EGT producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Route of Mexico

Producator

EGT

Rating

Ești pregătit să călătorești în una dintre cele mai senzaționale țări ale lumii? Îndrăgești jocurile misterioase, pline de acțiune și de suspans? Atunci jocul Route of Mexico produs de cei de la EGT îți va satisface toate cerințele. Joacă-l acum pe jocpacanele.ro și bucură-te de rotiri nelimitate în versiunea fără plată! Alege să te joci de pe laptop, PC, tabletă sau telefon și testează-ți norocul!

Un cadru realist și un gameplay simplu

Grafica acestui joc este destul de realistă și oferă jucătorului posibilitatea de a admira un peisaj exact așa cum este în Mexic. Ai parte de o imagine iconică, în care elementele naturale se îmbină perfect cu paleta de culori.

Din punct de vedere al structurii, Route of Mexico gratis este dezvoltat pe 5 tambururi și 3 role. Există 20 de linii de plată fixe pe care se poate paria.

Odată ce vei deschide jocul, vei fi întâmpinat de meniurile tipice produse de brandul EGT. În josul paginii vei găsi butoane explicative, dar și taste speciale care pot porni jocul.

Utilizatorul online poate alege să parieze între 20 și 400 sute de credite. Pentru a activa jocul, tot ce mai rămâne de făcut este să se apese pe miza dorită, iar rolele se vor învârti de la sine.

Caracteristici speciale pline de adrenalină

Nu este un secret faptul că în Route of Mexico gratis jucătorii pot opta pentru anumite caracteristici speciale.

Prima dintre acestea este chiar Gamble. Poate să fie folosită de maximum cinci ori. Jucătorul are dreptul să își dubleze premiul ghicind culoarea unei cărți afișate. Cartea poate să fie albă sau neagră. Se poate ieși din jocul Gamble oricând.

O altă caracteristică specială în Route of Mexico gratis este jocul de Jackpot progresiv, care poate fi acordat în mod aleatoriu unui norocos.

O altă caracteristică destul de îndrăgită în cele mai bune păcănele egt este reprezentată de rotirile gratuite. Și în Route of Mexico ne putem bucura de acestea, în serii prelungite. Pentru a le putea activa, jucătorii trebuie să pună mâna pe trei simboluri scatter, reprezentate de o mașină roșie. Acest simbol poate oferi trei rotiri gratuite și poate fi prins doar pe rola cu numărul 2, 3 și 4.

Simboluri în Route of Mexic gratis

Route of Mexico gratis este cunoscut pentru simbolurile foarte generoase oferite. Printre ele, vei putea regăsi un șerif care poate să îți aducă un câștig total de 1.000 de credite, dar și o domnișoară care poate să îți ofere 500 de credite pe cinci simboluri prinse. Apoi suntem urmați de animale sălbatice și de păsări periculoase. Simbolul vulturului este și el unul foarte bun – acorda până la 250 de credite pentru cinci pictograme. Apoi veți fi întâmpinați de un capibara și un armadillo care pot oferi până la 200 de credite.

Cel mai căutat simbol este cel wild, ce poate să apară doar pe rolele cu numărul 2, trei și patru. Acesta poate să înlocuiască toate simbolurile, cu excepția celui scatter.

Verdict

Jocul este destul de nou pe piață, fiind lansat în anul 2017. Acesta reușește să îmbine foarte bine elementele clasice și cele noi, rezultatul fiind unul foarte bun. Rata de plată de 96% este și ea foarte atractivă. Ești gata să intri în călătoria în Mexic și să ai parte de o aventură unică? Atunci joacă Route of Mexico direct din confortul casei tale!

Alte sloturi


Red Riding Hood
Joker Poker
The Dog House
Stickers
Space Wars
Magic Portals