testare Păcănele Online Super Heroes Gratis - Joc Păcănele
d-none iframe-link Yggdrasil producator pacanele
ecran super heroes gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Super Heroes

Producator

Yggdrasil

Rating

Bucură-te de experiența unor aventuri cu supereroi cu jocul de păcănele online Super Heroes gratis! În acest articol, îți vom prezenta mai multe despre joc pentru a-ți face o idee generală și pentru a-ți arăta că merită să-l încerci. Vom vorbi despre reguli, mod de joc, simboluri, plăți și funcții speciale. Apoi, îl poți încerca și pe bani reali. Dacă ai de gând să faci asta, avem o veste bună pentru tine! Te poți bucura de o mulțime de promoții casino online!

Păcănele online Super Heroes gratis, un joc plin de aventură

Jocul de păcănele online Super Heroes gratis este unul dintre cele mai spectaculoase. Deși are structura clasică de 5 role și 3 rânduri, funcțiile sale speciale sunt bine integrate cu tematica jocului. Vom discuta despre acestea într-o secțiune separată.

Grafica este plăcută, cu simboluri și animații cât mai detaliate. Fundalul este un peisaj cu un oraș din viitor, iar simbolurile sunt ilustrate prin patru semne (simbolurile cu plată mică) care corespund celor patru personaje negative (simboluri cu plată mare) și care păstrează aceleași culori: roșu, mov, verde și albastru.

Yggdrasil a reușit să creeze un joc de excepție, unde supereroii te vor ajuta să câștigi sume consistente. Cât despre rata de plată, jocul are un RTP de 96,1%, mai mult decât suficient pentru a te încânta și cu ajutorul câștigurilor. Modul de joc este extrem de simplu și distractiv. De aceea, slotul este ideal și pentru jucătorii care nu cunosc foarte bine păcănelele.

Păcănele Super Heroes: simboluri și plăți

Simbolurile la jocul de păcănele online super Heroes gratis se plătesc de la stânga la dreapta, atunci când cel puțin 3 simboluri similare se află pe una dintre cele 20 de linii de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Personajul roșu: până la 500 de credite;
 • Personajul mov: până la 400;
 • Personajul verde: până la 300;
 • Personajul albastru: până la 250;
 • Figura roșie: până la 120;
 • Figura mov: până la 100;
 • Figura verde: până la 90;
 • Figura albastră: până la 80.

Dacă îți plac aparatele cu eroi, atunci Batman gratis și Infinity Hero demo așteaptă să le descoperi!

Păcănele gratis Super Heroes: funcții speciale

Ce vei găsi cel mai interesant la jocul de păcănele online Super Heroes gratis sunt, pe departe, funcțiile și simbolurile speciale.

 • Funcția Super Hero: atunci când se activează, doi supereroi aleși aleatoriu vor apărea pe fiecare latură a ecranului unde își vor activa funcția. Spre exemplu, aceștia pot pune mai multe simboluri Wild pe role, mai multe simboluri cu plată mare în locul celor cu plată mică, pot da alte runde gratuite sau multiplicatori. Totul depinde de care eroi ajung. Funcția se declanșează aleatoriu în timpul jocului de bază și la fiecare rundă gratuită. Fiecare erou are câte 4 niveluri și nivelul crește cu fiecare rundă în care apare. 
 • Simbolul Wild: substituie orice alt simbol cu excepția simbolului Free Spin.
 • Simbolul Free Spin: poate apărea oriunde pe role, iar 3 simboluri îți vor aduce 4 runde gratuite. O formație de 4 simboluri îți va aduce 5 rotiri gratis, iar una de 5 simboluri va aduce 7 runde gratuite.

Păcănele online Super Heroes gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Super Heroes gratis este, așa cum am menționat și mai sus, extrem de simplu. Butoanele de care ai nevoie se află în partea de jos. În centru este butonul de spin, iar în dreapta lui găsești butonul de joc automat. În partea stângă este butonul de unde setezi miza maximă. De asemenea, poți seta valoarea fiselor cu ajutorul săgeților. 

Butonul „+” se găsește în partea din stânga, unde va deschide mai multe butoane: informații, setări generale, reguli și butonul de sunet/mute.

Concluzii

Jocul de păcănele online Super Heroes gratis este unul mai mult decât interesant, mai ales pentru pasionații filmelor și revistelor cu supereroi. Este un joc palpitant, unde ritmul alert al câștigurilor te va convinge să-l încerci și pe bani reali la cazinourile online pentru a profita la maxim de tot ceea ce jocul are de oferit. Nu este o surpriză că acesta este unul dintre cele mai îndrăgite sloturi! Îți mai recomandăm și alte păcănele online populare pe care le poți juca gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Always Hot Deluxe
Roaring Forties
10 Burning Heart
Pirate Armada
Roulette Advanced