The Sword and The Grail

The Sword and the Grail online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
The Sword and the Grail online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
11 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.3/5 – (7 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.3/5 – (7 votes)

Intră în lumea fantastică a cavalerilor și vrăjitorilor cu The Sword and the Grail gratis! Aici, pe Joc Păcănele, poți încerca toate funcțiile jocului. Articolul de față îți face o introducere în lumea fabuloasă a The Sword and the Grail demo. Dacă acesta este pe gustul tău, atunci sunt șanse foarte mari să-ți placă și Wild Warriors slot free!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,53% 5×3 10 Wild, Scatter Rotiri gratuite, Gamble

The Sword and the Grail gratis – cum joci?

The Sword and the Grail gratis respectă regulile unui joc de păcănele clasic. Și totuși nu e clasic deloc, dacă e să analizăm puțin tematica. Primul pas pentru a juca? Setezi miza și pornești runda. Butoanele se află în partea de jos a ecranului de joc, nu ai cum să nu le găsești.

 • La mijlocul ecranului găsești mai multe valori prestabilite pentru miză. Poți paria pe valori cuprinse între 0,10 și 100 de fise. Runda de joc pentru The Sword and the Grail online se pornește din butonul mare din dreapta. 
 • Lângă el se găsește și butonul de joc automat. Apasă pentru a deschide fereastra unde poți face setări mai exacte. Stabilește numărul de runde și câteva condiții de oprire pentru a limita pierderile.  
 • În partea din stânga găsești butonul de informații. Aici poți vedea mai multe despre regulile din slot. Consultă și tabelul de plăți pentru a ști la ce să te aștepți din partea simbolurilor.

Plățile la The Sword and the Grail demo sunt excelente. Coeficientul RTP este de 96,53%, peste media industriei. Structura jocului de păcănele este de 5 role și 3 rânduri. Dacă nu ești cunoscător ai termenilor folosiți la sloturi, vezi în ghidul nostru cu termeni la păcănele online mai multe informații!

The Sword and the Grail online – unde joci pe bani reali?

Jocul de păcănele The Sword and the Grail gratis poate fi jucat pe bani reali la NetBet. Acesta este unul dintre cele mai îndrăgite cazinouri online din România. Sunt multe motive pentru popularitatea în continuă creștere a cazinoului. Unul dintre ele este reprezentat de oferta impresionantă de jocuri ca la aparate, multe la fel de bune ca jocul de azi.

Tot la NetBet, de la același provider – Play N Go -, găsești și alte opțiuni demne de luat în considerare. Îți mai recomandăm jocuri precum Honey Rush, Book of Dead și Legacy of Dead. Sunt doar câteva nume. Depinde ce tip de slot machines preferi – cert e însă că la cazinoul NetBet ai sute de opțiuni de la producători de top. 

Un alt motiv pentru care operatorul de jocuri de noroc este popular este reprezentat de oferte. La Netbet poți practic juca The Sword and the Grail gratis, dar și alte păcănele, cu ajutorul bonusului la înregistrare. Asta dacă nu ai cont! 

Despre The Sword and the Grail demo Play’n Go

The Sword and the Grail gratis are o temă inspirată pe alocuri din Merlin. Este tot cu cavaleri, regi și vrăjitori, doar că aceste personaje apar pe rolele cu care deja te-ai obișnuit. Și desigur, în slot ai și Sfântul Graal, fără de care povestea nu ar mai fi la fel de captivantă. The Sword and the Grail demo Play N Go e un joc misterios, care te teleportează în lumea medievală.

Play’n Go a devenit cunoscut tocmai prin acest gen de păcănele. Oferă un mod clasic de plată, alături de speciale progresive, făcute pentru această temă. În joc ai parte și de o coloană sonoră bine aleasă, care scoate în evidență tematica misterioasă.

Simboluri în The Sword and the Grail slot

Jocul de păcănele The Sword and the Grail gratis are 20 de linii de plată. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru a genera un câștig. Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, în următorul fel:

 • Regele: până la 2.500 de fise;
 • Prințesa: până la 1.250;
 • Cavalerul și Vrăjitorul: până la 750;
 • A: până la 400;
 • K și Q: până la 300;
 • J și T: până la 200.

Joacă The Sword and the Grail gratis!

În jocul ca la aparate The Sword and the Grail gratis ai câteva simboluri și funcții speciale care îți vor rotunji câștigurile. Acestea sunt:

 • Simbolul Scatter: e reprezentat de Sabie. Minim 3 simboluri declanșează minim 5 runde gratuite.
 • Simbolul Wild: e ilustrat prin Sfântul Graal. Înlocuiește toate simbolurile, mai puțin Sabia (simbolul Scatter). Aduce plăți de până la 5.000 de fise. Poate avea multiplicatori, atât în jocul de bază, cât mai ales la runde gratuite.
 • Runde gratuite: este o funcție progresivă, unde fiecare etapă conține 5 runde. Poți trece la următoarea etapă dacă acumulezi suficiente simboluri Scatter. La fiecare nouă etapă, multiplicatorul simbolului Wild va crește. Prima etapă e x2 Wild, a doua e x5, a treia e x10, iar a patra e x100. 

Concluzii

The Sword and the Grail gratis este un joc simplu, cu multiplicatori și runde gratuite. Are un mod intuitiv de funcționare, ceea ce îl face perfect pentru jucătorii noi. De asemenea, el este ideal și pentru jocul pe mobil. Funcțiile sunt adaptate pentru a se încadra în ecran, deci dispunerea butoanelor este puțin diferită. În orice caz, te poți juca oriunde, fără să pierzi din experiență. 

Pe Joc Păcănele colecția de jocuri aparate online free este mare. De aceea, îți mai recomandăm un joc oarecum similar cu acesta – Warlords Crystals of Power gratis. Deci, după ce joci The Sword and the Grail demo, aventurează-te și în această lume fantastică!

Alte păcănele recomandate

Igrosoft
Fruit Cocktail
3.5/5 – (214 votes)
Novomatic
Crazy Birds
3.7/5 – (6 votes)
IGT
100 Ladies
4/5 – (21 votes)
Push Gaming
Bison Battle
5/5 – (2 votes)