Microgaming producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Immortal-Romance

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Immortal Romance

Producator

Microgaming

Rating

Immortal Romance este de departe unul dintre cele mai tari jocuri pacanele online de la Microgaming. Utilizând aceeaşi mecanică precum Thunderstruck II, această poveste de iubire tenebroasă şi intrigantă şi-a găsit, în cele din urmă, calea de a străluci pe ecranele de joc.

Immortal Romance gratis, un slot cu tematică aparte

Atunci când porneşti Immortal Romance, primul impact cu jocul îţi lasă o impresie întunecată care aminteşte de romanele cu vampiri şi iubiri împlinite în nemurire. Muzica eery, razele de lumină din colţul ecranului, simbolurile pictate şi personajele acestui joc din seria jocuri pacanele online te intâmpină şi par că îţi fac cu ochiul spre câştiguri.

În acest joc, ca şi în alte jocuri pacanele online, există multe bonusuri pentru a le numi aici pe toate. Mai bine le descoperi tu, rând pe rând, pentru a nu te priva de extazul apariţiei lor pe ecranul de joc. De exemplu, există 4 tipuri diferite de bonusuri în rotiri gratuite pe care le descoperi în timp ce joci. Jocul din seria jocuri pacanele online este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de plată. Simbolul Wild este un simbol multiplicator, care înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter, dublează câștigurile și formează propria combinație câștigătoare.

Simboluri păcănele Immortal Romance 

Două sau mai multe simboluri Scatter apărute aleatoriu pe role creează o combinație câștigătoare, care va fi adăugată câștigurilor din jocul de cazino de bază. Trei sau mai multe simboluri Scatter aflate oriunde pe role declanșează bonusul Chamber of Spins. Jucătorul poate alege între 4 tipuri de bonus: Amber Bonus Game, Troy Bonus Game, Michael Bonus Game și Sarah Bonus Game. Immortal Romance este unul din acele jocuri pacanele online foarte generoase cu rundele bonusuri.

Nu mai e nevoie să spunem mai multe, căci jocul are o poveste ispititoare, grafica este frumoasă, iar mecanica jocului este fără niciun cusur. Povestea lui Amber, Troy, Michael şi Sarah care navighează pe apele iubirii supernaturale nu este o temă dedicată exclusiv femeilor, deşi ai fi tentat să spui contrariul. Asta pentru că nu totul este exact aşa cum pare la început, sau după numele rezonant al jocului din seria de jocuri pacanele online. Immortal Romance vine cu un twist care te va arunca într-un scop ceva mai întunecat. Iată ceva interesant şi nou pentru un joc din seria jocuri pacanele online: Funcția Wild Desire este activată la întâmplare în timpul jocului de bază și transformă până la 5 role în role Wild, mărind câștigurile!

În Immortal Romance ai o cameră specială a rotirilor gratuite! 

În plus, doar în Immortal Romance vei fi invitat într-o cameră specială a rotirilor gratuite. În The Chamber of Spins, vei descoperi că fiecare dintre cele patru personaje ale jocului vine cu un număr de free spins. Amber îţi aduce 10 rotiri gratuite şi multiplică sumele de 5x. Troy vine cu 15 rotiri gratuite şi cu o funcţie de combatere a vampirilor (vei vedea în joc despre ce este vorba.). Michael vine cu 20 de rotiri gratuite şi cu  funcţia de Rolling Reels, explicată în tabelele de joc. Sarah este personajul cel mai dezirabil din acest joc din seria jocuri pacanele online şi asta pentru că aduce 25 de rotiri gratuite şi funcţia Wild Vine.

Concluzii

Ca la multe alte jocuri pacanele online, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată; se plătesc câștigurile cele mai mari.

Vino să avem un Immortal Romance!

Alte sloturi


Supreme Hot
Lucky Lady Charm
Amazon’s Battle
Giant’s Gold
Versailles Gold
The Dog House