Microgaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran immortal romance gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Immortal Romance

Producator

Microgaming

Rating

4.2/5 - 6 voturi

ampirii sunt o temă des întâlnită în jocurile de păcănele, iar acesta este și cazul Immortal Romance gratis. Totuși, jocul de la Microgaming abordează tema într-un mod inedit. Încearcă și tu jocul de păcănele cu vampiri Immortal Romance pentru o poveste amoroasă fascinantă! În articolul nostru, vei putea afla mai multe despre el, precum reguli, simboluri și mod de joc. Un alt joc cu tematică similară este Blood Suckers gratis. Și acesta poate fi jucat gratuit la noi!

Immortal romance gratis, o poveste cu vampiri și multă aventură

Jocul Immortal Romance gratis este despre lumea fascinantă a vampirilor. Cu o grafică excepțională și simboluri inedite, Immortal Romance slot oferă o experiență ideală.

Structura jocului este clasică: 5 role și 3 rânduri. Creatorul acestui joc de păcănele cu vampiri Immortal Romance este Microgaming. Dezvoltatorii folosesc aceeași mecanică de joc pe care au folosit-o și la alte aparate precum Thunderstruck 2. Așadar, te poți aștepta la un mod de joc simplu, dar la un joc care spune o poveste.

În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt mai mult decât consistente. Are o rată de plată (coeficient RTP) de 96,86%. Cât despre simboluri, acestea sunt tot de două tipuri, așa cum obișnuiește Microgaming. Ai la dispoziție simbolurile tematice. Sunt prezente personajele Amber, Troy, Michael și Sarah. Alte simboluri tematice sunt castelul, jurnalul, sigla Immortal Romance gratis și un ciocănitor de ușă în formă de leu. Pentru completarea ecranului de joc, mai găsești și simbolurile tradiționale: A, K, Q, J, 10 și 9.

Immortal Romance Microgaming: simboluri și plăți

Simbolurile Immortal Romance gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Are 243 de direcții de plată. Se plătesc minim 3 simboluri similare adiacente pe role. Simbolurile au următoarele plăți:

 • Sarah: până la 500 de credite;
 • Michael: până la 450;
 • Troy: până la 400;
 • Amber: până la 350;
 • Castel: până la 300;
 • Jurnal: până la 250;
 • A și K: până la 150;
 • Q și J: până la 125;
 • 10 și 9: până la 100.

Păcănele cu vampiri Immortal Romance: funcții speciale

Funcțiile speciale ale Immortal Romance gratis sunt captivante, așa cum vei vedea mai jos.

 • Simbolul Wild: ilustrat prin sigla Immortal Romance. Substituie toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter. Dublează câștigul atunci când înlocuiește. Aduce plăți de până la 1.500 de credite.
 • Simbolul Scatter: este reprezentat de ciocănitorul în formă de leu. Se plătește oriunde. Aduce plăți de până la 6.000 de credite. Cel puțin 3 simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite.
 • Runde bonus: se numește și The Chamber of Spins. Este o funcție progresivă ce constă în 4 niveluri: Amber, Troy, Michael și Sarah. Fiecare personaj îți aduce un fel unic de runde gratuite, cu propriile reguli. Amber: 10 runde gratuite cu multiplicator 5x. Troy: 15 runde gratuite cu funcția Vampire Bats. Michael: 20 de runde bonus cu funcția Rolling Reels. Sarah: 25 de runde gratis cu funcția Wild Vine.
 • Wild Desire: funcția se declanșează aleatoriu. Poate transforma până la 5 role în Wild.

Immortal Romance gratis: cum joci?

Immortal Romance gratis este făcut să poată fi jucat de oricine. În partea din dreapta a ecranului, ai la dispoziție câteva butoane: spin, setare pariu și meniu.

Cu butonul de spin, pornești rotirea în mod manual. Nu ai la dispoziție modul de joc automat. Sub acesta, găsești butonul de setare pariu. Când apeși, se deschide o fereastră unde sunt disponibile mai multe valori prestabilite.

Ultimul buton, cel de meniu, include câteva setări generale și tabelul de plăți. Este important să te uiți peste informațiile despre jocul de păcănele cu vampiri Immortal Romance. Astfel, vei afla mai multe despre fiecare tip de rotiri gratis.

Concluzii

Immortal Romance gratis este un joc captivant, cu plată excelentă și tematică inedită. Este o poveste cu vampiri pe care vei dori să o experimentezi și în versiunea cu bani reali! De asemeenea, la noi poți încerca multe alte păcănele noi! Fie că dorești tot ceva tematic sau jocuri clasice, pe Joc Păcănele ai tot ce vrei!

Alte sloturi


Black Widow
4.5/5 - 2 voturi
Transylvanian Beauty
4.7/5 - 6 voturi
Flowers
4.6/5 - 5 voturi
Super Blueberry 2000
3.2/5 - 16 voturi
Valley of the Gods
3.4/5 - 11 voturi
Million Coins Respin
4.4/5 - 13 voturi