Microgaming producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran mega moolah gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mega Moolah

Producator

Microgaming

Rating

5/5 - 1 voturi

Explorează savana africană în Mega Moolah demo, unul din cele mai populare jocuri de păcănele din toate timpurile! Jackpotul progresiv este, cu siguranță, unul din motivele pentru care mulți jucători se încumetă să apese butonul „Rotire”. Un alt joc cu animale care poate fi pe gustul tău este Bar Bar Black Sheep slot free. Vine de la Microgaming și îl găsești în multe cazinouri online.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
88,12% 5×3 25 Wild, Scatter Runde Gratuite, Jackpoturi progresive

Mega Moolah demo: cum joci?

Cu o structură clasică bazată pe cinci role cu câte trei rânduri, Mega Moolah demo se arată a fi un joc deloc complicat. Există 25 de linii de plată fixe, câștigurile acordându-se doar de la stânga spre dreapta. Practic, Mega Moolah gratis este un joc clasic de păcănele.

Hai să vedem cum se desfășoară o rundă! Dar, să fim atenți și la detaliile necesare pentru a obține câștiguri păcănele generoase sau marele jackpot.

 1. Din partea inferioară a ecranului alegi numărul de credite pe care le joci. Minimul este de 0,25 și maximul de 6,25. Liniile de plată la Mega Moolah slot sunt fixe, așa că nu poți face ajustări.
 2. Verifici valoarea pariului și apeși butonul „Rotire”. Când rolele se opresc, vezi dacă simbolurile se așează corect pe o linie de plată pentru a câștiga.
 3. Ajustezi valoarea pariului oricând dorești, în funcție de strategia ta de joc.

Mega Moolah demo are o volatilitate crescută și RTP 88,12%, un coeficient destul de bun pentru industrie. Rata de returnare nu ia în calcul jackpotul progresiv, care poate duce la câștiguri mari pentru norocoși. Jocul a fost lansat în 2006, dar a rămas printre favorite tocmai datorită jackpotului generos.

Unde joci slotul Mega Moolah pe bani reali?

Vrei să joci Mega Moolah demo cu mize mai mari, dar nu știi unde? Păi, știi deja că la noi îl vei găsi mereu gratis. Dar, dacă vrei să ai o șansă la un jackpot uriaș în bani reali, atunci va trebui să te orientezi către un operator. Cu mize pe bani reali îl găsești în cazinourile online din țara noastră, NetBet fiind una dintre cele mai bune platforme care îl pune la dispoziția jucătorilor.

În cazul în care nu ai cont la NetBet, nu mai aștepta și completează formularul! Vei primi un bonus de bun venit profitabil. Cu ajutorul lui, joci mai multe păcănele cu o simplă depunere. Pe lângă Mega Moolah free, NetBet mai are și alte jocuri de la Microgaming, printre care amintim Lara Croft Temples and Tombs, Immortal Romance, Book of Oz și Wild Orient.

Despre Mega Moolah Microgaming

Mega Moolah demo se desfășoară într-o savană, fundalul fiind format dintr-o pajiște tropicală. Grafica este ușor animată, simbolurile provenind din natură. Jocul e însoțit de sunetele specifice savanei, pentru a întregi atmosfera.

Microgaming se evidențiază prin jocurile sale cu jackpoturi progresive, în primul rând. Plățile generoase cu jucătorii, grafica interesantă și tematica sălbăticiei fac din acest joc de păcănele un adevărat hit. Majoritatea simbolurilor Mega Moolah demo plătesc la apariția a cel puțin 3 imagini identice pe linii de câștig. Simbolurile cele mai prețioase acordă câștiguri și când apar în pereche.

Simbolurile care plătesc cel mai puțin la Mega Moolah slot sunt A, K, Q, J și 10, care aduc maximum 37,5 credite. Tabela de plată a celorlalte simboluri arată în felul următor:

 • Antilopa – maximum 62,5
 • Zebra – maximum 100
 • Girafa – maximum 125
 • Bivolul – maximum 150
 • Elefantul – maximum 185,5
 • Maimuța – maximum 625
 • Leul – maximum 37.500

Joacă Mega Moolah demo cu speciale!

Jocului Mega Moolah demo nu îi lipsesc simbolurile și funcțiile speciale, care fac lucrurile mai interesante. Iată ce „vânezi” după ce apeși butonul „Rotire”:

 • Wild – leul ține loc de simbol Wild, putând înlocui orice alt simbol, mai puțin Scatter. Când înlocuiește un alt simbol, plătește dublul mizei.
 • Scatter – maimuța plătește când apare de cel puțin două ori pe role, la trei sau mai multe apariții pornind rundele gratuite.
 • Free spins – trei sau mai multe simboluri Scatter maimuță care apar pe role declanșează rotirile gratuite. Primești 15 rotiri gratis Mega Moolah demo care adaugă un multiplicator 3x câștigurilor tale. Asta înseamnă că orice sumă câștigi la rundele gratis se triplează înainte de a ajunge în soldul de jucător. Partea cea mai bună este că funcția poate fi redeclanșată.
 • Progressive jackpot wheel – roata apare la întâmplare în timpul unei rotiri la Mega Moolah casino. Trebuie numai să o învârți pentru șansa de a câștiga unul din cele patru jackpoturi (care încep de la 10, 100, 10.000 sau 1.000.000).

Concluzie

Jucătorii revin mereu pentru o rundă de Mega Moolah demo cu mize pe bani reali în cazinourile din țara noastră. Ajută și faptul că jocul e optimizat pentru ecranele mai mici ale telefoanelor mobile. Dacă dorești să încerci alte jocuri de păcănele populare, îți recomandăm slotul Immortal Romance Microgaming

Alte sloturi


Lady Godiva
4.4/5 - 5 voturi
Witchcraft Academy
3.7/5 - 4 voturi
Pandas Fortune
3.6/5 - 14 voturi
40 Burning Hot
4.3/5 - 300 voturi
Barbarians Gold
4.2/5 - 4 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins
3.7/5 - 6 voturi