...

Imperial Wars

Autor: Gabi

Actualizat: 11 decembrie 2023

Imperial Wars gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Imperial Wars gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
24 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.4/5 – (20 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.4/5 – (20 votes)

Ești aici, deci sigur îți plac păcănelele, dar oare îți place și istoria? Dacă da, Imperial Wars gratis este slotul perfect pe care trebuie să-l încerci numaidecât. Jocul vine de la EGT, iar producătorul îți cere să te înrolezi în armata lui Napoleon și să câștigi războiul!

Dacă abordarea războiului în păcănele ți se pare interesantă, să știi că și nouă! Ca să vezi războiul și din viziunea unui alt furnizor, noi îți recomandăm Space Wars gratis. Vine de la NetEnt și, de asemenea, îl poți juca pe Joc Păcănele fără înregistrare direct de pe telefon.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,14%5×320Wild, ScatterRunde Bonus

Păcănele Imperial Wars gratis – informații generale

Imperial Wars gratis vine de la un producător care până acum ne-a obișnuit mai degrabă cu păcănele cu fructe. Însă, se pare că, din când în când, EGT mai scoate și sloturi care prezintă un alt fel de distracție – bazată pe poveste.

Jocul este construit pe o structură clasică, adică 5 role a câte 3 simboluri. Are un RTP mare, de 96.14%, și poți să-ți selectezi de la 1 până la 20 de linii de plată. În spatele rolelor, pe fundal, se vede un deșert populat de palmieri, iar simbolurile sunt în strânsă legătură cu tematica aparatului.

Imperial Wars demo – cum joci?

Dacă Imperial Wars gratis este prima păcănea pe care o încerci, atunci urmează pașii de aici pentru a da startul primei tale rotiri! În cazul în care nu ești începător și știi cum stau lucrurile, poți trece direct la următoarea secțiune cu plățile.

 1. Dă click pe JOACĂ GRATIS și așteaptă câteva secunde până ce jocul Imperial Wars online se încarcă.
 2. Selectează miza de pariere pentru fiecare rotire de la 20 la 400 de credite.
 3. Apasă pe tasta space, dacă ești la tastatură, sau continuă să apeși pe miza selectată pentru a continua rotirile.

Pașii sunt foarte ușori și la fel vor fi și la alte păcănele din site-ul nostru. La Imperial Wars slot mai ai și câteva funcții opționale, deci hai să vedem care sunt acestea!

 1. Autoplay – apasă butonul din stânga, cel cu săgeți circulare, pentru a porni rolele. Se vor învârti singure, fără intervenția ta, iar tu poți să le admiri frumusețea.
 2. Gamble – după o rundă câștigătoare la Imperial Wars gratis, sub valoarea obținută vei vedea butonul de Gamle. Funcția este destinată jucătorilor mai îndrăzneți cărora le place riscul. Dacă ghicești culoarea cărții, suma va fi dublată.

Imperial Wars slot – plăți

Testând Imperial Wars gratis pe Joc Păcănele nu riști nimic pentru că nu ai nevoie de cont sau bani ca să te joci. Avantajele sunt atât distracția nelimitată, cât și libertatea de a-ți crea strategii la păcănele pe care să le aplici când joci pe bani reali.

Un bun început ar fi să cunoști ce are slotul de prezentat, așa că hai să începem cu plățile. Știm deja că RTP-ul este de 96,14%, dar hai să vedem cât plătește fiecare simbol în parte!

 • Napoleon – plătește până la 1000 de credite
 • Regina – plătește până la 500 de credite
 • Corabia – plătește până la 250 de credite
 • Războinicii – plătesc până la 200 de credite
 • A și K- plătesc până la 150 de credite
 • Q, J și 10 – plătesc până la 100 de credite

Miza cu care au fost calculate plățile este cea minimă, de 20 de fise. Totuși, jocul poate să plătească chiar și mai bine mărind miza. Dar stai să vezi cum e când ai noroc de speciale! În secțiunea următoare le descoperim și pe ele, deci rămâi cu noi!

Joacă Imperial Wars online pentru speciale!

Simbolurile de bază din Imperial Wars gratis plătesc foarte bine, dar potențialul lor este și mai mare atunci când apar specialele. Iată cum funcționează acestea!

 • Arcul de Triumf din Paris este WILD-ul jocului, iar rolul lui este de a substitui toate simbolurile de bază. Asta pentru a face plăți mai des, acolo unde este posibil.
 • Tunul este un simbol SCATTER și poate să apară doar pe rolele 1, 2 și 3. Acesta poate declanșa 3 sau 5 rotiri gratuite cu simboluri WILD blocate. În rundele bonus din Imperial Wars gratis o să mai vezi și Sfinxul care îți acordă free spins extra, prelungind sesiunea de rotiri gratis. 

Imperial Wars gratis – unde joci pe bani reali?

După ce te-ai jucat Imperial Wars gratis suficient încât să dezvolți o strategie de joc distractivă și profitabilă, alege unul din multele cazinouri din România. Bine, asta dacă vrei să-ți antrenezi puțin adrenalina.

În caz că te decizi să joci pe bani reali, noi îți recomandăm Betano. Cazinoul este unul extrem de popular în online, din mai multe motive. Pentru sutele de păcănele pe care le are disponibile, dar și pentru calitatea serviciilor pe care le oferă. Un alt aspect favorabil pentru jucători sunt bonusurile. Betano actualizează foarte des lista cu promoțiile, astfel aducând diversitate pariorilor. Dacă te pregătești să-ți faci un cont la acest operator, trebuie să profiți neapărat de oferta cu bonus de bun venit Betano!

Concluzii

În final, sperăm că o să te înarmezi în colonia lui Napoleon cu păcăneaua Imperial Wars gratis și că o să ieși victorios! După cum ai văzut, jocul are o mulțime de simboluri de bază, dar și speciale, iar RTP-ul este unul perfect și pentru pariuri pe bani reali. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Bronco Spirit
3.8/5 – (9 votes)
Hacksaw Gaming
Dork Unit
5/5 – (1 vote)
EGT
Kangoroo Land
5/5 – (1 vote)
EGT
Caramel Hot
3.9/5 – (81 votes)
Autor