Playson producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran mighty africa gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mighty Africa

Producator

Playson

Rating

5/5 - 4 voturi

Începând de acum, te poți juca Mighty Africa gratis la noi pe site. Aventurează-te în savana africană cu un joc de păcănele special din toate punctele de vedere. În Mighty Africa online ai peste 4000 de modalități de câștig, plus toate funcțiile speciale. Ai parte de Wild, Scatter, rotiri gratuite și RTP de 95,10%, totul prezentat printr-o grafică surprinzătoare. Tema oferă o experiență imersivă, ilustrând frumusețea stepei africane. În această descriere îți vom prezenta modul de joc și toate celelalte detalii ale jocului. 

Joacă Mighty Africa gratuit pe Joc Păcănele!

Nu uita! Pe site-ul nostru te poți juca păcănele Mighty Africa fără a plăti. Asta înseamnă că, deși nu riști nimic, nici nu vei putea câștiga premii în bani. Bineînțeles, te poți familiariza cu jocul și cu strategiile sale. Dacă simți nevoia de un pic de acțiune și suspans, ar trebui să încerci jocul la un casino online. 

Pentru a te ajuta să te distrezi, noi îți recomandăm să revendici și un bonus de bun venit. În cazul Netbet (unde găsești și Mighty Africa), ai 100% până la 3000 RON și 300 rotiri gratuite la primele 5 depuneri. Cu această ofertă îți vei putea încerca norocul la sute de jocuri din cadrul cazinoului. Vezi mai multe detalii în pagina bonus cu depunere Netbet.

Mighty Africa gratis, păcănele cu temă sălbatică

Mighty Africa gratis este un joc distractiv, cu multe funcții speciale ce îl fac avantajos. Dar nu totul este despre funcții și statistici. Deoarece jumătate din distracție vine din tematică și grafică, vom începe cu aceste elemente. Vom trece și prin celelalte aspecte ale jocului în secțiunile următoare.

În Mighty Africa gratis, producătorul a decis să utilizeze un aspect puțin mai realistic. Simbolurile cu literele și numerele cărților de joc sunt ilustrate de parcă ar fi cioplite din lemn. Fiecare dintre aceste simboluri pare să aibă un tip de lemn și lac colorat, pentru a putea face mai ușor diferența. Pe lângă acestea, mai sunt și simboluri animale. Ele ilustrează câte o specie des întâlnită pe continentul african. Fiecare este ilustrat într-un mod cât mai realist, urmărind cu atenție anatomia acestor specimene. 

Păcănele Mighty Africa – simboluri și plăți

După cum probabil ai observat, în Mighty Africa gratis vei întâlni o varietate de simboluri. Această secțiune a articolului este dedicată lor. Îți vom prezenta în continuare o listă cu toate simbolurile din joc și plata asociată lor:

  • Simbolul elefant: până la 800 de credite;
  • Simbolul rinocer și crocodil: până la 600 de credite;
  • Simbolul bivol și ghepard: până la 500 de credite;
  • Simbolul A și K: până la 400 de credite;
  • Simbolul Q și J: până la 300 de credite;
  • Simbolul 10 și 9: până la 240 de credite.

Pe lângă acestea, în Mighty Africa gratis găsești și simboluri destinate funcțiilor speciale. Acestea sunt simbolurile Wild și Scatter. Vom vorbi mai pe larg despre acestea în secțiunea următoare, destinată caracteristicilor speciale. 

Mighty Africa – caracteristici speciale

După cum am mai zis, în Mighty Africa gratis ai parte și de două funcții speciale. Poate că nu sună mult când zici „două funcții speciale”, dar trebuie să adaugi la asta și cele 4096 modalități de câștig. Iar astea sunt fără cele care se formează în timpul rotirilor gratuite. Mai multe despre rotirile gratuite după ce vorbim despre simbolul Wild. 

Simbolul Wild apare doar pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6. Acesta poate înlocui orice alt simbol dacă se află într-o potențială formație câștigătoare, cu excepția lui Scatter. În timpul rotirilor gratuite, acesta se poate împărți. Acest fenomen se numește Wild Split, și poate crea chiar mai multe modalități de câștig.

Simbolul Scatter este cel care va declanșa rotirile gratuite. Dacă acesta apare de 3 sau mai multe ori într-o formație pe una din liniile de plată, vei fi recompensat cu rotiri gratuite. Cerința declanșării acestei funcții scade în timpul rotirilor gratuite, fiind nevoie de doar 2 simboluri Scatter pe o linie de plată. Poți câștiga între 5 și 50 de runde gratuite.

Cum joci Mighty Africa gratis?

Acum că știi totul despre simbolurile și funcțiile speciale din Mighty Africa gratis, e timpul să afli cum joci. În această secțiune îți vom prezenta tot procesul în detaliu, de la momentul în care ai ales acest joc de păcănele și până când declanșezi prima rotire. 

Deci, odată ce ai dat click pe Mighty Africa online, vei fi trimis pe pagina de joc. Pentru a-l inițializa, trebuie doar să apeși pe „Joacă Gratis”. Dă-i câteva secunde să se încarce, apoi orientează-ți privirea în partea de jos a ecranului. Aici vei găsi următoarele: butonul „Info”, afișajul „Credit”, afișajul „Miză”, butoanele de reglare a pariului, butonul „Max”, butonul „Spin” și „Joc Automat”. Pentru început, stabilește un pariu cu ajutorul butoanelor de reglare sau al butonului „Max”. Ultimul pas este să apeși „Spin”, iar jocul a început!

Concluzii

În concluzie, Mighty Africa gratis este un joc de păcănele deosebit, atât prin grafică, cât și prin structura sa. Noi îți recomandăm să-l joci gratis pentru a te familiariza cu el. Dar dacă ești genul de jucător care caută mereu ceva mai palpitant, atunci te încurajăm să îți deschizi un cont la Netbet. Vei putea găsi acolo Mighty Africa online și multe jocuri cu care te poți distra. Înainte să îți deschizi un cont la ei, vezi recenzia Netbet pentru a afla toate detaliile despre proceduri și bonusuri. 

Alte sloturi


Ice Joker
4.2/5 - 11 voturi
Asgard Warriors
4/5 - 3 voturi
Valley of the Gods
3.4/5 - 11 voturi
Haul of Hades
3.2/5 - 9 voturi
Sticky Sevens Megaways
3.6/5 - 25 voturi
Shining Crown
4.1/5 - 1511 voturi