Tower Quest

Tower Quest gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Tower Quest gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
26 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Speciale
Producător
Play’n Go
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,24%
Simboluri
Dragon, Războinici
Funcții
Runde bonus
Data lansării
Iunie 2021
logo mr bit casino
Bonus Cu Rotiri

Bonus Până la 2500 RON + 600 Rotiri Gratis

3.7/5 – (12 votes)

Descoperă o lume fantastică, plină de creaturi feroce cu Tower Quest gratis! Este un produs al celor de la Play n Go, un operator aflat în plină ascensiune. A abordat întotdeauna tematici mai ieșite din comun și pentru mulți jucători, acest aspect poate reprezenta un plus. Uneori vei dori să ieși din tiparele clasice și să încerci ceva mai deosebit. Pe site-ul nostru vei putea juca și alte păcănele ale acestui producător, printre care și Book of Dead demo. Cu el vei putea descoperi mitologia egipteană, dar vei avea parte și de plăți pe măsură.

Tower Quest gratis – o păcănea pentru războinici

Descoperă o lume plină de rău și război în Tower Quest gratis de la Play’n Go. Aventurează-te în turnul întunecat pentru a lupta împotriva vrăjitorului rău în această păcănea captivantă. Jocul este încărcat cu caracteristici uimitoare și plăți care fac ca totul să prindă culoare. Vorbim despre un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pe lângă acestea, avem și alte elemente precum Wild, Scatter, runde bonus și rotiri gratuite. Despre acestea vom vorbi pe larg ceva mai încolo. Până atunci, pregătește-te să lupți și cel mai important, să ieși câștigător la final!

Tower Quest demo este o păcănea foarte bine optimizată. Din acest motiv, te poți bucura de aceasta oricând dorești. Fie că este vorba de computerul tău, fie că vorbim despre dispozitivele mobile, vei avea acest joc la îndemână. Din acest punct de vedere, cei de la Play n Go au făcut o treabă excelentă. Există, de asemenea, o coloană sonoră care te va distra și te va motiva să continui să joci. Grafica, pe de altă parte, este un alt punct forte, oferindu-ți o super experiență. 

În această secțiune, mai avem de expus câteva informații importante legate de Tower Quest slot. În primul rând, vom vorbi despre RTP. Rata de returnare atinge nu mai puțin de 96,24%, fiind o valoare foarte bună. Tot pe aceeași treaptă avem și volatilitatea. Aceasta este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că poți avea câștiguri importante și cu mize mai mici. Cu toate acestea, este nevoie de noroc și răbdare.

Cum joci Tower Quest gratis? 

Ți-am mai spus și o să ne repetăm. Pentru a juca o păcănea pe site-ul nostru, inclusiv Tower Quest gratis, nu este nevoie să deții super cunoștințe. Totul este foarte simplu, intuitiv și accesibil. Cu toate acestea, îți vom prezenta și aici pașii ce trebuie urmați. Hai să vedem! 

 1. Vezi butonul „Joacă Gratis” de la începutul acestei recenzii. Pentru a deschide păcăneaua, este nevoie să dai click pe el. 
 2. Alege o miză care ți se pare convenabilă. Te poți ghida după mai multe criterii, cum ar fi bugetul tău sau strategia pe care dorești s-o abordezi. 
 3. Apasă butonul de spin și rolele se vor învârti. În doar câteva secunde ai pornit păcăneaua și distracția e pe cale să înceapă.

Simboluri și plăți în Tower Quest slot

Ei bine, știm că simbolurile sunt o parte extrem de importantă atunci când vine vorba despre Tower Quest gratis și nu numai. Tocmai de aceea, ți le vom prezenta în această secțiune. Pe lângă asta, îți vom expune și capacitatea de plată a acestora. 

 • J – 3x(2x miza), 4x(10x miza), 5x(30x miza); 
 • Q – 3x(3x miza), 4x(12x miza), 5x(40x miza); 
 • K – 3x(4x miza), 4x(15x miza), 5x(50x miza);
 • A – 3x(5x miza), 4x(20x miza), 5x(60x miza); 
 • Monstru verde – 3x(6x miza), 4x(25x miza), 5x(75x miza); 
 • Monstru schelet – 3x(8x miza), 4x(30x miza), 5x(100x miza); 
 • Dragon – 3x(10x miza), 4x(40x miza), 5x(125x miza); 
 • Războinică blondă – 3x(12x miza), 4x(50x miza), 5x(150x miza); 
 • Războinică roșcată – 3x(15x miza), 4x(60x miza), 5x(175x miza). 

Speciale în Tower Quest free

Nu este niciun secret că jocurile de păcănele cu speciale sunt foarte populare în rândul jucătorilor. Ei bine, Tower Quest gratis face parte din această categorie. Aceasta are elemente care îți pot aduce și câștiguri mai mari, dar și o experiență mai completă. 

 • Simbol Wild(Castel) –  3x(20x miza), 4x(75x miza), 5x(250x miza). Acest simbol le înlocuiește pe toate celelalte de pe role, cu excepția Bonus și Scatter, cu scopul de a forma combinații câștigătoare; 
 • Simbol Bonus(Vrăjitor) – 3 astfel de simboluri apărute pe role, vor declanșa runda de joc bonus. Pe parcursul acesteia va trebui să joci cărți cu vrăjitorul cel rău și să-l învingi, pentru a cuceri turnul; 

Simbol Scatter (Recipient albastru): 

 • 5x – rola din mijloc devine Wild și va multiplica toate câștigurile cu x2; 
 • 10x – cele două războinice, cei doi monștri și dragonul vor deveni extra Wilds; 
 • 15x – rolele 1, 3 și 5 vor deveni Wild-uri. 

Simbol Scatter (Recipient Roșu): 

 • 10x – câștigurile obținute cu ajutorul Wild-urilor vor fi multiplicate cu x3; 
 • 20x – cele două războinice vor deveni extra Wilds; 
 • 30x – un nou Wild va apărea la startul fiecărei rotiri.. 

Unde poți juca Tower Quest online pe bani reali? 

Până în acest moment, suntem absolut siguri că Tower Quest gratis este pe placul tău. Cu ajutorul variantei demo, vei avea ocazia să te familiarizezi cu toate caracteristicile. Din acel moment, se poate spune că slotul nu va mai avea niciun secret pentru tine. 

Este foarte posibil, de asemenea, să-ți dorești să joci pe o miză reală. Nu te putem condamna pentru asta, având în vedere jocul. Ei bine, poți juca Tower Quest online pe bani reali, la Mr Bit. Este un cazino foarte atractiv, cu o interfață super prietenoasă. Pe lângă jocul pe care ți l-am prezentat, vei avea la dispoziție și multe alte păcănele Mr Bit la fel de atractive. Așadar, dacă dorești să te distrezi și să obții câștiguri, nu ezita! 

Concluzii

Spre final, ne dorim ca toate informațiile pe care ți le-am transmis să te ajute și să te poți distra pe cinste cu jocul. Suntem siguri că Tower Quest gratis te va atrage, având în vedere plățile, tematica și grafica. Per total, vei avea parte de o super experiență. Îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Alte păcănele recomandate

EGT
Game of Luck
3.7/5 – (24 votes)
Relax Gaming
1000x Busta
4.2/5 – (18 votes)
NetEnt
European Roulette
3.6/5 – (18 votes)
GAMING1
Mystic Pyramid
3.8/5 – (5 votes)