Pragmatic Play producator pacanele

100% Bonus Până la 2000 RON + 100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
7 Monkeys

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

7 Monkeys

Producator

Pragmatic Play

Rating

E mereu distractiv să joci păcănele cu maimuțe, iar 7 Monkeys este un joc pe care nu trebuie să îl ratezi. Creat de cei de la Pragmatic Play, acest joc este foarte interactiv și diferit față de celelalte. Încearcă și tu 7 Monkeys gratis! Ai mai jos un scurt ghid.

7 Monkeys gratis – surpriză după surpriză

La prima vedere, jocul de față este unul foarte simplu. În 7 Monkeys gratis, personajele principale sunt maimuțele. Pregătește-te de multă acțiune, pentru că fiecare maimuță este pusă pe șotii și are surprize pentru tine. Plățile sunt foarte bune, iar speciala este una de zile mari.

Jocul are 5 role și 3 rânduri, alături de 7 linii de plată fixe. Pe ecran vei fi întâmpinat de o junglă în care se joacă maimuțele.

Simbolurile speciale sunt babuinul multicolor (cu rol de simbol wild) și bananele (cu rol de simbol scatter). Simbolul wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter. Simbolul scatter este cel care declanșează runda bonus cu rotiri gratuite.

Petrecere cu până la 150 de rotiri gratuite

Maimuțele îți poartă noroc în acest joc, putându-ți aduce până la 150 de rotiri gratuite în timpul cărora câștigurile îți sunt triplate.

Primești cu atât mai multe rotiri cu cât prinzi mai multe simboluri pe ecran. 3 simboluri scatter îți aduc 50 de rotiri cu multiplicator 1x, 4 simboluri scatter îți aduc 100 de rotiri cu un multiplicator 2x, iar 5 simboluri scatter îți aduc 150 de rotiri gratuite cu un multiplicator 3x.

Ai parte de unul dintre cele mai generoase jocuri de păcănele cu maimuțe. Iar lucrurile nu se termină aici. Dacă în timpul rotirilor gratuite mai prinzi încă 3 simboluri scatter, primești 15 rotiri suplimentare. Să tot joci cu așa recompense.

Joacă și tu 7 Monkeys gratis și testează-ți norocul la unul dintre cele mai animate și mai distractive jocuri online. 7 Monkeys are un payout de 96%, așa că merită să îl încerci și pe miză reală. Îți amintim că dacă te înscrii la Netbet de pe unul din linkurile din această pagină primești un bonus de 150% până la 1000 RON, alături de 50 de rotiri gratuite. Te poți bucura astfel de mai multe runde la 7 Monkeys și alte sute de jocuri de la Netbet.

Vezi lista celor mai bune cazinouri online românești!

Mult noroc!

Alte sloturi


Donuts
Joker Jester
Cherry Trio
100 Pandas
Hypernova
Jumbo Stampede