Play'n Go producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran legacy of egypt gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Legacy of Egypt

Producator

Play'n Go

Rating

4/5 - 11 voturi

Dacă ești fan păcănele cu tematică egipteană, atunci Legacy of Egypt demo îți oferă o experiență unică. Pe Joc Păcănele îl poți juca gratis și poți afla mai multe informații esențiale despre el. Vom vorbi despre simbolurile din Legacy of Egypt slot și despre funcțiile sale interesante. Tematica egipteană reprezintă o sursă inepuizabilă de jocuri. Îți recomandăm și Book of Dead slot pe site-ul nostru pentru și mai multă distracție!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,5% 5×3 30 Scatter, Joker Rotiri Gratuite, Rotiri Piramidă

Legacy of Egypt demo – cum joci?

Funcțiile de joc ale Legacy of Egypt demo sunt foarte simple și intuitive. Nu trebuie decât să efectuezi următoarele operațiuni pentru a te juca:

 1. Trebuie să stabilești valoarea pariului dorit. Ai la dispoziție multe mize, de la 0,30 la 90 de fise. Le vei accesa cu butonul din dreapta jos, cel cu trei linii. După. mergi la meniul „Pariu”, pe care îl găsești în partea de sus.
 2. După ce ai stabilit pariul (îl poți schimba oricând), pornește runda. O poți face manual, cu butonul mare și verde din dreapta ecranului de joc. Ai posibilitatea să joci și automat. Trebuie să selectezi numărul de runde automate pe care să le rulezi. În afară de această setare, mai poți stabili și unele limite de pierdere sau câștig, dar sunt opționale.
 3. Legacy of Egypt free mai are și o secțiune de informații bine pusă la punct. Aici găsești detalii despre plăți, reguli și modul de joc. E vorba de meniul cu trei linii de care am vorbit mai sus. Dacă simți nevoia de informații după ce dai „Spin”, știi unde să intri.

După cum vezi, Legacy of Egypt demo este un joc simplu, cu care se poate distra oricine. Structura sa este și ea comună, având 5 role și 3 rânduri. Coeficientul RTP este mare, de 96,5%, iar de asta păcăneaua merită jucată și pe bani reali. Pentru a înțelege mai bine acest tip de jocuri, poți consulta lista noastră cu FAQ păcănele. Aici afli mai multe detalii despre modul de funcționare al jocurilor și vezi răspunsurile la unele dintre cela mai frecvente întrebări despre sloturi.

Legacy of Egypt demo – unde joci pe bani reali!?

În continuare, îți arătăm unde poți juca Legacy of Egypt demo cu miză reală. Locul ideal este NetBet, un casino online care oferă o gamă variată de promoții. Mai ales dacă nu ai deja un cont, NetBet este perfect pentru că oferă un bonus de bun venit avantajos. După utilizarea acestuia te așteaptă multe alte premii care constau în bani și rotiri gratuite.

În ceea ce privește jocurile, aici găsești cei mai buni furnizori de păcănele. Colecția abundă în păcănele spectaculoase precum cele de la Pragmatic Play, Novomatic sau Play’n Go. Tematica egipteană este bine reprezentată și nu lipsesc nici jocurile din seria Book of Ra.

Despre Legacy of Egypt free

Sunt multe lucruri bune care se pot spune despre Legacy of Egypt demo. Acestea se referă la toate aspectele, de la grafică, la mod de joc și la funcții speciale. Așa cum ai văzut și mai sus, plățile sunt și ele excelente.

Aceste calități ale jocului sunt ceva normal pentru furnizorul Play ‘n Go. Dezvoltatorul este cunoscut în special pentru jocurile simple, dar cu multe moduri de a câștiga. Vei găsi numeroase linii de plată, multiplicatori și rotiri gratuite. Slotul are 30 de linii de plată și simboluri care au următoarele plăți maxime:

 • Isis: 900 de fise;
 • Faraonul: 750;
 • Horus: 600;
 • Anubis: 375;
 • Sobek și Bastet: 300;
 • A, K, Q și J: 150.

Simbolurile din Legacy of Egypt free se plătesc numai de la stânga, dacă formează combinații de minim 3 simboluri pe role apropiate.

Joacă Legacy of Egypt demo și câștigă cu specialele!

Specialele Legacy of Egypt demo îți pot aduce câștiguri foarte mari, cu puțin noroc. Iar pe lângă câștiguri, acestea îți oferă un spectacol de culori, sunete și senzații. E puțin mai greu de explicat, pentru că fiecare jucători simte diferit. Ce putem spune cu siguranțp este că vei simți exact ce spunem, la momentul potrivit.

 • Simbolul Joker: reprezentat de Scarabeu. Înlocuiește simbolurile, cu excepția lui Scatter.
 • Simbolul Scatter: ilustrat printr-o piramidă. Minim 3 simboluri declanșează funcția de rotiri gratuite.
 • Rotirile gratuite: înainte de a porni funcția, se învârte Roata Zeilor din Legacy of Egypt demo. Aceasta alege câte rotiri bonus vei primi. Poți avea între 3 și 20 de runde gratuite. În timpul acestora, simbolurile Scatter se vor plăti ca Joker. Pentru fiecare rundă, va fi ales un multiplicator. Dacă 2 simboluri Scatter aterizează, se vor iniția Rotirile Piramidă.
 • Rotiri Piramidă: sunt acordate maxim 8 Rotiri Piramidă. Fiecare rotire va reține multiplicatorul care a fost la rotirea gratuită care le-a inițiat. Odată terminate, vor continua rotirile gratuite de unde au rămas.

Concluzii

Legacy of Egypt demo este jocul ideal dacă dorești să încerci ceva cu temă egipteană. De asemenea, îl poți juca oriunde, de pe mobil, cu doar câteva atingeri de ecran. Legacy of Egypt gratis este optimizat pentru jocul pe smartphone, deci nu vor lipsi funcțiile. Așadar, experiența nu va avea de suferit. Dacă dorești să continui aventura pe tărâmul Egiptului Antic, joacă și Book of Ra Mystic Fortunes Novomatic!

Alte sloturi


Rainbow Riches
4/5 - 4 voturi
Rambo
4.1/5 - 18 voturi
Barbarians Gold
4.2/5 - 4 voturi
Christmas Megaways
4/5 - 9 voturi
Crystal Ball
3.6/5 - 15 voturi
It’s Time
3.6/5 - 16 voturi