...

Immortal Romance

Autor: Diana

Actualizat: 29 decembrie 2023

ecran immortal romance gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran immortal romance gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
30 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (8 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

4/5 – (8 votes)

Vampirii sunt o temă des întâlnită în jocurile de păcănele, iar acesta este și cazul Immortal Romance gratis. Totuși, jocul de la Microgaming abordează tema într-un mod inedit.

Citește acest review Immortal Romance și descoperă o poveste amoroasă fascinantă! În articolul nostru, vei putea afla mai multe despre el, precum reguli, simboluri și mod de joc. Un alt joc cu tematică similară este Blood Suckers gratis. Și acesta poate fi jucat gratuit la noi!

Immortal romance gratis, o poveste cu vampiri și multă aventură

Jocul Immortal Romance gratis este despre lumea fascinantă a vampirilor. Cu o grafică excepțională și simboluri inedite, Immortal Romance slot oferă o experiență ideală.

Structura jocului este clasică: 5 role și 3 rânduri. Creatorul acestui joc de păcănele cu vampiri Immortal Romance slot este Microgaming. Dezvoltatorii folosesc aceeași mecanică de joc pe care au folosit-o și la alte aparate precum Thunderstruck 2. Așadar, te poți aștepta la un mod de joc simplu, dar la un joc care spune o poveste.

În ceea ce privește câștigurile, acestea sunt mai mult decât consistente întrucât RTP Immortal Romance este de 96,86%. Cât despre simboluri, acestea sunt tot de două tipuri, așa cum obișnuiește Microgaming. Ai la dispoziție simbolurile tematice, adică personajele Amber, Troy, Michael și Sarah. Alte simboluri tematice sunt castelul, jurnalul, sigla Immortal Romance demo și un ciocănitor de ușă în formă de leu. Pentru completarea ecranului de joc, mai găsești și simbolurile tradiționale: A, K, Q, J, 10 și 9.

Immortal Romance Microgaming: simboluri și plăți

Simbolurile Immortal Romance gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Are 243 de direcții de plată. Se plătesc minim 3 simboluri similare adiacente pe role. Simbolurile au următoarele plăți:

 • Sarah: plătește până la 500 de credite;
 • Michael: plătește până la 450 de credite;
 • Troy: plătește până la 400 de credite;
 • Amber: plătește până la 350 de credite;
 • Castel: plătește până la 300 de credite;
 • Jurnal: plătește până la 250 de credite;
 • A și K: plătesc până la 150 de credite;
 • Q și J: plătesc până la 125 de credite;
 • 10 și 9: plătesc până la 100 de credite.

Păcănele cu vampiri Immortal Romance: funcții speciale

Funcțiile speciale ale Immortal Romance gratis sunt captivante, așa cum vei vedea mai jos. Acestea schimbă total modul de joc făcându-l mai interactiv. Dacă ești norocos, vei avea parte de aceste speciale și vei vedea chiar tu care este diferența. 

Așa că dacă vrei să știi ce poate declanșa Big Win Immortal Romance, uită-te pe lista de mai jos:

 • Simbolul Wild: ilustrat prin sigla Immortal Romance slot. Substituie toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter. Dublează câștigul atunci când înlocuiește. Aduce plăți de până la 1.500 de credite.
 • Simbolul Scatter: este reprezentat de ciocănitorul în formă de leu. Se plătește oriunde. Aduce plăți de până la 6.000 de credite. Cel puțin 3 simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite.
 • Runde bonus: se numește și The Chamber of Spins. Este o funcție progresivă ce constă în 4 niveluri: Amber, Troy, Michael și Sarah. Fiecare personaj îți aduce un fel unic de runde gratuite, cu propriile reguli. Amber: 10 runde gratuite cu multiplicator 5x. Troy: 15 runde gratuite cu funcția Vampire Bats. Michael: 20 de runde bonus cu funcția Rolling Reels. Sarah: 25 de runde gratis cu funcția Wild Vine.
 • Wild Desire: funcția se declanșează aleatoriu. Poate transforma până la 5 role în Wild.

Immortal Romance gratis: cum joci?

Immortal Romance gratis este făcut să poată fi jucat de oricine. În partea din dreapta a ecranului, ai la dispoziție câteva butoane: spin, setare pariu și meniu.

Cu butonul de spin, pornești rotirea în mod manual. Nu ai la dispoziție modul de joc automat. Sub acesta, găsești butonul de setare pariu. Când apeși, se deschide o fereastră unde sunt disponibile mai multe valori prestabilite.

Ultimul buton, cel de meniu, include câteva setări generale și tabelul de plăți. Este important să te uiți peste informațiile despre jocul de păcănele cu vampiri Immortal Romance Microgaming. Astfel, vei afla mai multe despre fiecare tip de rotiri gratis.

Unde joci Immortal Romance slot pe bani reali?

Pe Joc Păcănele, Immortal Romance gratis este doar o modalitate de a încerca jocul fără să faci nicio depunere. Totuși, acest lucru înseamnă că și câștigurile de aici vor fi virtuale. Ai aflat deja că RTP-ul este destul de mare, deci e foarte posibil ca tentația de a-l testa pe bani reali să fie ridicată.

Ca să-ți facem treaba mai ușoară, ne-am gândit că te-ar putea ajuta o listă de cazinouri online de încredere. Acești operatori sunt licențiați la ONJN România, deci joci fără griji. În plus, pe lângă Immortal Romance slot, găsești și alte jocuri marca Microgaming sau păcănele de la alți furnizori populari. Iată recomandările noastre:

Nu uita! Dacă te-ai hotărât să-ți faci cont la oricare dintre aceste cazinouri vezi și ce bonus de bun venit poți să primești. La aceste promoții primești de obicei bani bonus, rotiri gratuite sau chiar ambele. Revendică bonusul și astfel o să ai și mai multe momente de distracție la păcănele!

Concluzii

Immortal Romance gratis este un joc captivant, cu plată excelentă și tematică inedită. Este o poveste cu vampiri pe care vei dori să o experimentezi și în versiunea cu bani reali! De asemeenea, la noi poți încerca multe alte păcănele noi! Fie că dorești tot ceva tematic sau jocuri clasice, pe Joc Păcănele ai tot ce vrei!

Alte păcănele recomandate

BF Games
Lucky Symbols
3.5/5 – (4 votes)
Novomatic
Smugglers Gold
5/5 – (1 vote)
CT Interactive
40 Shining Jewels
3.5/5 – (405 votes)
Novomatic
Plenty on Twenty
3.6/5 – (35 votes)
Autor