Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran solar temple gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Solar Temple

Producator

Playson

Rating

4.5/5 - 4 voturi

Intră în lumea fantastică a Templului Soarelui cu jocul Solar Temple gratis! Testează-l și citește articolul nostru care explică funcțiile și modul de joc! Ritmul alert al câștigurilor din slot te va convinge să îl încerci și pe bani reali. Pe Joc Păcănele, mai poți încerca și alte jocuri care merită mize reale. Unul similar care ne vine în minte este Book of Ra Temple of Gold demo.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,22% 5×4 20 Wild, Scatter, Soare Runde gratuite, Multiplicatori

Păcănele Solar Temple gratis – cum joci?

Așa cum vezi și după câteva runde cu Solar Temple gratis, acesta este un joc simplu. Nu trebuie să fii expert în păcănele pentru a te distra cu varianta demo. Are un mod de funcționare direct, unde butoanele esențiale se află jos, sub role.

Setează miza pentru Solar Temple gratis și pornește o rundă. Ai la dispoziție mai multe valori, de la 0,20 la 100 de credite pentru pariere. Poți juca manual sau automat. Butonul de joc automat nu are mai multe opțiuni. Nu poți stabili un număr de runde sau câteva condiții de oprire, deși această funcție ar fi fost de ajutor. Citește ghidul nostru și descoperă mai multe avantaje păcănele!

Jocul de păcănele Solar Temple demo Playson are 4 rânduri și 5 role. Coeficientul RTP este de 95,22%. Acesta este unul bun, iar existența  funcțiilor speciale, ce promit câștiguri enorme, fac jocul mult mai atractiv.

Solar Temple online – unde joci pe bani reali?

Poți juca Solar Temple gratis oricând la noi, dar există și o versiune a jocului cu miză adevărată! Fă-ți un cont pe NetBet pentru a te bucura din plin de acest joc! Procesul de înregistrare este simplu iar, la capătul lui, te așteaptă multe surprize.

Aceste surprize constau în promoții și o ofertă bogată de jocuri. Profită de un bonus de bun venit atractiv și explorează colecția de jocuri! Pe lângă jocul de păcănele cu speciale Solar Temple online, te mai așteaptă și altele. Playson, furnizorul acestuia, vine cu multe alte păcănele spectaculoase. Poți încerca Sevens & Fruits, dacă dorești experiența clasică. Rise of Egypt, Vikings Fortune, Mighty Africa și multe alte păcănele tematice te așteaptă!

Despre Solar Temple free Playson

Solar Temple gratis are o grafică excelentă, menită să te teleporteze în civilizația incașă. Playson este renumit pentru aceste călătorii în diverse civilizații ale lumii. Fundalul este și el specific – un peisaj cu un templu înconjurat de o pădure tropicală.

Vei găsi diferite animale ca simboluri: tatu, șopârla, felina și pasărea. Mai găsești și două măști, alături de simboluri clasice. Mai poți găsi și o figură feminină, un simbol extensibil care poate reprezenta o regină sau preoteasă. Solar Temple gratis are 20 de linii de plată fixe. Câștigurile simbolurilor sunt următoarele:

  • Preoteasa: maxim 1.000 de credite;
  • Măștile: maxim 375;
  • Animalele: maxim 300;
  • A, K, Q, J și 10: maxim 150.

Plățile simbolurilor la Solar Temple online de la Playson sunt de la stânga la dreapta. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru o combinație câștigătoare. Câștigurile sunt ceva mai rare, dar mari. Acestea sunt generate în principal de funcțiile speciale.

Păcănele Solar Temple gratis – special

Specialele la Solar Temple gratis îți vor aduce plăți consistente. Jocul are și câteva simboluri care declanșează funcții:

  • Simbolul Soare: acesta activează funcția de rame în flăcări atunci când aterizează pe ecran. După 10 runde, toate celulele care au rame în flăcări se transformă în simboluri Wild. Poți vedea numărătoarea în bara din dreapta sus. 
  • Multiplicator de câștig: dacă un simbol Soare pică pe o celulă cu rame în flăcări, vei primi un multiplicator. Acesta se aplică oricărui câștig. Este resetat odată cu terminarea celor 10 runde.
  • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile care aduc plată. Aduce câștiguri de maxim 1.000 de credite.
  • Simbolul Scatter: reprezentat printr-o piramidă. Apare numai pe rolele 1, 3 și 5. 3 Scatter declanșează 10 rotiri gratuite.
  • Runde gratuite: în timpul rotirilor gratuite, rolele conțin mai multe simboluri Wild. Când apare simbolul Soare, acesta se transformă instant în Wild și rămâne până la terminarea rundelor gratis.

Concluzii

Solar Temple gratis este genul de joc care te captivează. Vei dori să vezi mereu unde mai pică simbolul Soare! Rundele bonus sunt mereu binevenite, iar la Solar Temple online, vei avea parte din plin de acestea! O experiență de joc deosebită este și pe mobil! Încearcă acest joc și de pe telefonul tău, pentru a te distra oriunde și oricând! Se încadrează în ecranul smartphone-ului și este adaptat pentru navigarea pe mobil. Această optimizare se găsește la toate jocurile de la acest furnizor. Testează mai multe păcănele Playson la noi!

Alte sloturi


Hey Sweetie
3.5/5 - 11 voturi
Ultra Hot Deluxe
3.8/5 - 29 voturi
Sweet Bonanza
4/5 - 151 voturi
Luck o’ the Irish Fortune Spins
3.3/5 - 15 voturi
Bandits Thunder Link
3.7/5 - 7 voturi
Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 17 voturi