...

Route of Mexico

Autor: Cosmin

Actualizat: 11 decembrie 2023

Route of Mexico demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Route of Mexico demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
35 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.9/5 – (18 votes)
magnumbet logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3300 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.9/5 – (18 votes)

Amatorii de jocuri cu tematică mexicană au toate șansele să fie atrași de jocul Route of Mexico gratis. Înconjurat de suspans și aventură, jucătorul devine angrenat într-o călătorie prin sălbăticia Mexicului. Cu o grafică simplă și realistă, te poate iniția în lumea acestui tip de joc. Apoi, e mai ușor să îl încerci și în format cu mize pe bani reali, în cazinourile din țara noastră.

Mai există, pe lângă Route of Mexico demo, și alte opțiuni demne de încercat. O variantă similară în ce privește grafica, dar care se întrebuințează de o temă fantastică, este Frog Story EGT.

Route of Mexico gratis: informații de bază

Partea cea mai interesantă a jocului Route of Mexico gratis poate fi considerată tematica. Imaginea de fundal, un deșert mexican, are cactuși și un cer frumos, albastru. În călătoria prin acesta dai peste vulturi, oposumi și armadillo. Iar dacă vrei să încerci mai târziu și alte jocuri în care vei găsi animale, ce zici de un top păcănele cu animale? Cu toate acestea, personajele principale ale jocului Route of Mexico slot, dacă putem spune așa, sunt femeia și bărbatul.

Jocul de păcănele Route of Mexico este produs de EGT, un brand bulgăresc. Îl vei recunoaște după meniul tipic. În partea inferioară a ferestrei găsești informații referitoare la modul de joc și simboluri, dar și butoanele de control.

La nivel de structură, Route of Mexico gratis este format din 5 role și trei rânduri. Sunt puse la dispoziție 20 de linii fixe de câștig. Poți alege să pariezi pe o singură linie sau pe mai multe. În funcție de câte linii alegi, valoarea pariului făcut crește. Miza minimă în Route of Mexico EGT este 1 credit, iar maximul e de 400 credite.

La fiecare rundă de Route of Mexico demo ai de ales între cinci valori de pariere. Astfel, te poți avânta spre posibilitatea unor câștiguri mai mari, dacă riști mai multe credite. Ca să fii învingător, trebuie să obții între 3 și 5 simboluri de același fel pe liniile de plată.

Route of Mexico slot: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Diversitatea din deșertul mexican se reflectă în simbolurile existente în jocul Route of Mexico gratis. Toate simbolurile sunt foarte generoase în ce privește creditele oferite. Iată peste ce dai în scurta călătorie prin Mexic și câte credite poți obține:

 • Q, K, J – 5, 20 sau 100
 • A – 10, 25 sau 150
 • Armadillo și oposum – 15, 30 sau 200
 • Vultur – 20, 75 sau 250
 • Domnișoara – 20, 100 sau 500
 • Șeriful – 25, 200 sau 1000.

Route of Mexico demo: funcțiile jocului

Ca orice alt joc de acest fel, Route of Mexico gratis se bucură de unele opțiuni speciale. Acestea îți cresc și mai mult șansele de a dobândi venituri substanțiale, fie că vorbim de credite, fie de bani reali. Fii atent la următoarele simboluri și la ce fac ele:

 • Wild – Reprezentat de un peisaj din deșert. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4 ale jocului de păcănele Route of Mexico. Poate înlocui orice simbol pentru a forma linii viabile de plată, mai puțin Scatter și Extra Spin.
 • Mașina de epocă – Simbol Scatter. Când apare pe rolele 2, 3 și 4 concomitent duce la obținerea a trei rotiri gratuite în care se vor găsi cu siguranță trei simboluri Wild stivuite.
 • Extra Spin – Poate apărea în cadrul rotirilor gratuite, pe primul rând. Duce la posibilitatea apariției a trei simboluri Șerif stivuite.
 • Jackpot cards – Funcție specială a jocului Route of Mexico slot. E un jackpot pe patru niveluri (treflă, romb, inimă, frunză). Fiecare nivel poate fi câștigat la întâmplare.
 • Gamble – După un câștig de maximum 700 credite la rundele principale de Route of Mexico gratis, venitul se poate paria mai departe într-un joc secundar. Aici, alegi între roșu și negru pentru șansa de a-ți dubla câștigul.

Route of Mexico gratis: cum joci chiar acum?

La Route of Mexico gratis este simplu să participi, atât de pe desktop, cât și de pe telefon sau tabletă. După ce accesezi jocul pe pagina noastră, setezi un număr de linii de plată și alegi un pariu.

Atunci când alegi valoarea pe care vrei să o pariezi, se va declanșa runda de Route of Mexico slot. Nu mai trebuie decât să vezi cât/dacă ai avut noroc. Mai ai la dispoziție butonul de Autostart, dacă preferi ca rundele de Route of Mexico gratis să se desfășoare automat. Adică fără să mai apeși tu de fiecare dată.

Concluzii

Nu îți rămâne decât să te aventurezi în deșertul mexican printr-un joc distractiv Route of Mexico gratis. Iar, după ce înveți cum se desfășoară și care sunt cele mai profitabile simboluri și opțiuni, te poți avânta spre o rundă pe bani reali! Tot de la EGT vine și jocul Amazon’s Battle gratis, care are în prim-plan amazoance și animale sălbatice.

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Runner Runner Megaways
4/5 – (9 votes)
Skywind
Wicked Hot
3.8/5 – (19 votes)
Play’n Go
Agent Destiny
4.7/5 – (3 votes)
Fazi
Wild Lucky Clover
4.6/5 – (5 votes)
Autor