...

Lady of the Moon

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Lady of the Moon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Lady of the Moon gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
10 de oameni joacă acum
Producător
Rating
2/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
13
RTP
96,52%
Volatilitate
Mică
Data lansării
Ianuarie 2016
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Lady of the Moon demo este un joc inspirat din folclorul chinezesc. Pentru standardele Pragmatic Play, jocul cu grila 5X3 este destul de simplu, dar are și speciale croite pe temă. Hai să-ți arătăm toate detaliile, cum ar fi plățile, funcțiile și cazinourile unde îl joci pe bani!

Mai mult, dacă joci Lady of the Moon slot pe Joc Păcănele ai ocazia să faci cunoștință cu aparatul. Înveți cum funcționează, cât de des plătește și poate îi dai câteva spinuri și pe bani reali. Dacă tot te distrezi până la lună și înapoi, continuă pe aceeași linie cu Moon Princess gratis! Este un alt slot interesant, destul de asemănător.

Lady of the Moon demo, un joc de poveste

În Lady of the Moon demo este ilustrată o legendă a folclorului chinez. Aceasta spune că în vremurile de odinioară ale Împăratului Yau, trăia un prinț pe nume Hou I. Acesta a distrus 9 din cei 10 sori care răsăreau pe cerul zilei. Astfel a salvat omenirea de arșiță. Pentru fapta sa, a primit planta nemuririi. Într-o zi, când nu era acasă, soția sa, Tschang O, a mâncat o parte din această plată. Aceasta s-a ridicat la cer și de atunci trăiește ca Doamna Lunii. 

La fel ca în legendă, Lady of the Moon gratis prezintă cele două înfățișări ale prințesei. Are și o secvență specială din care alegi una dintre ele, dar mai multe despre aceasta în alt capitol.

Lady of the Moon free are o grafică excelentă care se potrivește la perfecție folclorului chinez. Pe fundal se vede un peisaj pe timp de noapte cu o lună plină. Pe grilă vezi tot felul de simboluri, precum arcul cu săgeți, o salcie sau chiar un mojar. Ca temă și ca poveste, jocul aduce puțin cu Asian Attraction free. Acesta este tot cu prințese, dar are o doză mai mare de realism.

Recompense fantastice la Lady of the Moon online

Lady of the Moon demo plătește pe 13 linii fixe, de la stânga spre dreapta. Are o rată de plată de 96,52%. Până aici arată foarte bine, deci nimic n-ar trebui să te dea înapoi. Hai să-ți arătăm și cât plătește fiecare simbol la 5 identice pe o linie de castig!

 • Tschang O: plătește până la 130.000 de fise;
 • Arcașul: plătește până la 10.000 de fise;
 • Războinicul: plătește până la 5.000 de fise;
 • Iepurele: plătește până la 3.000 de fise;
 • Flautul: plătește până la 2.000 de fise;
 • Arcașul: plătește până la 1.500 de fise;
 • Toporul: plătește până la 1.000 de fise;
 • Mojarul: plătește până la 800 de fise.

Plățile de mai sus sunt pentru miza maximă de 130 de fise. Primele 4 simboluri plătesc de la 2 de-un fel, în timp ce restul aduc câștiguri de la 3 identice.

Specialele fantastice de la Lady of the Moon demo

Lady of the Moon demo are 3 simboluri și două secvențe speciale. Mai departe, afli tot ce trebuie să știi despre ele, inclusiv cum le poți obține. Uite mai jos!

 • Simbolul Lună: este un joker și substituie toate simbolurile obișnuite pe linii de plată.
 • Simbolul Salcie: este un scatter care apare pe rolele 1, 3, 5 și acordă 13 rotiri gratuite.
 • Simbolul Frunze: apare pe orice rolă și declanșează jocul bonus.
 • Rotiri gratuite: se joacă la miza rundei care a declanșat funcția. În timpul secvenței, nu poți primi jocul bonus.
 • Jocul Bonus: alege între Tschang O și Doamna Lunii pentru un premiu instant de până la 3.300 de puncte. Aceste puncte se înmulțesc cu 10 și primești valoarea în credit.

Unde joci păcănele Lady of the Moon pe bani?

Lady of the Moon demo este un joc Pragmatic Play, un furnizor des întâlnit la cazinourile online. E rar să vezi un operator care să nu integreze colecția de păcănele a producătorului. Pentru fiecare slot produs, furnizorul alege tematici interesante și diferite. Deci, cu greu te vei plictisi la aparatele acestuia.

Jocul Lady of the Moon online nu a ajuns încă la noi în țară. Totuși, suntem siguri că pe viitor va fi disponibil, deoarece aparatul e căutat și oferă premii importante. Cel mai probabil, atunci când va apărea, vei putea găsi slotul în colecția de păcănele NetBet. Operatorul are o mulțime de jocuri mișto, deci n-ar strica să arunci o privire pe site-ul lor.

Concluzii

Lady of the Moon demo este un aparat care are toate șansele să intre în topuri. Este clar unul dintre jocurile de păcănele asiatice bune datorită plăților și a poveștii din spate. Interfața este foarte simplă, cu butoane intuitive cu care îți personalizezi experiența. Ecranul de joc se adaptează oricărui dispozitiv, deci este optimizat pentru mobil. Îți urăm mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Amatic
Book of Fortune
4/5 – (3 votes)
Stakelogic
Dr Magoo’s Adventure
4/5 – (4 votes)
Push Gaming
Razor Shark
5/5 – (2 votes)
Wazdan
Lucky Queen
4.5/5 – (4 votes)
Autor