Asian Attraction gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
28 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
20
RTP
95,05%
Funcții
Rotiri gratuite
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Asian Attraction

Asian Attraction gratis este o păcănea produsă de către cei de la Novomatic, care aduce în prim plan fascinanta cultură asiatică. Jocul îmbină foarte bine elemente de natură clasică, precum anumite simboluri şi sunetul din timpul spinurilor, cu elemente moderne. Toate acestea te vor face să te simţi de parcă eşti într-un cazino real şi vei fi absorbit de toată atmosfera creată.

Jocul ca la aparate de azi vine cu o tematică destul de întâlnită în lumea păcănelelor, însă ceea ce face diferenţa este abordarea. Dacă eşti atras de Asia, atunci va trebui neapărat să încerci pe site-ul nostru Asian Diamonds gratis şi Emperor’s Palace slot. Aceste două păcănele se învârt în jurul culturii asiatice la fel ca Asian Attraction slot, aşadar totul va fi pe placul tău.

Detalii despre Asian Attraction gratis

Păcăneaua Asian Attraction gratis vine alături de elemente grafice interesante, care te te trimit într-o lume plină de bogăție şi de eleganţă. Dacă dorești să te bucuri atât de cultura asiatică, cât şi de distracție, ar trebui să arunci un ochi pe blogul nostru, unde poţi descoperi top păcănele cu Asia. Vei putea alege dintr-un număr destul de variat de păcănele.

Jocul de păcănele online Asian Attraction gratis este bazat pe o structură clasică de 5×3 şi are 20 de linii de plată. Pe lângă acestea, atmosfera şi cadrul slotului sunt create de simboluri specifice spaţiului geografic care serveşte ca inspiraţie, făcând totul mai real şi mai palpitant.

Fiind un produs Novomatic, după cum am mai menţionat, Asian Attraction demo este o păcănea de calitate, care are potenţialul de a oferi câştiguri frumoase. Volatilitatea este la un nivel mediu, iar valoarea RTP-ului este la 95,05%. Asta înseamnă ca te vei bucura de câştiguri moderate.

Asian Attraction free – cum se joacă?

Este foarte simplu să joci, indiferent de experienţa pe care o ai cu păcănelele. Cu toate acestea, îţi vom prezenta în câţiva paşi simpli de parcurs cum poţi juca jocul ca la aparate Asian Attraction gratis!

 • Dă click pe Joacă Gratis şi aşteaptă câteva secunde ca jocul să se încarce; 
 • După ce Asian Attraction gratis s-a încărcat, poţi apăsa pe butonul de informaţii. Vei putea citi despre regulile jocului şi vei vedea tabelul cu plăţi;
 • După asta, este nevoie să setezi valoarea pariului pe care doreşti să joci. Aceasta este cuprinsă între 0,20 şi 40.
 • Apeşi pe butonul de Start şi lași magia Asian Attraction slot să înceapă.

De asemenea, vei putea folosi şi funcţia de Autoplay. Îţi va permite să fii mai relaxat în timpul jocului şi să te bucuri de mai multă cursivitate.

Asian Attraction slot – simboluri şi plăţi

Asian Attraction gratis vine cu o varietate de simboluri specifice tematicii abordate, dar şi cu simboluri clasice, pe care le întâlnim într-o formă sau alta şi la alte păcănele. Mai jos îţi vom prezenta cum plăteşte fiecare simbol, jucând pe o miză de 3 credite.

 • 9, 10 – 3x(1.50), 4x(3.00), 5x(15.00);
 • K, A – 3x(3.00), 4x(4.50), 5x(22.50);
 • Gheişa albastră – 3x(4.50), 4x(7.50), 5x(30.00); 
 • Gheişa mov – 3x(6.00), 4x(10.50), 5x(37.50); 
 • Gheişa verde – 3x(7.50), 4x(13.50), 5x(45.00);
 • Gheişa violet – 3x(15.00), 4x(37.50), 5x(70.00).

Aşadar, ţi-am prezentat plăţile simbolurilor la Asian Attraction gratis, iar acum vei şti pe care să le urmăreşti pe ecran atunci când speri la câştiguri frumoase.

Păcănele Asian Attraction demo – speciale

Văzând cum plătesc simbolurile principale ale păcănelei Asian Attraction gratis, ne putem axa pe specială. În această secţiune avem două simboluri speciale: simbolul Scatter şi simbolul Wild, cu logo-ul Asian Attraction.

Simbolul Asian Attraction înlocuieşte toate simbolurile de pe ecran, cu excepţia Scatterului. Cel din urmă va declanşa funcţia de rotiri gratuite, oferindu-ţi 10 astfel de runde. De asemenea, Scatterul îţi dă și următoarele câștiguri, la o miză de 3 credite:

 • 3x Scatter – 6.00;
 • 4x Scatter – 60.00;
 • 5x Scatter – 150.00. 

Dacă Scatter-ul va apărea în timpul rotirilor gratuite din Asian Attraction gratis în poziţia de mijloc, atunci vei primi alte 3 rotiri gratuite.

Unde poţi juca Asian Attraction online pe bani reali?

Deşi pe site-ul nostru poţi juca Asian Attraction gratis oricât timp doreşti, având şi posibilitatea de a te obişnui cu maniera de joc, este probabil să ajungi să joci şi pe bani reali. Astfel, totul va fi mult mai palpitant şi vei avea posibilitatea de a te bucura de cele mai tari câştiguri.

În România, un cazino online care îţi oferă posibilitatea de juca Asian Attraction online pe o miză reală este Netbet. Aşadar, dacă nu ai un cont la acesta, îţi recomandăm să îţi creezi unul – vezi ghidul de înregistrare Netbet! Pe lângă această păcănea, te vei putea bucura şi de bonusuri şi oferte foarte atractive.

Concluzii

Pășește într-o lume în care totul este ridicat la rang de artă! Asian Attraction gratis este o păcănea de la Novomatic foarte atractivă, care aduce din nou cultura japoneză în lumea jocurilor de noroc. Având în vedere aceste aspecte, suntem siguri că experienţa de joc va fi una foarte palpitantă şi intensă. Îţi dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Yggdrasil
Spina Colada
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Sweet Bonanza Xmas
3.5/5 – (28 votes)
EGT
Blue Heart
4.2/5 – (17 votes)
Skywind
Olympic Cash
4/5 – (20 votes)