer ai nevoie de doar 2 pentru a activa Mystery Win. Cu ajutorul acesteia vei putea primi până la 6000 de fise. 

Cum joci The Dark Joker Rizes gratis?

Dacă ți se pare atractiv până acum, probabil te întrebi ce trebuie să faci ca să joci The Dark Joker Rizes gratis. Este simplu! Prima dată, apasă butonul „Joacă Gratis” din pagina jocului. Va trebui să aștepți câteva secunde pentru a încărca jocul. Apoi, odată aflat în ecranul de joc, uită-te în partea de jos. Acolo vei găsi următoarele: afișajul „Căi de câștig”, butoanele prin care reglezi valoarea fisei, pariul în bani, butonul „Max Bet”, butonul „Spin”, butonul „Joc automat”, afișajul ultimului câștig și balanța de credite. Ultimul pas înainte de distracție este setarea mizei. Odată ce ești fericit cu valoarea fisei alese, apasă „Spin” pentru a învârti rolele. 

Concluzii

The Dark Joker Rizes gratis este îndrăgit de mulți jucători, atât în modul demo cât și în cazinourile online. Dacă ești unul dintre cei ce preferă un plus de adrenalină în timpul jocului, probabil vei alege varianta unui casino online. Noi îți recomandăm NetBet, unde ai și o grămadă de bonusuri dacă ești nou. Pentru a profita de ele, vei avea nevoie de un cont. Deci, treci prin pașii de înregistrare NetBet și vezi ce bonus ți se potrivește cel mai bine. Ai de ales dintr-o mulțime de oferte, atât cu rotiri gratuite, cât și cu bani bonus.

Alte sloturi


Pillars of Asgard
3.7/5 - 8 voturi
King of Kings
3.5/5 - 16 voturi
5 Lions
3.7/5 - 11 voturi
Caramel Hot
5/5 - 8 voturi
Pandamania
3.7/5 - 3 voturi
The Good, The Bad and The Ugly
3.4/5 - 11 voturi