Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Treasure Horse gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Treasure Horse

Producator

Pragmatic Play

Rating

3/5 - 9 voturi

Treasure Horse demo este o altă păcănea cu foarte mare potențial de la Pragmatic Play. Putem spune că și de această dată producătorul a făcut o treabă excelentă și vei avea ocazia să joci un slot de calitate. De asemenea, vei putea descoperi și numeroase elemente specifice culturii asiatice, care reprezintă elementul central. Dacă ești atras de această tematică, poți vedea pe site-ul nostru cele mai bune păcănele asiatice.

Cu acest articol ne propunem să îți prezentăm cât mai în detaliu tot ce presupune Treasure Horse gratis și care sunt cele mai importante particularități ale acestuia. Vei afla care este structura, care sunt simbolurile și cum vor plăti acestea, ce funcții speciale are, dar și unde te vei putea distra pe bani reali.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,52%3×318Wild, ScatterMultiplicatori

Treasure Horse demo – informații generale

RTP-ul este unul destul de mare, având valoarea de 95,52%. Cu volatilitatea ridicată și potențialul maxim de câștig de 6000x miza, dar și cu un model matematic destul de echilibrat, jocul este întotdeauna captivant, iar tu ai posibilitatea să obții câștiguri foarte consistente.

Jucând păcăneaua Treasure Horse demo de la Pragmatic Play, te vei teleporta în partea misterioasă și plină de magie a Chinei, unde totul este fascinant, iar natura oferă un spectacol vizual. Cadrul de joc este localizat pe o vale înflorită, înconjurată de temple chinezești, munți și o cascadă uimitoare. Dacă dorești să încerci o altă păcănea de la acest producător îți recomandăm 5 Lions free.

Simbolurile din Treasure Horse demo sunt, de asemenea, proiectate în stil chinezesc. Pe rolele slotului, vei găsi simboluri Bar albastru, violet și roșu, un bambus, o imagine 88, o pungă de monede de aur și o monedă roz chinezească care este unul dintre simbolurile care plătesc cel mai bine, însă acest aspect îl vom detalia ceva mai târziu.

Treasure Horse demo – cum să joci?

În acest segment al articolului îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a ajunge să joci Treasure Horse demo. Aceștia sunt foarte simpli și intuitivi, așa că n-ai de ce să îți faci griji. Hai să vedem care sunt aceștia!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și ai răbdare ca păcăneaua să se încarce.
  2. Odată ce Treasure Horse demo s-a încărcat, este nevoie să setezi valoarea mizei. Aceasta este cuprinsă între 0,80 și 90 de credite.
  3. După ce ai setat și miza, tot ce mai trebuie să faci este să apeși pe butonul de Spin și să dai drumul la distracție. 

Treasure Horse gratis – simboluri și plăți

Treasure Horse demo are simboluri foarte atractive, inspirate din cultura chinezească, așa că nu are cum să dezamăgească din acest punct de vedere. În cele ce urmează îți vom prezenta cât va plăti fiecare simbol, dacă vei juca pe o miză de 9 credite.

  • 1 BAR – 3x(2,50); 
  • 2 BAR – 3x(5,00); 
  • 3 BAR – 3x(10,00); 
  • Bambus – 3x(20,00); 
  • 88 – 3x(37,50); 
  • Punguța cu monede – 3x(75,00); 
  • Moneda roz – 3x(200,00).

Treasure Horse demo – speciale

Ca în multe păcănele cu o structură clasică, nu ar trebui să te aștepți la o varietate largă de funcții speciale. În Treasure Horse demo există un singur bonus. Acesta este reprezentat de către rotirile gratuite, care au potențialul de a-ți oferi câștiguri interesante. Pentru a declanșa rotirile gratuite, trebuie să îți apară pe ecran trei simboluri Scatter cu imaginea unui cal de aur. După aceea, vei primi de îndată 8 free spins. 

În timpul funcției de rotiri gratuite, va apărea o rolă suplimentară, cu multiplicatori de la 2x la 6x. Dacă vei nimeri o combinație câștigătoare, premiul va fi mărit cu un multiplicator aleatoriu. Mai mult, fiecare simbol Scatter care va apărea pe role în timpul specialei, va aduce o rotire gratuită în plus. Numărul acestora este nelimitat.

Unde poți juca Treasure Horse online pe bani reali?

Dacă ai încercat Treasure Horse gratis pe site-ul nostru, înseamnă că te-ai obișnuit cu toate particularitățile păcănelei și ești gata să joci pe bani reali și să îți folosești toate cunoștințele acumulate. La noi în țară, poți face acest lucru pe Netbet, un cazino online care îți oferă foarte multe posibilități de a te distra. De la păcănele la pariuri sportive și virtuale. Este foarte bine de știut că pe site-ul nostru poți vedea cele mai tari cazinouri din România, iar astfel te vei putea orienta în funcție de preferințele tale.

Concluzii

Treasure Horse demo este o păcănea foarte atractivă, oferind pe lângă experiența de joc și un spectacol vizual. Pe lângă acestea, poți profita și de funcția de rotiri gratuite și vei putea obține câștiguri pe măsură. Îți dorim mult noroc! 

Alte sloturi


Barbarians Gold
4.2/5 - 4 voturi
Amazing Amazonia
4.5/5 - 8 voturi
Super Joker Megaways
3.7/5 - 14 voturi
Instant Bingo
4/5 - 4 voturi
Sweet Bonanza Xmas
3.5/5 - 28 voturi
Jackpot Crown
3.9/5 - 12 voturi