EGT producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Magellan gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Magellan

Producator

EGT

Rating

4.4/5 - 12 voturi

Azi tu ești exploratorul! Vei descoperi pe această pagină toate detaliile despre jocul de păcănele Magellan gratis. După cum știi, orice aventură pe mare este plină de mistere, pericole și, clar, bogății. Deci vezi recenzia noastră, apoi dă click pe Joacă Gratis de mai sus și lasă Spinurile să te poarte către câștiguri!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,14%5×450Wild, ScatterJackpot, Dublaje

Magellan gratis: povestea din spatele rolelor

Așa cum am promis, vom încerca să te ajutăm să-ți faci o idee mai clară despre povestea din spatele jocului Magellan gratis. Vei înțelege astfel fiecare simbol și cu siguranță vei aprecia mai mult specialele. Pentru că totul va căpăta sens!

Povestea din spatele lui Magellan demo este, cum am zis, cea a marelui navigator și explorator portughez. Magellan a pornit din vest către est, în căutarea ținutului condimentelor exotice. A crezut că merge pe direcția bună, dar s-a înșelat. Iar asta ne-a ajutat pe noi să descoperim mai bine lumea! Pentru că, în fascinanta lui călătorie, a făcut multe – a dat de o strâmtoare care azi îi poartă numele și, foarte interesant, a botezat Oceanul Pacific (experiența l-a făcut să considere oceanul pașnic, deci de aici și numele).

Cam atât cu lecția de istorie. Ce trebuie să știi tu despre Magellan gratis este că EGT, providerul jocului, a încercat să păstreze elemente din aventura fantastică a navigatorului. Deci vei vedea în păcănea una din navele cu care a călătorit, poate chiar Victoria, un glob pământesc, o busolă, o hartă, ba chiar și o tânără frumoasă. Desigur, pe role vei da și de Magellan, bărbatul cu un curaj fără margini, ce a ajutat omenirea să vadă că Pământul este rotund.

Detalii tehnice despre jocul Magellan demo

Acum că știi ce a vrut să spună EGT în păcăneaua Magellan gratis, e timpul să-ți oferim și detaliile mai tehnice. Acestea te vor ajuta să înțelegi mai repede modul de funcționare și să-ți dai seama de profitabilitatea jocului. Hai să vedem!

 • Structură Magellan slot: jocul are 5 role și 4 rânduri, iar numărul de linii de plată este de 50. Acestea din urmă nu sunt fixe, deci poți alege valori de 1, 10, 20, 30 și 50 paylines. Pentru câștiguri mari îți recomandăm să selectezi numărul maxim de linii. 
 • Producătorul jocului Magellan gratis: este, după cum am zis și anterior, EGT. Mai nou providerul și-a luat numele de Amusnet Interactiv, dar poți să-i spui cum vrei. Sigur știi multe păcănele de la el, cum ar fi 40 Burning Hot, 20 Hot Blast sau Dice & Roll.
 • RTP Magellan online și volatilitate: păcăneaua are un RTP de 96,14% și volatilitate medie. Dacă ai mai jucat la aparate online, știi că o astfel de rată de returnare către jucător este avantajoasă și că volatilitatea medie face ca jocul să fie perfect pentru toată lumea. Jocul plătește destul de des și destul de bine, deci poți să-l încerci și pe bani reali într-un cazino.

Acum că ai aflat și aceste detalii, hai să vedem mai multe despre plăți și speciale la Magellan gratis!

Magellan gratis: plăți și simboluri speciale

Am menționat, când am vorbit de povestea Magellan gratis, simbolurile din păcănea. Pe lângă cele enumerate mai sus ar mai fi de adăugat simbolurile cărți de joc, care plătesc cel mai puțin. Bine, la un joc EGT nici un simbol nu plătește puțin. Asta când avem unele ce garantează succesul!

Mai exact, în Magellan slot free vei vrea să vezi cel mai des pe role navigatorul și tânăra domniță. Aceste simboluri pot aduce până la 500 de credite EGT cu miza minimă și numărul maxim de linii de plată. Totuși, cele mai avantajoase simboluri rămân specialele. Doar știi cât de bine pot plăti!

Ce speciale ai la slotul Magellan free?

În Magellan gratis ai, în primul rând, un Wild stivuit. Este reprezentat de navă și îți poate aduce, la 5 apariții, 1000 de credite EGT. El substituie celelalte simboluri din joc, în afară de simbolul Scatter. Dacă vrei să afli mai multe despre Wild la păcănele, te invităm să citești articolul nostru, dând click pe link.

Jocul de păcănele Magellan EGT mai are și Scatter, reprezentat de globul pământesc cu design retro. Dacă prinzi 3 astfel de simboluri pe rolele 2, 3 și 4 vei declanșa funcția cu jocuri gratis. Mai exact, poți lua 7 runde gratuite în timpul cărora se joacă cu un set alternativ de role. Și vezi că-n timpul funcției cu rotiri poți redeclanșa setarea și primi alte spinuri!

Dat fiind faptul că este un joc EGT, Magellan gratis are și clasicele funcții Jackpot Cards și Gamble:

 • Jackpot Cards: poți lua unul dintre cele 4 jackpoturi mystery (Treflă, Caro, Cupă, Pică). Jackpotul este declanșat la întâmplare, după ce un joc de bază este finalizat și ai colectat câștigurile din el.
 • Gamble: este funcția de dublaje, ce-ți permite practic să mărești orice câștig. Alegi culoarea corectă a cărții de joc și dublezi victoria. Sau, dacă nu ghicești, pierzi victoria. Funcția este interesantă, dar și riscantă, deci joac-o cu atenția și la Magellan slot!

Cum joci păcănele Magellan demo?

Ne dorim ca acest review Magellan gratis să fie de ajutor pentru toată lumea. De aceea, am dedicat această secțiune jucătorilor fără experiență, care vor să descopere prima dată lumea păcănelelor prin intermediul jocului de azi.

În continuare vom spune pașii pe care trebuie să-i faci pentru a da primele Spinuri. Dacă sunt de succes sau ba, asta ține doar de zeița Fortuna!

 1. Deschide jocul Magellan gratis dând click pe butonul Joacă Gratis de pe această pagină.
 2. După ce s-a încărcat, caută iconița cu trei liniuțe (dreapta, jos), dă click pe ea și vezi mai multe detalii despre păcănea. 
 3. Alege, tot din secțiunea de setări și informații, numărul de linii de plată cu care joci. Sunt setate automat 50 de paylines, numărul maxim.
 4. Selectează miza cu care joci. Asta la fiecare rotire, dacă dorești. Poți alege 30, 60, 150, 300 sau 600 credite EGT. Vei vedea că rolele se vor învârti instant când alegi valoarea pariului.
 5. Pentru a juca cu viteză mai mare Magellan gratis, apasă pe săgețile din dreapta, cele pe care scrie Turbo Spin.
 6. Poți juca la păcănele Magellan online și fără să dai mereu Spin (adică să dai click pe miza dorită). Tot din meniul de informații, selectează Autoplay și alege condițiile în care să se oprească funcția.

Este destul de simplu să începi aventura ta pe mări și oceane. În Magellan demo ai un meniu intuitiv și toate informațiile de care ai nevoie. Vei vedea că după câteva învârtiri reușești să-ți dai seama cum plătește slotul și poți începe să-ți faci propria strategie.

Și, încă un sfat, alege mereu un cazino care îți dă un bonus de bun venit potrivit nevoilor tale! Poți să vezi că marile cazinouri au oferte la înregistrare avantajoase, dar nu toate sunt strict pe păcănele. Deci caută bonusul care să-ți permită să dai mai multe spinuri gratis, pentru câștiguri adevărate!

Unde joci pe bani Magellan online?

Știm bine că după ce joci Magellan gratis vei dori să te bucuri și de câștiguri reale. Asta pentru că păcăneaua de azi plătește excelent. Cum aici, pe Joc Păcănele, ai versiunea demo, nu poți lua bani adevărați din ea. Pentru a face asta trebuie să joci cu mize reale, pe o platformă cu jocuri de noroc. Cum e Maxbet. Sau NetBet. Sau poate Mr Bit?

Ai multe cazinouri online ce-ți pun la dispoziție păcănele Amusnet, cum e și Magellan slot. Nu îți vom spune noi unde să joci, ci doar să fii atent să alegi un operator licențiat, care îți poate oferi calitate și siguranță. 

Concluzii

În jocul ca la aparate EGT Magellan gratis ți se deschid porțile către o aventură plină de adrenalină și câștiguri. Merită să-l joci atât demo, cât și pe bani, pentru că oferă experiența pe care o dorește orice fan al păcănelelor online. Slotul este simplu, dar distractiv, are speciale bune și simboluri frumoase, ce plătesc bine chiar și cu pariul minim. 

Joacă Magellan gratis cât vrei pe Joc Păcănele, fără să te înregistrezi, fără să-l downloadezi și de pe ce dispozitiv dorești!

Alte sloturi


Branded Megaways
2.4/5 - 7 voturi
Bollywood Story
4.7/5 - 3 voturi
Hot Fiesta
3.6/5 - 10 voturi
Vampires vs Wolves
4/5 - 9 voturi
Pizza Prize
4.2/5 - 6 voturi
Dark Vortex
5/5 - 3 voturi