NextGen producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
mad mad monkey gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mad Mad Monkey

Producator

NextGen

Rating

5/5 - 1 voturi

Mad Mad Monkey gratis este un alt slot cu maimuțe care te provoacă să te aventurezi către necunoscut. Iar de data aceasta necunoscutul este reprezentat de junglă! Eroul acestei lumi colorate este chiar Mad Mad Monkey, o maimuță hazlie care are nevoie de ajutorul nostru. Prietenii săi din junglă mereu îi fac farse, ascunzând bunătățile de el (banane, nuci de cocos, arahide). Așadar, trebuie să-l ajutăm dând Spin! Doar așa putem descoperi fructele, dar și pe amicii săi puși pe șotii.

Bine, bine! Jucăm pentru a ajuta năzdrăvana maimuță, dar și pentru câștiguri. În ceea ce le privește pe acestea din urmă, păcănelele Mad Mad Monkey stau foarte bine. Nu doar că au simboluri ce plătesc binișor, ci și funcții speciale. De exemplu, când trei sau mai multe simboluri Scatter apar pe role se declanșează 10 rotiri gratuite. Dar vom vorbi în cele ce urmează mai pe larg despre caracteristicile jocului. Până una alta, dacă vrei să testezi și alte păcănele cu maimuțe, îți recomandăm 7 Monkeys și The Legend of the Golden Monkey.

Mad Mad Monkey gratis, o aventură amuzantă în junglă

Jocul de păcănele cu maimuțe Mad Mad Monkey gratis este produs de către NextGen Gaming și surprinde atât prin povestea captivantă, cât și prin grafica și coloana sonoră atent alese. Slotul video este unul cu o structură simplă, cu 5 role și 4 rânduri. Are un RTP de 95,4% și un număr de 50 de linii de plată. Poate fi jucat atât de jucătorii cu experiență, cât și de începători, oferind 350 de posibilități de câștig (combinații câștigătoare).

Simbolurile de pe role reușesc să redea cu succes atmosfera tropicală din junglă. În Mad Mad Monkey vei întâlni simboluri cu fructe, cum ar fi bananele, arahidele și nucile de cocos, precum și simboluri cu animale, maimuțe, șerpi și papagali. Pe lângă acestea, există clasicele simboluri 10, J, K, Q și A. Atmosfera este susținută și de o coloană sonoră captivantă, distractivă și optimistă.

Simboluri speciale și plăți păcănele Mad Mad Monkey

După cum am spus mai sus, Mad Mad Monkey gratis are simboluri ce plătesc binișor. Dintre fructe, bananele sunt cele mai avantajoase, putând aduce câștiguri de până la 1000 de monede. Apoi:

  • Papagalii pot aduce până la 1000 de monede;
  • Șerpii și nucile de cocos pot aduce până la 400 de monede;
  • Arahidele și A pot aduce până la 300 de monede;
  • K și Q pot aduce până la 250 de monede;
  • J și 10 pot aduce până la 200 de monede.

Simbolul Wild din Mad Mad Monkey online este reprezentat de maimuță. Dacă acesta se regăsește pe rolele 2, 3 și 4 atunci pariul tău se va dubla. Slotul video are, de asemenea, simboluri Scatter. Acestea sunt reprezentate de logoul păcănelelor Mad Mad Monkey gratis și pot aduce până la 400 de monede. De asemenea, așa cum am mai spus, simbolurile Scatter pot oferi și 10 rotiri gratuite, dacă apar de 3 sau mai multe ori pe role. În timpul rotirilor gratis câștigurile pot fi, de asemenea, triplate! În aceste runde vor fi adăugate extra simboluri pe role, iar plățile vor fi multiplicate.

Slotul online cu fructe Mad Mad Monkey include și o funcție Gamble. Aceasta oferă șansa de înmulți cu doi sau chiar cu 4 câștigurile atunci când ghicești corect culoarea cărții afișate.

Cum joci Mad Mad Monkey gratis?

Simplu! După ce dai Joacă Gratis vei vedea că în partea de jos a ecranului Mad Mad Monkey demo ai toate butoanele necesare: Autoplay, Playtable și Spin. Apoi, tot acolo poți seta pariul. Atenție! Poți alege numărul de linii de plată. Pentru cele mai frumoase câștiguri îți recomandăm să setezi întotdeauna numărul maxim de linii, de 50 în cazul de față.

Tot pentru setarea pariului trebuie să alegi valoarea acestuia. Poți paria de la 0.01 monede la 0.50 monede. Valoarea monedelor va fi întotdeauna înmulțită cu numărul de linii de plată, deci verifică pariul înainte să dai Spin. Încă ceva! Ține minte că toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, în afară de cel Scatter. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să joci păcănele, citește articolele din ghid păcănele online!

Concluzii

Oricum am descrie un slot, nu avem cum să surprindem întreaga lui frumusețe. Și nici nu te putem convinge de aceasta. Doar tu o poți face! Deci joacă Mad Mad Monkey gratis și descoperă o nouă lume, bucură-te de o nouă aventură și prinde cât mai multe combinații câștigătoare.

O spunem din nou! Dacă vrei câștiguri reale, trebuie să renunți la jocul demo. Acesta este într-adevăr util deoarece, pe lângă distracție, te ajută să înveți cum să joci mai bine. Chiar dacă se spune că la păcănele nu e vorba de strategii, ci doar de noroc, noi îți spunem că sunt anumite lucruri care te pot ajuta. Și unul dintre acestea ar fi gestionarea bugetului, fie el și fictiv. Apoi, trebuie să știi când să te oprești.

Dacă vezi că tot câștigi și câștigi, spune stop și retrage-te. În cazul jocului pe bani reali, acest sfat este important! Distrează-te, dar nu transforma niciodată jocul într-o sursă de venit sau într-o alinare. Păcănelele trebuie să rămână doar sursă de divertisment, precum mersul la film sau la fotbal – doar că o sursă de divertisment care te poate răsplăti în sume mari câteodată. Spor!

Alte sloturi


Spectrum
4.1/5 - 8 voturi
Crystal Ball
3.6/5 - 15 voturi
Rise of Ra
4/5 - 25 voturi
American Poker 2
4/5 - 54 voturi
Incinerator
4.2/5 - 4 voturi
Diamond Mine
4.2/5 - 14 voturi