Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran 7 Monkeys gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

7 Monkeys

Producator

Pragmatic Play

Rating

3/5 - 21 voturi

Dacă îți plac maimuțele și câștigurile mari, atunci poți încerca 7 Monkeys gratis pe Joc Păcănele. Acest joc oferă ore în șir de distracție alături de rudele noastre apropiate! În acest articol, îți vom prezenta detaliile jocului, precum grafica, modul de joc, simbolurile, plățile și funcțiile speciale. De asemenea, îți recomandăm să încerci și alte păcănele Pragmatic de la noi pentru a testa jocuri și a te distra gratis!

7 Monkeys gratis, un joc cu multă acțiune și câștiguri mari

La prima vedere a 7 Monkeys gratis, poate acest joc nu te va atrage. Are o grafică simplă, iar maimuțele se diferențiază mai mult prin culoarea blănii. Tematica este însă interesantă, cu multe maimuțe aflate într-o junglă. Dar pe măsură ce vei începe să te joci, vei observa că plățile sunt dese și consistente, deși rata de plată (coeficientul RTP) de 92,71% nu pare suficient de mare comparativ cu alte jocuri de păcănele. Dar de fapt, plata poate fi până la 4.500 x pariul tău! Mai există și funcții speciale care îți vor spori șansele de câștig, dar despre acestea vom discuta într-o secțiune dedicată.

Structura jocului de păcănele cu maimuțe 7 Monkeys este una clasică, cu trei rânduri și cinci role. Chiar dacă cei de la Pragmatic Play au ținut grafica la minim, aceasta este plăcută, iar maimuțele își arată fericirea și emoția anticipării în fiecare rundă; deci animațiile nu lipsesc. 

Păstrând aceeași concepție a simplității, jocul este foarte simplu, iar toate butoanele de care ai nevoie (nu sunt multe) sunt la vedere.

Păcănele 7 Monkeys online: simboluri și plăți

După cum poți observa și din jocul de păcănele cu maimuțe 7 Monkeys gratis, slotul nu are multe linii de plată. De fapt, sunt doar 7 linii, ceea ce nu este neapărat un lucru foarte rău. Se păstrează multe șanse de câștig cu următoarele simboluri:

  • Maimuța galbenă: până la 1.500 de fise;
  • Maimuța verde: până la 500;
  • Maimuța albastră: până la 500;
  • Maimuța portocalie: până la 150;
  • Maimuța roz: până la 150.

După cum poți observa, există doar cinci simboluri în jocul de păcănele cu maimuțe 7 Monkey demo, deci șansele de câștig cresc. Plata se face de la stânga la dreapta și  este nevoie de minim trei simboluri similare pe aceeași linie.

Păcănele 7 Monkeys: funcții speciale

Funcțiile și simbolurile speciale sunt cele care aduc cele mai mari câștiguri, iar cu 7 Monkeys gratis le poți testa. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de un babuin, simbolul înlocuiește orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter. Poate aduce și câștiguri foarte mari, până la 15.000 de fise.
  • Simbolul Scatter: este reprezentat prin banane și dacă apare de minim trei ori într-o rundă, oriunde pe role, vei câștiga runde gratuite și multiplicator în acestea, după cum urmează: la 3 simboluri – 50 de runde gratuite și multiplicator x1; la 4 – 100 de runde și multiplicator x2, 5 – 150 de jocuri gratuite și multiplicator x3. Simbolul poate apărea și în timpul rundelor gratuite. La minim 3, vei mai primi încă 15 jocuri.

7 Monkeys gratis: cum joci

Modul de joc la 7 Monkeys gratis este foarte simplu și optimizat pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. Butonul de spin este mare și îl găsești în dreapta jos. De la butoanele + și – poți seta miza. Sub acesta se găsește și butonul de joc automat, unde rundele se vor desfășura fără intervenția ta. Este recomandabil totuși să setezi anumite condiții care să oprească seria, precum o limită de pierdere.

În stânga jos, găsești butonul de informații și câteva setări esențiale pentru jocul de păcănele 7 Monkeys online. Așadar, apasă pe butonul de spin iar maimuțele te vor răsplăti!

Concluzii

Doar după numai câteva runde cu 7 Monkeys gratis, vei observa că acest joc este mult mai mult decât pare la prima vedere și vei dori să-l joci și pe bani reali! Ai destule oferte și bonusuri de tot felul la cazinourile online, deci nu vei duce lipsă de opțiuni. De asemenea, dacă ești fan jocuri de la Pragmatic Play, poți încerca și The Dog House slot gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


100 Super Hot
4.2/5 - 1253 voturi
Combat Masters
4/5 - 7 voturi
Book of Anubis
4/5 - 3 voturi
King of Slots
4/5 - 4 voturi
French Roulette
4.4/5 - 7 voturi
Ancient Egypt
3.6/5 - 16 voturi