Agent Destiny

Agent Destiny gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Agent Destiny gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Play’n Go
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,26%
Simboluri
Femeia agent, Savantul
Funcții
Role Sincronizate, Rotiri
Data lansării
Mai 2020
Yoji Casino
Bonus Cu Rotiri

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

5/5 – (2 votes)

Dacă îți plac păcănelele cu agenți, trebuie neapărat să încerci Agent Destiny gratis de la Play’n Go! Cu grafica sa de benzi desenate și cu plățile excelente, jocul îți oferă o experiență inedită. Ești pregătit să-ți înfrunți destinul? Încearcă atunci slotul Agent Destiny demo pe Joc Păcănele și citește recenzia noastră pentru mai multe informații despre plăți și altele!

Păcănele Agent Destiny gratuite – aspecte generale

Agent Destiny gratis este ca o poveste a unei benzi desenate. Fiecare spin te ține în suspans, iar fiecare nou câștig te duce mai aproape de punctul culminant. Este un joc ce conține simboluri care reprezintă mai multe personaje.

Structura Agent Destiny free este de 5 role a câte 3 rânduri fiecare. Funcțiile de joc sunt intuitive, la fel cum te-ai aștepta de la un joc creat de Play’n Go. Totodată, jocul este creat în HTML5, deci este adaptat oricărui dispozitiv. Poți să-l joci fără probleme de pe mobil, laptop, desktop sau tabletă.

Este un joc cu mai multe simboluri Wild, deci câștigurile se țin lanț. Află mai multe despre simboluri Wild la păcănele online din ghidul nostru!

Cum joci Agent Destiny gratis?

Toate butoanele de care ai nevoie la Agent Destiny gratis se află în partea de jos a ecranului. Dacă joci de pe mobil din modul landscape, butoanele se mută în partea din dreapta. Mai departe, vezi cum te joci de pe calculator. Îți arătăm apoi și jocul de pe mobil, care este chiar mai simplu.

 • Folosește butoanele – și + sau apasă direct pe o valoare dintre cele de joc pentru stabilirea mizei.
 • Apasă apoi butonul spin sau folosește tasta SPACE pentru începerea rundei.
 • În dreapta butonului de redare rundă se găsește funcția de joc automat. Selectează numărul de rotiri automate și dacă dorești, câteva condiții de oprire a modului. Stabilești limite pentru câștig singular, câștig total sau pierdere.
 • Apasă pe butonul „i” care deschide secțiunea de tabel plăți. Butonul mai mic „?” deschide secțiunea detaliată de ajutor.
 • Butonul cu trei linii paralele deschide setările jocului. Printre altele, de aici poți să setezi modul de rotire rapidă preferat de mulți jucători.

În versiunea de mobil, setarea pariului, jocul automat, secțiunea de informații și setările sunt comasate într-un buton de meniu. Apasă pe el și vezi într-un singur loc toate funcțiile jocului.

Agent Destiny slot – simboluri și plăți

Agent Destiny gratis plătește de la foarte bine în sus pe cele 20 de linii de plată. O dovadă este și RTP-ul mare de 96,26%. Mai departe, vezi care sunt plățile pentru simbolurile de același fel:

 • Dama cu cocktail: până la 1.500 de fise;
 • Savantul: până la 1.200;
 • Bărbatul agent: până la 750;
 • Femeia agent: până la 750;
 • A: până la 300;
 • K: până la 250;
 • Q și J: până la 150.

Simbolurile plătesc în mod normal, de la stânga spre dreapta, pe role adiacente, cu minim 3 de un fel.

Speciale la Agent Destiny online

Agent Destiny gratis are mai multe moduri prin care poți obține câștiguri substanțiale. Vezi mai jos despre ce este vorba:

 • Simbolul Wild Scatter: apare pe rolele 1, 3 și 5 și substituie simboluri pe linii de plată. De asemenea, cu 3 simboluri declanșează secvența de rotiri gratuite.
 • Simbolul Safe Wild: este ilustrat printr-un seif și substituie simboluri pe liniile de plată, mai puțin Wild Scatter. Totodată, plătește până la 6.000 de fise.
 • Simboluri Mega: simbolul Safe Wild și simbolurile cu caractere pot ocupa mai multe poziții. Se întâmplă des ca un simbol caracter să ocupe o rolă întreagă.
 • Role sincronizate: rolele adiacente pot afișa același simbol. Se activează aleatoriu în jocul de bază și este o funcție mereu activă în timpul rotirilor gratuite.
 • Rotiri gratuite: în cazul în care apare funcția de role sincronizate, primești o rotire gratuite. La 3 Wild Scatter, primești 9 runde. 

Concluzii

Agent Destiny gratis îți oferă multe speciale, dintre care cea mai inedită este cea cu role sincronizate. Rotiri gratuite și simboluri Wild se mai întâlnesc, dar o astfel de funcție este mai rară. În orice caz, jocul, per ansamblu, îți poate aduce câștiguri frumoase. De asemenea, tema este și ea una interesantă, care îți va menține viu interesul pentru joc. Încearcă și tu păcănele Agent Destiny demo și vezi exact ce te așteaptă la joc. 

Apoi, îl poți încerca și cu miză reală, pe mai multe cazinouri online. De exemplu, poți consulta gama de păcănele Netbet ca să te delectezi cu jocuri de top precum cel de față!

Alte păcănele recomandate

Microgaming
Playboy
3.3/5 – (16 votes)
Amatic
All Ways Fruits
3.7/5 – (77 votes)
Novomatic
Reel Attraction
3.8/5 – (12 votes)
Wazdan
Lucky Queen
5/5 – (3 votes)