Pragmatic Play producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Juicy Fruits gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Juicy Fruits

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.6/5 - 31 voturi

Dacă îți plac păcănelele cu fructe și 77777, atunci Juicy Fruits gratis este pentru tine! Orice iubitor de sloturi retro ar trebui să știe de acest joc. Cei de la Pragmatic Play vin cu o grafică minunată, dar și cu simboluri speciale profitabile. Deci te vei bucura de îndată ce vei intra în lumea minunată a fructelor! 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96.52% 5×5 50 Wild, Scatter Wild Expandabil, Rotiri Gratuite, Multiplicatori

Vrei să joci și alte păcănele asemănătoare? Atunci îți recomandăm să încerci Smoking Hot Fruits free de la 1×2 Gaming tot la noi pe site. Este ușor de accesat, iar distracția este garantată și-aici. Dar, până atunci, hai să vedem care e treaba cu Juicy Fruits demo!

Păcănele Juicy Fruits gratis – cum joci?

Pentru a începe să joci Juicy Fruits gratis trebuie să apeși pe „Joacă gratis”, de mai sus. Dă-i câteva minute să se încarce, apoi vei vedea ecranul cu rolele, precum și butoanele care te vor ajuta să te distrezi. 

 • În josul ecranului, pe partea dreaptă, vei găsi butonul de Spin. Dând click pe el vei porni rundele. Dacă ții apăsată tasta „Space”, vei putea juca în modul „Turbo Spin”. 
 • Lângă butonul de Spin ai altele două, în stânga și-n dreapta, cu „+” și „-”. De pe acestea vei seta miza dorită. Poți alege valori de la 1 la 500 RON. Începe distracția în Juicy Fruits demo cu mize mici, apoi crește treptat pariurile. 
 • În partea stângă a ecranului, jos, sunt afișate creditul și miza. Tot acolo ai și butoanele de Meniu, Sunet și Informații. Vezi tabelul de plăți și descoperă cum plătesc simbolurile din Juicy Fruits slot (le vom descrie și noi mai jos)!

Vei mai găsi, de asemenea, alte două butoane mai mari. Unul îți permite să cumperi Rotiri, iar cel de-al doilea să schimbi miza pentru șanse mai mari de câștig. Acum că știi care sunt butoanele din jocul de păcănele Juicy Fruits gratis și cum funcționează ele, poți juca fără griji. 

Juicy Fruits slot – unde joci pe bani reali?

Poți juca cât vrei Juicy Fruits gratis chiar la noi pe site. Iar dacă dorești să mai încerci alte păcănele cu portocale, tot pe Joc Păcănele ar trebui să intri. Oferim o gamă variată de sloturi, de la producători cunoscuți, toate demo, fără cont și fără download. Tu și prietenii tăi aveți cu ce vă distra!

După ce joci demo, sigur vei vrea să testezi Juicy Fruits online pe bani. Și vei dori un cazino de încredere. Poți juca păcăneaua la mai mulți operatori licențiați. Ba chiar unii oferă promoții la păcănele Pragmatic, cu multe, multe spinuri. Joacă slotul la NetBet, unul dintre cele mai vechi cazinouri din online. Sigur, poți să-l încerci oricând și la SlotV, Frank Casino sau Mr Bit. Sau la Winner, Maxbet și Betano. E clar că ai de unde alege!

Despre Juicy Fruits gratis

Jocul de păcănele Juicy Fruits gratis este unul în cascadă, bazat pe 5 role, 5 rânduri și 50 de linii de plată. Tematica lui include multe fructe, dar și câțiva șeptari, ideali pentru un plus de distracție. 

Producătorul Juicy Fruits demo este nimeni altul decât Pragmatic Play. Cunoscut deja pentru jocurile sale de calitate, acesta nu ne dezamăgește nici de data asta. Ne surprinde prin grafica frumoasă, dar și prin multitudinea de funcții pe care slotul le are. Despre aceste funcții și simboluri vom vorbi puțin mai încolo. 

Juicy Fruits gratis vine cu un RTP de 96.52%, plata făcându-se de la stânga la dreapta pe role adiacente. Miza minimă în acest joc este de 1 RON, iar cea maximă este de 500 RON. Volatilitatea este mare, așa că plățile vor fi mai rare, însă vor acorda și câștiguri mai mari. Hai să vedem acum care e treaba și cu simbolurile!

Simboluri în Juicy Fruits demo

Având în vedere că tematica din Juicy Fruits gratis este bazată pe fructe, atunci simbolurile vor fi reprezentate tot de fructe. Dar avem și două surprize. Hai să vedem cum plătesc simbolurile la miza maximă de 500 RON!

 • Lime/Cireașă/Lămâie/Portocală: până la 1000 RON;
 • Prună/Clopoțel/Căpșună: până la 1500 RON;
 • Kiwi: până la 3000 RON;
 • Zmeură: până la 5000 RON;
 • Pepene: până la 7500 RON;
 • Șeptari: până la 12000 RON.

Acestea sunt simbolurile de bază cu care te vei distra în Juicy Fruits free. Dar acum hai să vedem care sunt specialele ce vor veni cu surprize și mai mari!

Juicy Fruits gratis – speciale

Bineînțeles, Juicy Fruits gratis are simbolurile sale speciale de care, cu siguranță, te vei bucura la maxim. Sunt așteptate de toată lumea, deoarece au un efect mult mai mare asupra câștigurilor. Hai să le vedem!

 • Simbolul Wild: este reprezentat de o coroană, plătește până la 12000 RON (Bet Max) și înlocuiește orice simbol, cu excepția lui Scatter. Poate apărea pe toate rolele din Juicy Fruits gratis. În jocul de bază poate avea următoarele dimensiuni: 1×1, 2×3, 3×3, 4×4, 5×5. 
 • Simbolul Scatter: e reprezentat de un diamant, apare pe toate rolelele din Juicy Fruits demo și declanșează runda de Rotiri Gratuite. Asta atunci când sunt 3 sau mai multe diamante pe role. Dacă această funcție a fost declanșată cu 4 simboluri Scatter, atunci această rundă începe cu 1 simbol Scatter deja colectat. Iar dacă runda de Rotiri Gratuite a fost declanșată de 5 simboluri Scatter, atunci începe cu 2 simboluri Scatter deja colectate. 
 • Runda cu rotiri gratuite: are un mod de joc progresiv. După ce începe, un simbol Wild 1×1 este mereu prezent pe ecran și se mișcă aleatoriu după fiecare rotire. Acesta, de asemenea, poate crește aleatoriu. Simbolurile Scatter colectate pe parcursul rundei cu Rotiri Gratuite în Juicy Fruits gratis sunt păstrate până la sfârșitul funcției. Acest mod de joc poate fi declanșat de 4 ori. 

Concluzie

Dacă îți plac păcănelele cu șeptari și 77777, Juicy Fruits gratis e de neratat! E un slot Pragmatic Play ce vine cu noi moduri de joc, dar păstrează puțin și din clasic, atât cât să ne facă să ne simțim ca-ntr-o sală de aparate. Are, pe lângă simbolurile delicioase și norocosul 7, alte vedete ale sloturilor: steaua și diamantul. Deci începe chiar acum distracția, învață cum plătește și-apoi joacă pe bani reali, într-un cazino licențiat!

Alte sloturi


Fields of Clover
3.1/5 - 16 voturi
American Roulette
3.9/5 - 14 voturi
The Krackener’z
3.2/5 - 6 voturi
Lucky New Year
3.7/5 - 10 voturi
Gates of Persia
3.5/5 - 13 voturi
Second Strike
3.8/5 - 11 voturi